- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.101
En son altı altı buçuk gibi oldu 5.1 oldu bı hafta içinde 6-7 arası üç büyük deprem daha bekleniyormus Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince.. okulum yıkılan binaların yanındaydı da evim uzak sayılırCanım çok geçmiş olsunneresindesin izmirin yakın mısın yıkım olan bölgelere?
Haberleri izliyorum sabahtan beri çok moralim bozuldu, çok üzgünüm
İnşallah sağ salim olsun tüm sevdikleriniz
Haberlerde 5 büyüklüğüne kadar çok sayıda artçı oldu girmeyin evlere diyorlar, belediyenin de bazı çalışmaları varmış galiba kalacak yerler için.
Allah yardımcınız olsun Inşallah bir daha olmaz Rabbim korusun esirgesinYok kuzum bı hafta evlere girmeyin diyorlar üç büyük deprem daha bekleniyormus şuan disardayiz boş arsalarda napicaz bilmiyorum bu gece eve girmeyiz muhtemelen
Bir haber kanalında bir profesörde yunanistanınn açıkladığını doğru kabul ettiğini, biz de hep düşük açıklandığını söylediYunanistan açıkladı 7.1 buyuklugundeymis yağmur falan yok yağarsa sıkıntı inşallah yağmadan enkaz altindakileri kurtatirlar
Offf offf amin inşallah hepsi kurtulurYunanistan açıkladı 7.1 buyuklugundeymis yağmur falan yok yağarsa sıkıntı inşallah yağmadan enkaz altindakileri kurtatirlar
Allah razı olsunOfff offf amin inşallah hepsi kurtulur
İnşAllah yağmaz... Önce Allaha sonra eşine emanetsin canım...
Amin insallahAllah yardımcınız olsun Inşallah bir daha olmaz Rabbim korusun esirgesin
Çok büyük geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. 99 depremini İstanbul'da yaşadım. Günlerce sokaklarda yattık, artçıları çok uzun sürmüştü ama bir daha o kadar yüksek olmamıştı. Siz de tekrarını yaşamazsınız inşallahEn son altı altı buçuk gibi oldu 5.1 oldu bı hafta içinde 6-7 arası üç büyük deprem daha bekleniyormus Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince.. okulum yıkılan binaların yanındaydı da evim uzak sayılır
Hatunum.. Sen nerelerdesin.. Cok merak ettik seniSelam kızlaar uzun bir aradan sonra burdayıım maalesef kürtajdan sonra her ne kadar düzelmiş gibi görünsemde toparlanamadığımı fark ettim gezdim tozdum sonra birde işe girdim hala çalışıyorum vee merak ettiğiniz konuya geleyim hala hamile değilimsizlerde ne var ne yok
Aaaa kuzum sendemi izmirdesinBen de izmirdeyim belediye binasındaydım. bina üstümüze yıkılacak sandım bir an. ama çok şükür bir şey olmadı. biz yıkım bölgesine uzağız.Allah bir daha göstermesin.herkes sapasağlam çıkar inşallah.
bizler eve döndük
Kuzum hiçbir bildirim yok ya önceden neler yazdınız göremiyorum özledim kız sizleriHatunum.. Sen nerelerdesin.. Cok merak ettik seni
Aaaa kuzum sendemi izmirdesin
Cok geçmiş olsun sanada kuzum..
Rabbim bir daha yaşatmasın
inşallahhSerra cnm nasılsın görnmüyorsn:)
İnşallah son bat olur
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın... Eve dönmenize de çok sevindim... İnşallah çok kısa bir sürede herkes evine dönebilir sağlıklı bir şekilde...Ben de izmirdeyim belediye binasındaydım. bina üstümüze yıkılacak sandım bir an. ama çok şükür bir şey olmadı. biz yıkım bölgesine uzağız.Allah bir daha göstermesin.herkes sapasağlam çıkar inşallah.
bizler eve döndük
Kendini toparlayıp tekrar buraya geldiğine çok sevindim canım...Selam kızlaar uzun bir aradan sonra burdayıım maalesef kürtajdan sonra her ne kadar düzelmiş gibi görünsemde toparlanamadığımı fark ettim gezdim tozdum sonra birde işe girdim hala çalışıyorum vee merak ettiğiniz konuya geleyim hala hamile değilimsizlerde ne var ne yok
Aaaa neden acaba bildieimler gelmemiş..Kuzum hiçbir bildirim yok ya önceden neler yazdınız göremiyorum özledim kız sizleri
İyiyim kuzum bende cok saol..inşallahh
canımm çok şükür iyiyim biraz uzaklaşmaya ihtiyacım vardı kafamı bebek dışında bir şeylere vermeye çalıştım oraya buraya koşturdum , amaa tabiki olmuyoor gündüz düşünmesek bilinçaltımız rüyalarımız yakalıyorsürekli gelip okudum buraları ama sessizdim..
Sen nasılsıınpandemiden dolayı tüp bebeği ertelediniz mi biraz sanki öyle okudum bir ara?
Kesinlikle öyle.. Biz elimizden geleni yapıyoruz.. Sadece zamanı bekliyor minikleraynen öyle.. elimizden geleni yapıp bekliyoruz takdir Allah ın..
Ama inanıyorum az kaldı inşallah tez zamanda hepimiz hamile kalıp birlikte gün sayacağız ❤ o zaman da bebişlere hazırlık topiği açar keyifle konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?