- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.061
Sağol kuzum aklımdasınız hep uzaktan ara ara takip ettim bu topiği zaten, etiketi de gördüm ama sonradan bulamadım onu tekrardan bu ince düşüncen için teşekkür ederim. Çok şükür kimseye bir şey olmadı diye sevinemiyorum bile bir sürü ailenin ocağına ateş düştü. Evlerinde hasar var bazı tanıdıklarımın malesef. Canları sağolsun, psikoloji de sonra hallolur diyorum.geçen etiketledim seni uzayım
özlediğimizi hissedersinz diye..
öncelikle izmir için sana çok geçmiş olsun diyorum... umarım herkes iyidir
rabbim bir daha yaşatmasın
iyi haberler veremedin değil.. senin iyi olmanda bizim için iyi haber kuzucuk
bebeğinde vakti zamanı var .. olur inşallah bu ay
yeni gebelerimiz var onlarla seviniyoruz..Sağol kuzum aklımdasınız hep uzaktan ara ara takip ettim bu topiği zaten, etiketi de gördüm ama sonradan bulamadım onu tekrardan bu ince düşüncen için teşekkür ederim. Çok şükür kimseye bir şey olmadı diye sevinemiyorum bile bir sürü ailenin ocağına ateş düştü. Evlerinde hasar var bazı tanıdıklarımın malesef. Canları sağolsun, psikoloji de sonra hallolur diyorum.
Evet inşallah bu ay olur artık kuzum ama dediğim gibi artık neyin hayırlı olduğunu bilemiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Sizlerde durumlar nasıl var mı gelişmeler ?
Evet kuzum auzefteyimtmm tmm kızma
cok denedim nöööö olmuyor
İstanbuldanmı okuyorsun cocuk gelişimini
Yaa Tabiki ne zaman istersen sor, yardımcı olurum elimden eldiğinceBende örmek istiyorum birseyler ya battaniye falan eve gecince basliycam takildigim yerde sorabilirmiyim
Benimki de çiçek topraklarını eşeliyordu çiçek dikerkenHastayim askoss bi kac gecedir garip ruyalar goruyorum sabah ter icinde kalkıyorumdun esim cicek getirmis eve gece benim kiz dokmus topragi butun odaya yeni temizlik yapmistim moralim bozuk supurgemde bozuktu garantiye gitti sarjliyla supurucem bakalim
Ben uyguladım ama minnoş yumurtalar denk gelmedi galiba, benim adam gelsin devam 06
Sagol olivem❤Geçmiş olsun
onu seri denemek lazm bebeğim bir kerede gol olanlardan değilizEvet kuzum auzefteyim
Yaa Tabiki ne zaman istersen sor, yardımcı olurum elimden eldiğinceben daha ilmek atmayı bilmiyordum, bir kaç gün uğraştım yelek örmüşüm yaparsın canım çok basit
Benimki de çiçek topraklarını eşeliyordu çiçek dikerkensenin kız kaç aylık, bizim oğlana istemeye gelelim mi? Dünür oluruz ha
Ben uyguladım ama minnoş yumurtalar denk gelmedi galiba, benim adam gelsin devam 06
Benim eşşek 2.5 yasinda 15 yavru anasiEvet kuzum auzefteyim
Yaa Tabiki ne zaman istersen sor, yardımcı olurum elimden eldiğinceben daha ilmek atmayı bilmiyordum, bir kaç gün uğraştım yelek örmüşüm yaparsın canım çok basit
Benimki de çiçek topraklarını eşeliyordu çiçek dikerkensenin kız kaç aylık, bizim oğlana istemeye gelelim mi? Dünür oluruz ha
Ya benim eşim eskiden futbol oynamış profesyonel olarak, halbuki gol atması lazım ama ara verince formden düştü demekkionu seri denemek lazm bebeğim bir kerede gol olanlardan değiliz
Ayyy yerim ya onu maşallahBenim eşşek 2.5 yasinda 15 yavru anasi
Aman sakim bacım sakinBenimkine nerden buldugumu nasil anlaticam diye denemedim bu ay tutmazsa diger aya denerim belki
Maalesef teyzesi benimki artik kısır ve uslu bir kiz jsjsjsj bıktırdı bizi koca koca diye kestirdik bizdeYa benim eşim eskiden futbol oynamış profesyonel olarak, halbuki gol atması lazım ama ara verince formden düştü demekkiben gelince onu Bi kampa alayım
Ayyy yerim ya onu maşallahyok senin kız benim oğlana büyük gelir ya tüh neyse yavrusu olursa onları istemeye geliriz
benimkide yerden bitme bir futbolcu ama gel görki spermler onun gibi değilYa benim eşim eskiden futbol oynamış profesyonel olarak, halbuki gol atması lazım ama ara verince formden düştü demekkiben gelince onu Bi kampa alayım
Ayyy yerim ya onu maşallahyok senin kız benim oğlana büyük gelir ya tüh neyse yavrusu olursa onları istemeye geliriz
iyiyim cuku hanımcımmmmmmmm
sen nasılsın
gel tam zamanında geldin
sen beyazın pozisyonunu biliyormusun
06 pozisyon
gasjshjahaajjaja bizi eşimle öyle hayal ettimde kız gülerim ben yapamam hahahahahaklıma siz gelirsiniz burdaki muhabbetler gelir amanınnn ben bu ay yakı denicem bakalım
Bizimki bakalım ergen olunca ne edecek Bi kız buluruz artık ona vanlıMaalesef teyzesi benimki artik kısır ve uslu bir kiz jsjsjsj bıktırdı bizi koca koca diye kestirdik bizde
Önümüzdeki maçlara bakıcaz diye diye amaanzbenimkide yerden bitme bir futbolcu ama gel görki spermler onun gibi değil
fiyasko
bence eşin gelince senin iş tamamdır...Bizimki bakalım ergen olunca ne edecek Bi kız buluruz artık ona vanlı
Önümüzdeki maçlara bakıcaz diye diye amaanz
Tabinasıl hamile kaldım röportajları oluyor ya, Beyaz anlatıyormuş bu pozisyonun adını bayır06 koyduk detaylar çok önemli diye hahahaha
Ben de her cümlenin sonuna "gebeyim de" ekleyebilirim
içindeki bebek bence güleç olacak görürsünay krize girdim çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?