- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.321
WhitemAmaannn dikkat et beyazım
Sen nasilsin kuzu calisiyormusun bugunohhhhhhhhhhhhhh
sefan olsun kızzzz
değer o zaman kuzum.. az daha sabret
artık hep çalışıyorumSen nasilsin kuzu calisiyormusun bugun
biraz yoğunum kuzu bu ara birde biraz gebelik düşüncesini kafamdan salmaya çalışıyorum geçen ay kafayı yicektim çünküözledik ya
sesin çıkmadı ne zamandır
Peh ya tam korona zamani asil simdi yapmalri lazımdı dönüşümlü çalışmayı helal yani neyse dikkat et bacım kendineartık hep çalışıyorum
Bu arada sanada hayırlı olsun canım Allah içini dolu etsin güle güle oturmayı nasip etsinYok bacım aldık evi çok şükür 8 sene kiradaydim zor gerçekten Rabbim herkese nasip etsin içini de yaptırdık istediğiniz gibi ondan böyle uzun oldu ama değdi son bir hafta yıkılmadım ayaktayim
oy sende haklısın kuzumbiraz yoğunum kuzu bu ara birde biraz gebelik düşüncesini kafamdan salmaya çalışıyorum geçen ay kafayı yicektim çünkü
evet asıl kışın grip felan artıyor asıl şimdi yapmaları lazımPeh ya tam korona zamani asil simdi yapmalri lazımdı dönüşümlü çalışmayı helal yani neyse dikkat et bacım kendine
Amin canım Allah razı olsun Çok sağol güzel duaların içinGünaydın kiscelerim merak eden soran msj atan herkese teşekkür ederim iyiyiz çok şükür eve girdik artık biz ama sürekli sallaaya devam ediyoruz
Bu arada sanada hayırlı olsun canım Allah içini dolu etsin güle güle oturmayı nasip etsin
İse gitmiyoruz da şimdi online derslere baslicazoy sende haklısın kuzum
nasıl rahat edeceksen..
evet asıl kışın grip felan artıyor asıl şimdi yapmaları lazım
ama bir yandan da yıl sonu normalde zaten işler yetişmiyordu... mecburlardı..
ama bir yandan da garipler
Nurzfr okullar en azından 1 hafta tatil edilmiş.. dinlenirsiniz.. o korkuyla işede gidilmez
hayda... o da dert..İse gitmiyoruz da şimdi online derslere baslicaz
Benim oğlan da ishal gibi gece de boğazım ağrıyor dedi bugün evde patates kızartmasi istiyor ona bir kah hazırlayım ay ne anlatiuroum ki benoy sende haklısın kuzum
nasıl rahat edeceksen..
evet asıl kışın grip felan artıyor asıl şimdi yapmaları lazım
ama bir yandan da yıl sonu normalde zaten işler yetişmiyordu... mecburlardı..
ama bir yandan da garipler
Nurzfr okullar en azından 1 hafta tatil edilmiş.. dinlenirsiniz.. o korkuyla işede gidilmez
Öyle çocukların kafalarını da dağıtmak lazım çok kötü oldularhayda... o da dert..
millet evde oturmaya korkuyor
yaa kıyamamBenim oğlan da ishal gibi gece de boğazım ağrıyor dedi bugün evde patates kızartmasi istiyor ona bir kah hazırlayım ay ne anlatiuroum ki ben
Allah yardımcınız olsun kuzumÖyle çocukların kafalarını da dağıtmak lazım çok kötü oldular
Evet onlar cok etkilenmişlerdir bir mudeet unutamazlardaÖyle çocukların kafalarını da dağıtmak lazım çok kötü oldular
Amin kuzum hepimizin... KV evde o olmasa eve alicam bende bı aile ama odam yok başka kb nin evde çatlaklar var korkuyo tek başına kapıları bile kapattirmiyoyaa kıyamam
kolay gelsin beyazım
Allah yardımcınız olsun kuzum
Etkilenmez mi hiç ortak alanları kullanırken dikkat edin kuzumWhitemözlendin ederim kuzu insan psikolojik olarak etkileniyor ya hemen yan daire Allah esirgesin insallah
Sagol bacim hepimizeyaa kıyamam
kolay gelsin beyazım
Allah yardımcınız olsun kuzum
Allah korusunAmin kuzum hepimizin... KV evde o olmasa eve alicam bende bı aile ama odam yok başka kb nin evde çatlaklar var korkuyo tek başına kapıları bile kapattirmiyo
Aynen biz böyleyken onları düşünemiyorum bileEvet onlar cok etkilenmişlerdir bir mudeet unutamazlarda
Cift maske eldiven dezenfektan sikmaktan mahvoldukEtkilenmez mi hiç ortak alanları kullanırken dikkat edin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?