Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitse de kurtulsak ya Bal0ncuk ya içim acıdı içim enkaz altından ses duymaya çalışıyorlar Allahım yardım etsin.
Nurzfr canım şimdi nasılsınız aileniz? Evinizde kalabiliyor musunuz
Yok kuzum bı hafta evlere girmeyin diyorlar üç büyük deprem daha bekleniyormus şuan disardayiz boş arsalarda napicaz bilmiyorum bu gece eve girmeyiz muhtemelen

Yok kuzum bı hafta evlere girmeyin diyorlar üç büyük deprem daha bekleniyormus şuan disardayiz boş arsalarda napicaz bilmiyorum bu gece eve girmeyiz muhtemelen
Instagramda paylasiliyor bazi oteller yardimci oluyormus evine giremeyenlere yada evi yikilanlara bi bak istersen

Nurum bizim izmirde cok arkadaşmz var, eşimde bende aradık hala artçılar devam ediyormuş onlarda dışarda...
Kapımız her zaman açık evet uzak ama hatayda bir eviniz var

Bitse de kurtulsak ya Bal0ncuk ya içim acıdı içim enkaz altından ses duymaya çalışıyorlar Allahım yardım etsin.
Nurzfr canım şimdi nasılsınız aileniz? Evinizde kalabiliyor musunuz
Evet buse diye bir kıza ulaştılar kıyamam
Bide izmir işte... Canım şehir...
Yıkılan evlerde dünden asılan bayraklar

Gordum daha çok ihtiyacı olanlar var onlar kullansınlar bu hakkı bizler genciz sonuçta battaniye falan aldik iyiyiz çok sukur
Yanii orasi oyle ama annenler yada bildigin tanidigin yaslilar varsa onlar icin iyi olur

Cok cok gecmis olsun tekrar ben orda olsam benimde kapim acik olurdu sizlere ama cok uzagim ben maalesef

Gordum daha çok ihtiyacı olanlar var onlar kullansınlar bu hakkı bizler genciz sonuçta battaniye falan aldik iyiyiz çok sukur
Hava nasıl?99 depreminde İstanbulda spor salonunda kalmışlardı. Öyle bir imkan var mı? Gerçi o zaman yazdı. Şimdi havada soğuktur. Dikkatli kullan şarjını Allah korusun. Burdan ne yapabiliriz bilmiyorum ama yazman yeterli
Evet buse diye bir kıza ulaştılar kıyamam
Bide izmir işte... Canım şehir...
Yıkılan evlerde dünden asılan bayraklar
İstanbul bu kadar yaşamışken oraları düşünemiyorum... Canım orda kuzenim tek başına orda. İçim gitti... Allah yardımcıları olsun...

Canım çok geçmiş olsun neresindesin izmirin yakın mısın yıkım olan bölgelere?
Haberleri izliyorum sabahtan beri çok moralim bozuldu, çok üzgünüm
İnşallah sağ salim olsun tüm sevdikleriniz
Haberlerde 5 büyüklüğüne kadar çok sayıda artçı oldu girmeyin evlere diyorlar, belediyenin de bazı çalışmaları varmış galiba kalacak yerler için.

Yunanistan açıkladı 7.1 buyuklugundeymis yağmur falan yok yağarsa sıkıntı inşallah yağmadan enkaz altindakileri kurtatirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…