- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.781
Canım menüsel şeyler istiyor cıbik değilYaaaaa kıyamam sana ya
Çubuk kreker bulundur hep yanında canım
teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAnneme çörek yaptırıyorum
O minnağa söyle anneannesi yapacakmış birşeylerCanım menüsel şeyler istiyor cıbik değil
Torunu istedi ben mi istedim de benim oğlanın cani çekmiş ona yapıyor aaaaateyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yapma etme gözünü sevem..
bu beyazın gazına gelme
oğlanıda sen dürttünTorunu istedi ben mi istedim de benim oğlanın cani çekmiş ona yapıyor aaaaa
mirhibaaa cinimmmmmmmmmmmmmMerhabalarrr
afiyet şeker olsunYooooo
Bu sene daha az gelir umarım.izmirdeyim sen?hangi şehirdesin? uyku olayı iki gündür beni de bitirdi. doğalgazı açmaya başlayalı üç gün falan oldu. faturalar beni de geriyor
400-500 nekiburalardaki tarifeler daha fazla sanırım
Hatayın soğuğu aslında 2-3 ay sürüyor mesela şuan yarım kollayım.. ama sanırım ben sıcağı seviyorumBu sene daha az gelir umarım.izmirdeyim sen?
500 üstü çok olağanüstü geliyor bana.çok mu sıcak yapıyorsunuz? şuan evim 21 derece ılık. Ben anamın evinde 3 kazakla duran insandım üfleyince ağzımızdan buhar çıkardı. doğalgazı minimum açardı durumumuz yoktu pek yine de 180 200 gelirdi .koca evinde sıcağı gördüm ama faturalar ateş pahası gerçi size daha fazla geliyormuş Allah yardımcımız olsun.ben de çalışsam da eşime destek olsam keşke
sıcak iyidir kayınvalidem de soba yakmaya başladı oraya gidince sıcaktan gözlerim kapanıyor mayışıyorumHatayın soğuğu aslında 2-3 ay sürüyor mesela şuan yarım kollayım.. ama sanırım ben sıcağı seviyorum
burda dün yağmur başladı hava serinledi ama ben yaz kadınıyım yasıcak iyidir kayınvalidem de soba yakmaya başladı oraya gidince sıcaktan gözlerim kapanıyor mayışıyorumİzmire geleli 1 yıl oldu gördüğüm kadarıyla burda 4 ay soğuk geçiyor. Hatay iyimiş yine
ee geldiğimzde kovmada biziGel beraber olsun bacım kapımız açık
Ben yazın kişi kışın yazı seviyorum galiba donuyorum şu an kanım mi düştü nedirburda dün yağmur başladı hava serinledi ama ben yaz kadınıyım ya
soğuğu sevmiyyorum
Aaaaa aşk olsun başımla beraber olur mu çörekleri götürürüz beraberee geldiğimzde kovmada
gebeler genelde hararetli olur derler.. sıcak basarmışBen yazın kişi kışın yazı seviyorum galiba donuyorum şu an kanım mi düştü nedir
ben kış kadınıyım. soğuk olunca giyiniyosun battaniyenin içine giriyorsun ısınıyorsun ama sıcak öyle mi yakıyor kavuruyor evde klima da yok bu yaz vantilatörle birbirimize yapıştık odadan odaya taşıdım garibimi haşat oldu.burda dün yağmur başladı hava serinledi ama ben yaz kadınıyım ya
soğuğu sevmiyyorum
Napiyorsunn kuzumoğlanıda sen dürttün
mirhibaaa cinimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?