Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum aklımdasınız hep uzaktan ara ara takip ettim bu topiği zaten, etiketi de gördüm ama sonradan bulamadım onu tekrardan bu ince düşüncen için teşekkür ederim. Çok şükür kimseye bir şey olmadı diye sevinemiyorum bile bir sürü ailenin ocağına ateş düştü. Evlerinde hasar var bazı tanıdıklarımın malesef. Canları sağolsun, psikoloji de sonra hallolur diyorum.

Evet inşallah bu ay olur artık kuzum ama dediğim gibi artık neyin hayırlı olduğunu bilemiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Sizlerde durumlar nasıl var mı gelişmeler ?

yeni gebelerimiz var onlarla seviniyoruz..
onun dışında hepimiz aynıyız
bu hafta hepimiz izmirle üzüldük pek keyifler yoktu..
ama senin dönüşünün muhteşem olacağını düşünmüştüm
böyle durgun görmek üzdü

tmm tmm kızma

cok denedim nöööö olmuyor
İstanbuldanmı okuyorsun cocuk gelişimini
Evet kuzum auzefteyim
Bende örmek istiyorum birseyler ya battaniye falan eve gecince basliycam takildigim yerde sorabilirmiyim
Yaa Tabiki ne zaman istersen sor, yardımcı olurum elimden eldiğince ben daha ilmek atmayı bilmiyordum, bir kaç gün uğraştım yelek örmüşümyaparsın canım çok basit
Benimki de çiçek topraklarını eşeliyordu çiçek dikerkensenin kız kaç aylık, bizim oğlana istemeye gelelim mi? Dünür oluruz ha
kimse gebe kalmak için MNbeyaz pozisyonunu uygulamıyormu ya
06 pozsiyon
Ben uyguladım ama minnoş yumurtalar denk gelmedi galiba, benim adam gelsin devam 06

onu seri denemek lazm bebeğim bir kerede gol olanlardan değiliz

Benim eşşek 2.5 yasinda 15 yavru anasi

onu seri denemek lazm bebeğim bir kerede gol olanlardan değiliz
Ya benim eşim eskiden futbol oynamış profesyonel olarak, halbuki gol atması lazım ama ara verince formden düştü demekki ben gelince onu Bi kampa alayım
Benim eşşek 2.5 yasinda 15 yavru anasi
Ayyy yerim ya onu maşallah yok senin kız benim oğlana büyük gelir ya tüh neyse yavrusu olursa onları istemeye geliriz

Maalesef teyzesi benimki artik kısır ve uslu bir kiz jsjsjsj bıktırdı bizi koca koca diye kestirdik bizde

benimkide yerden bitme bir futbolcu ama gel görki spermler onun gibi değil
fiyasko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…