Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kiscelerim merak eden soran msj atan herkese teşekkür ederim iyiyiz çok şükür eve girdik artık biz ama sürekli sallaaya devam ediyoruz
Yok bacım aldık evi çok şükür 8 sene kiradaydim zor gerçekten Rabbim herkese nasip etsin içini de yaptırdık istediğiniz gibi ondan böyle uzun oldu ama değdi son bir hafta yıkılmadım ayaktayim
Bu arada sanada hayırlı olsun canım Allah içini dolu etsin güle güle oturmayı nasip etsin

biraz yoğunum kuzu bu ara birde biraz gebelik düşüncesini kafamdan salmaya çalışıyorum geçen ay kafayı yicektim çünkü
oy sende haklısın kuzum
nasıl rahat edeceksen..

Peh ya tam korona zamani asil simdi yapmalri lazımdı dönüşümlü çalışmayı helal yani neyse dikkat et bacım kendine
evet asıl kışın grip felan artıyor asıl şimdi yapmaları lazım
ama bir yandan da yıl sonu normalde zaten işler yetişmiyordu... mecburlardı..
ama bir yandan da garipler

Nurzfr okullar en azından 1 hafta tatil edilmiş.. dinlenirsiniz.. o korkuyla işede gidilmez

Amin canım Allah razı olsun Çok sağol güzel duaların için

İse gitmiyoruz da şimdi online derslere baslicaz

Benim oğlan da ishal gibi gece de boğazım ağrıyor dedi bugün evde patates kızartmasi istiyor ona bir kah hazırlayım ay ne anlatiuroum ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…