Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son altı altı buçuk gibi oldu 5.1 oldu bı hafta içinde 6-7 arası üç büyük deprem daha bekleniyormus Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince.. okulum yıkılan binaların yanındaydı da evim uzak sayılır

Yunanistan açıkladı 7.1 buyuklugundeymis yağmur falan yok yağarsa sıkıntı inşallah yağmadan enkaz altindakileri kurtatirlar
Bir haber kanalında bir profesörde yunanistanınn açıkladığını doğru kabul ettiğini, biz de hep düşük açıklandığını söyledi

Selam kızlaar uzun bir aradan sonra burdayıım maalesef kürtajdan sonra her ne kadar düzelmiş gibi görünsemde toparlanamadığımı fark ettim gezdim tozdum sonra birde işe girdim hala çalışıyorum vee merak ettiğiniz konuya geleyim hala hamile değilim sizlerde ne var ne yok

Çok büyük geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. 99 depremini İstanbul'da yaşadım. Günlerce sokaklarda yattık, artçıları çok uzun sürmüştü ama bir daha o kadar yüksek olmamıştı. Siz de tekrarını yaşamazsınız inşallah

Hatunum.. Sen nerelerdesin.. Cok merak ettik seni

Aaaa kuzum sendemi izmirdesin
Cok geçmiş olsun sanada kuzum..
Rabbim bir daha yaşatmasın

Serra cnm nasılsın görnmüyorsn:)
İnşallah son bat olur
inşallahh
canımm çok şükür iyiyim biraz uzaklaşmaya ihtiyacım vardı kafamı bebek dışında bir şeylere vermeye çalıştım oraya buraya koşturdum , amaa tabiki olmuyoor gündüz düşünmesek bilinçaltımız rüyalarımız yakalıyor sürekli gelip okudum buraları ama sessizdim..
Sen nasılsıın pandemiden dolayı tüp bebeği ertelediniz mi biraz sanki öyle okudum bir ara?

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın... Eve dönmenize de çok sevindim... İnşallah çok kısa bir sürede herkes evine dönebilir sağlıklı bir şekilde...

Kendini toparlayıp tekrar buraya geldiğine çok sevindim canım...

Kuzum hiçbir bildirim yok ya önceden neler yazdınız göremiyorum özledim kız sizleri
Aaaa neden acaba bildieimler gelmemiş..
Hemeb hemen hergn eriketledik.. Ama sen gelmeyince pes ettk
En son girişin 1 eylüldü hep baktm
Bizde cok özledik ama belkide kendini dinlemek istiyor dedk

İyiyim kuzum bende cok saol..
Anaçlık ruhumuzda var kuzum.. Burdan gitsekte gitmesekte hiç birşey değişmiyor..
Cnkü içten içe istediğimz birşey anne olmak..
Tüm gün kafamızı dağıtsak bile en fazla yastığa baş koyana kdar..
Snra hop tekrar aynı yerdeyiz..
Akıldan çıkmaz ama önemli olan takıntı haline getirmemek

aynen öyle.. elimizden geleni yapıp bekliyoruz takdir Allah ın..
Ama inanıyorum az kaldı inşallah tez zamanda hepimiz hamile kalıp birlikte gün sayacağız ❤ o zaman da bebişlere hazırlık topiği açar keyifle konuşuruz

Kesinlikle öyle.. Biz elimizden geleni yapıyoruz.. Sadece zamanı bekliyor minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…