Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hangi şehirdesin? uyku olayı iki gündür beni de bitirdi. doğalgazı açmaya başlayalı üç gün falan oldu. faturalar beni de geriyor
Bu sene daha az gelir umarım.izmirdeyim sen?
400-500 neki buralardaki tarifeler daha fazla sanırım

500 üstü çok olağanüstü geliyor bana.çok mu sıcak yapıyorsunuz? şuan evim 21 derece ılık. Ben anamın evinde 3 kazakla duran insandım üfleyince ağzımızdan buhar çıkardı. doğalgazı minimum açardı durumumuz yoktu pek yine de 180 200 gelirdi .koca evinde sıcağı gördüm ama faturalar ateş pahası gerçi size daha fazla geliyormuş Allah yardımcımız olsun.ben de çalışsam da eşime destek olsam keşke

Hatayın soğuğu aslında 2-3 ay sürüyor mesela şuan yarım kollayım.. ama sanırım ben sıcağı seviyorum

Hatayın soğuğu aslında 2-3 ay sürüyor mesela şuan yarım kollayım.. ama sanırım ben sıcağı seviyorum
sıcak iyidir kayınvalidem de soba yakmaya başladı oraya gidince sıcaktan gözlerim kapanıyor mayışıyorum İzmire geleli 1 yıl oldu gördüğüm kadarıyla burda 4 ay soğuk geçiyor. Hatay iyimiş yine

burda dün yağmur başladı hava serinledi ama ben yaz kadınıyım ya
soğuğu sevmiyyorum

burda dün yağmur başladı hava serinledi ama ben yaz kadınıyım ya
soğuğu sevmiyyorum
ben kış kadınıyım. soğuk olunca giyiniyosun battaniyenin içine giriyorsun ısınıyorsun ama sıcak öyle mi yakıyor kavuruyor evde klima da yok bu yaz vantilatörle birbirimize yapıştık odadan odaya taşıdım garibimi haşat oldu.
hem karda yağmurda yürümenin hissi başka. tabi İzmire kar yağmıyor o da ayrı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…