- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.081
İnşallah canım hayırlısıyla gelsin de Rabbim hepimize nasip etsinbence eşin gelince senin iş tamamdır...
yanında kalcak hep nasılsa
Duymayan kalmamışniye kız
ne güzel işe yarıyor işte
Hiç üzülme bu ay ne yapabilirim diye düşün canım geçmiş olsunMerhaba kızlar biraz kafa dinlemek için uzaklaşmıştım bu süreçten uzaklaşmak için. İyi haberler vermeye gelirim diyordum olmadı. Günümde regl oldum, bu ay doktora giderim diyordum bir ay daha deneyip gelecek ay tekrar gitmeye karar verdik. Zaten İzmirliyim bütün akrabalarım herkes orada epey etkilendim bu süreçten, şimdi hastane işlerine girmek istemedim. Doktor da 2 3 ay sonra gel demişti 3 ay olmuş olacak. Yine umuyorum ki güzel haberler alır veririz bu süreçte. Artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun, canlarımız sağ olsun sevdiklermiz yanımızda iyi olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Halbuki ne güzel gelirdi bir bebek haberi hepimize. Hayırlısı artık ne diyeyim..
Bişey olsun da kısalsın süre ya. Daha bi kaç ayda pert oldukaminnnnnnnnnnn
hemde cok zor
Ay inşallah teyzesi öyle olsunlar bebelerimiziçindeki bebek bence güleç olacak görürsün
yarın buna benzerini fesatlar konuşmaya başlar merak etmeDuymayan kalmamışpatentini alimda boşa gitmesin kapak resmi ne olsun siz seçin
Gerçekten mi ya isim hakkı benim vemem kimseyeyarın buna benzerini fesatlar konuşmaya başlar merak etme
ne o öyle üzgün suratlarHiç üzülme bu ay ne yapabilirim diye düşün canım geçmiş olsun
Bişey olsun da kısalsın süre ya. Daha bi kaç ayda pert olduk
adam haklıBen gidip az ders çalışayım sonra herif başıma dikilir notlarımı kontrol ediyoro kadar kitap aldım sana çalış diye dırdır ediyor sonra
verme beyazımGerçekten mi ya isim hakkı benim vemem kimseye
Bende Ankara kalesine giden bir yokuşun resmi olsun, en tepede kale gözüksünDuymayan kalmamışpatentini alimda boşa gitmesin kapak resmi ne olsun siz seçin
Aman aman dırdır başladımı susmaz benimki kaynana gibi konuşur durur oku çalış diye diline düşeceğime çalışayım barine o öyle üzgün suratlar
az önce gülüyorduk
adam haklı
verme beyazım
kız online zatenAman aman dırdır başladımı susmaz benimki kaynana gibi konuşur durur oku çalış diye diline düşeceğime çalışayım bari
hatunum geliyorrrrrrrrrSelam kızlaar bugün reglnin son günü sahalara geri dönüyorum yaşasın fiti fiti
Bende Ankara kalesine giden bir yokuşun resmi olsun, en tepede kale gözüksünkale gol misali ahahhahaha
ellerine sağlıkTarhana çorbası yaptım sıcak yanına salata
Sagol kuzum sende yap eve geçince karşılıklı içelimellerine sağlık
bu havada mis gibi gider valla
eve gidince hiç takatim kalmıyor.. eskiden kalıyordu evde herif vardıSagol kuzum sende yap eve geçince karşılıklı içelim
Bacım enişte yok ama en büyük sansin annenle ayni bina da oturmak olmus ya baska sehirlerde falan olsaydi Iyi ki annelerimiz var Allah başımızdan eksik etmesineve gidince hiç takatim kalmıyor.. eskiden kalıyordu evde herif vardı
şimdi tek olunca anneme çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?