- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.061
Bacım iki gündür atarlisin kim bu söyle seni strese sokangerisini bana bırakYaaa kıyamam kız sanaaaa
Bize gönlü zengin lazım zaten...
Diyorum ya dışarıdan sanırsın elizabet.. Tanır konuşursun içinden ne çıktığı belli değil
Rabbim esirgesin cok siddetli olmus bu sefer Allah korusun herkesiYine deprem oldu
6.8 şiddetinde ege de
Nurzfr canım iyi misin
İzmir aydın İstanbul da hissedildi
Buralarda olanlarınız var mı
İyi misiniz kızlar
Beddua gibi oldu ama inşallah diyorum fıstık
Istanbul Avrupa yakasi ben ciddi anlamda hissettim
gecmis olsun izmir
Çok şükür iyiyiz kuzum ama öyle böyle sallamadı çok fenaydı rabbim herkesin yardımcısı olsun
Hepinize geçmiş olsun...Rabbim esirgesin cok siddetli olmus bu sefer Allah korusun herkesi
Yok ztn cok sükür . Yapmiyorum trn yan gelip yatiyorumErken doğum riskin yoksa yapma kuzum zamanın da olsa bebek yine toz olucak dolapta
Çok geçmiş olsunÇok şükür iyiyiz kuzum ama öyle böyle sallamadı çok fenaydı rabbim herkesin yardımcısı olsun
Dışarda olmaktan iyidir tabi sen de haklısınBuda geçer bacım
Gözümüz aydın kuzum
Ayyy minikkkk
Acaba varmıdır senden bir minik daha
Keşke bende 7 ay evden çalışsam ah ah
Damarıma basıyorsun katrecim
Hatuncum 4. gün silikleşti diyince 22 Ekim günü yumurtladığını anlıyorum. 22 Ekim'den 14 gün sayarak bat tarihini bulabilirsin. Benim hesabıma göre 5 Kasım bat tarihin. Yumurtlama gecikince regl de gecikiyo. Aynı şekilde erken yumurtlayınca da erken regl oluyosun.Selam kızlaaar
Size bir matematik sorusuyla geldim
Şimdi benim döngüm 30 gün
28 eylül son regl başlangıcımdı.
Ama ben 15.günde değil Gidip 19 ekimde piki gördüm, 4 gün pik kaldı 4.gün akşam silikleşti ovulasyon testi.
Kullandığım uygulamaya göre ise regl tarihimin 28 ekim olması gerekiyor ama ben hala regl olmadım.
Sizce yumurtlamanın gecikmesinden ötürü müdür bu?
Göğüslerimi elleyemiyorum yürürken bile acıyo. Hiç böyle olmamıştı ama olsam da rahatlasam diyorum.
Hep gül fıstıkımay parem guldurdun beni
Sağolasın balom rabbim beterinden saklasın herkesi
Çok sağol kuzumYine deprem olmuş hemde ciddi sarsmış bu kez
Geçmiş olsun herkese, inşallah kötü haberler gelmez
Çok geçmiş olsun
Allahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?