- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.341
Gunaydin canimm
yaşamışsın belliGunaydin canimm
Yaşamaya çalışıyorum diyelim
Sen nasilsin
bende aynısını düşünüyorumBazen düşünüyorum da belki de bu dünyaya bir çocuk getirmek için doğru zaman değildir.
Kesinlikle bende boyle düşünüyorum o yuzden bu ay son kez deniyorumBazen düşünüyorum da belki de bu dünyaya bir çocuk getirmek için doğru zaman değildir.
Uykum harici her sey yolundayaşamışsın belli
hakkınızda hayırlısı kuzum...Kesinlikle bende boyle düşünüyorum o yuzden bu ay son kez deniyorumbu ay da tutmazsa daha Mart ayina kadar denememeye karar aldik esimle ..
Tasinma falan derken zaten yanlis ters bir hareket yaparim uzulurum sonra. 3 ay ara vereceğiz bu ay sonrasinda
Aynen kucuk ama etkili dedikleri istehakkınızda hayırlısı kuzum...
aslında dünyaya değil.. bu ülkeye...
japonlar 8.0 deprem yaşadılar evleri gık demedi yani..
şu ufak adamlar kadar olamadık
Bende ciddi ciddi böyle düşünüyorum he şu pandemi dönemi endişelerimi iyice arttırdı..bende aynısını düşünüyorum
eskiden böyle dediğim zaman eşim bana saçmalama nasıl eğitirsen öyle olur vs vs diyordu
ama en sonunda bu kadar uğraşıyoruz ama acaba çocuğun günahınamı giriyoruz dedi
Haklısınız gerçekten her şeyin hayırlısı geleceği varsa zaten geliyor engel olamıyorsun ama şu an ki durum çok farklı..Kesinlikle bende boyle düşünüyorum o yuzden bu ay son kez deniyorumbu ay da tutmazsa daha Mart ayina kadar denememeye karar aldik esimle ..
Tasinma falan derken zaten yanlis ters bir hareket yaparim uzulurum sonra. 3 ay ara vereceğiz bu ay sonrasinda
diğer ülkelerin aldığı önlemleri şaşkınlıkla izliyorumBende ciddi ciddi böyle düşünüyorum he şu pandemi dönemi endişelerimi iyice arttırdı..
Şu an ertelediğim bir çok sağlık sorunum ufak ama gitmem gerek yani, pandemiden dolayı gitmiyorum tedbir amaçlı ee diyelim ki hamile kaldım hatta doğurdum ve pandemi bitmedi kendimi koruduğum şeyden küçücük bebeği neden korumayacağım..
Haklısınız gerçekten her şeyin hayırlısı geleceği varsa zaten geliyor engel olamıyorsun ama şu an ki durum çok farklı..
Kafamda deli sorular yine
Mesele önlem meselesi değil yaa bence..diğer ülkelerin aldığı önlemleri şaşkınlıkla izliyorum
sonra bize bakıyorum
o zaten ayrı konu..Mesele önlem meselesi değil yaa bence..
Bizim insanımıza anlatamıyorsun bizde kafa farklı çalışıyor.
Aynı ofiste çalıştığım iş arkadaşım ve ailesi temaslı pozitif birileriyle, ve evlerinde misafir ağırlıyorlar hangi önlem bu zihniyeti değiştirebilir ?
Kesinlikle kuzum..Bende ciddi ciddi böyle düşünüyorum he şu pandemi dönemi endişelerimi iyice arttırdı..
Şu an ertelediğim bir çok sağlık sorunum ufak ama gitmem gerek yani, pandemiden dolayı gitmiyorum tedbir amaçlı ee diyelim ki hamile kaldım hatta doğurdum ve pandemi bitmedi kendimi koruduğum şeyden küçücük bebeği neden korumayacağım..
Haklısınız gerçekten her şeyin hayırlısı geleceği varsa zaten geliyor engel olamıyorsun ama şu an ki durum çok farklı..
Kafamda deli sorular yine
Biz kullaniyoruz canim surekli kamp yaptgmz icinkamp sandalyesi kullanan varmı aranızda kızlar
canm hangisinden memnunmusunuzBiz kullaniyoruz canim surekli kamp yaptgmz icin
sen hamilesin ya..buralardayım ama çok mutsuzum ya
depremden genel olarak hep korkarım, 99 depreminde binamıza bir şey olmamıştı ama uğultusu hala kulaklarımda.
şimdi haberlerde küçük çocuklar, yatalak yaşlılar, torunuyla birlikte ölenleri gördükçe içim sıkışıyor. kendi hayatımı sorguluyorum, çok içinizi açacak halde değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?