- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.081
Öğrendiğimiz de adetiniz kaç gün gecikmisti baya belirgin çünkü ikinci çizgiÇok teseklür ederm ya gorunve şok oldum uykum da kactıya adet olcam hınınahrım var adet olmam demi ne bilim ya kprkuyrm
Tam bilmıyrm canm duzensız adet oluyrm 34 _40 gun arası 36. Gunde yaptım o şekilde cıktıÖğrendiğimiz de adetiniz kaç gün gecikmisti baya belirgin çünkü ikinci çizgi
Bu 2020 bitecekmiii
Yok kuzum bı hafta evlere girmeyin diyorlar üç büyük deprem daha bekleniyormus şuan disardayiz boş arsalarda napicaz bilmiyorum bu gece eve girmeyiz muhtemelen
Yok kuzum bı hafta evlere girmeyin diyorlar üç büyük deprem daha bekleniyormus şuan disardayiz boş arsalarda napicaz bilmiyorum bu gece eve girmeyiz muhtemelen
Instagramda paylasiliyor bazi oteller yardimci oluyormus evine giremeyenlere yada evi yikilanlara bi bak istersenYok kuzum bı hafta evlere girmeyin diyorlar üç büyük deprem daha bekleniyormus şuan disardayiz boş arsalarda napicaz bilmiyorum bu gece eve girmeyiz muhtemelen
Gordum daha çok ihtiyacı olanlar var onlar kullansınlar bu hakkı bizler genciz sonuçta battaniye falan aldik iyiyiz çok sukurInstagramda paylasiliyor bazi oteller yardimci oluyormus evine giremeyenlere yada evi yikilanlara bi bak istersen
Nurum bizim izmirde cok arkadaşmz var, eşimde bende aradık hala artçılar devam ediyormuş onlarda dışarda...Yok kuzum bı hafta evlere girmeyin diyorlar üç büyük deprem daha bekleniyormus şuan disardayiz boş arsalarda napicaz bilmiyorum bu gece eve girmeyiz muhtemelen
Yanii orasi oyle ama annenler yada bildigin tanidigin yaslilar varsa onlar icin iyi olurGordum daha çok ihtiyacı olanlar var onlar kullansınlar bu hakkı bizler genciz sonuçta battaniye falan aldik iyiyiz çok sukur
Allah razı olsun kuzumNurum bizim izmirde cok arkadaşmz var, eşimde bende aradık hala artçılar devam ediyormuş onlarda dışarda...
Kapımız her zaman açık evet uzak ama hatayda bir eviniz var
Hava nasıl?99 depreminde İstanbulda spor salonunda kalmışlardı. Öyle bir imkan var mı? Gerçi o zaman yazdı. Şimdi havada soğuktur. Dikkatli kullan şarjını Allah korusun. Burdan ne yapabiliriz bilmiyorum ama yazman yeterliGordum daha çok ihtiyacı olanlar var onlar kullansınlar bu hakkı bizler genciz sonuçta battaniye falan aldik iyiyiz çok sukur
İstanbul bu kadar yaşamışken oraları düşünemiyorum... Canım orda kuzenim tek başına orda. İçim gitti... Allah yardımcıları olsun...Evetbuse diye bir kıza ulaştılar kıyamam
Bide izmir işte... Canım şehir...
Yıkılan evlerde dünden asılan bayraklar
Canım çok geçmiş olsunYok kuzum bı hafta evlere girmeyin diyorlar üç büyük deprem daha bekleniyormus şuan disardayiz boş arsalarda napicaz bilmiyorum bu gece eve girmeyiz muhtemelen
Allah razı olsun hepinizdendeYanii orasi oyle ama annenler yada bildigin tanidigin yaslilar varsa onlar icin iyi olur
Cok cok gecmis olsun tekrar ben orda olsam benimde kapim acik olurdu sizlere ama cok uzagim ben maalesef
Yunanistan açıkladı 7.1 buyuklugundeymis yağmur falan yok yağarsa sıkıntı inşallah yağmadan enkaz altindakileri kurtatirlarHava nasıl?99 depreminde İstanbulda spor salonunda kalmışlardı. Öyle bir imkan var mı? Gerçi o zaman yazdı. Şimdi havada soğuktur. Dikkatli kullan şarjını Allah korusun. Burdan ne yapabiliriz bilmiyorum ama yazman yeterli
İstanbul bu kadar yaşamışken oraları düşünemiyorum... Canım orda kuzenim tek başına orda. İçim gitti... Allah yardımcıları olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?