Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen düşünüyorum da belki de bu dünyaya bir çocuk getirmek için doğru zaman değildir.
bende aynısını düşünüyorum
eskiden böyle dediğim zaman eşim bana saçmalama nasıl eğitirsen öyle olur vs vs diyordu
ama en sonunda bu kadar uğraşıyoruz ama acaba çocuğun günahınamı giriyoruz dedi

Bazen düşünüyorum da belki de bu dünyaya bir çocuk getirmek için doğru zaman değildir.
Kesinlikle bende boyle düşünüyorum o yuzden bu ay son kez deniyorum bu ay da tutmazsa daha Mart ayina kadar denememeye karar aldik esimle ..
Tasinma falan derken zaten yanlis ters bir hareket yaparim uzulurum sonra. 3 ay ara vereceğiz bu ay sonrasinda

hakkınızda hayırlısı kuzum...
aslında dünyaya değil.. bu ülkeye...
japonlar 8.0 deprem yaşadılar evleri gık demedi yani..
şu ufak adamlar kadar olamadık

Bende ciddi ciddi böyle düşünüyorum he şu pandemi dönemi endişelerimi iyice arttırdı..
Şu an ertelediğim bir çok sağlık sorunum ufak ama gitmem gerek yani, pandemiden dolayı gitmiyorum tedbir amaçlı ee diyelim ki hamile kaldım hatta doğurdum ve pandemi bitmedi kendimi koruduğum şeyden küçücük bebeği neden korumayacağım..

Haklısınız gerçekten her şeyin hayırlısı geleceği varsa zaten geliyor engel olamıyorsun ama şu an ki durum çok farklı..
Kafamda deli sorular yine

diğer ülkelerin aldığı önlemleri şaşkınlıkla izliyorum
sonra bize bakıyorum

diğer ülkelerin aldığı önlemleri şaşkınlıkla izliyorum
sonra bize bakıyorum
Mesele önlem meselesi değil yaa bence..
Bizim insanımıza anlatamıyorsun bizde kafa farklı çalışıyor.
Aynı ofiste çalıştığım iş arkadaşım ve ailesi temaslı pozitif birileriyle, ve evlerinde misafir ağırlıyorlar hangi önlem bu zihniyeti değiştirebilir ?

o zaten ayrı konu..
bizdede dönüşümü tatil sanıp
pikniğe gidenler.. gezenler felan var...
hayretler içerisinde izliyorum

Kesinlikle kuzum..
Aslinda biraz da biz her sene Eylul de tatile gidiyoruz ve bunu Aralık ayin da falan aliyoruz
Smdi esimle konustuk dun, nasil olacak bebek olursa falan iste erken hamile.kalsaydim bebek eylule kadar 3-4 aylik olurdu gidilirdi simdi bu ay hamile kalsam temmuz sonu agustos bebek dogar 1.aylik bebe ile nasil tatile gidilir falan.. bizde esimin kuzeni ve eşi ile gidiyoruz hep 4 yildir villa tipi kiralayip,gcen sene onun da bebesi 60 gunluktu tatile gelirken; ben nasil geldim gelirsin iste sen birakma ara verme falan dedi ama ben guvenemedm kendime bilmiyorum kii..gerci denesemde olup olmayacagnda blmiyorum belki hamile de kalamayacagm ama yine de bile bile lades demek blmiyorm ne kadar mantıklı aslinda ben biraz da bu yuzden bırakıyorum.

buralardayım ama çok mutsuzum ya
depremden genel olarak hep korkarım, 99 depreminde binamıza bir şey olmamıştı ama uğultusu hala kulaklarımda.

şimdi haberlerde küçük çocuklar, yatalak yaşlılar, torunuyla birlikte ölenleri gördükçe içim sıkışıyor. kendi hayatımı sorguluyorum, çok içinizi açacak halde değilim yani

Biz kullaniyoruz canim surekli kamp yaptgmz icin
canm hangisinden memnunmusunuz
önereceğin marka varmı

sen hamilesin ya..
kendini strese sokmasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…