- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.021
Biz de ana olunca laylayloyun momyciği diye insta açarızO degilde bu sene hamilelik moda gibi yada baska bisey var youtubeda izledigim kisilerin 100% hamile yada yeni dogurdu instadan bakiyorsun herkes hamile bu sene bi dogurganlik var millette ve yeni doguranlar hemen hamile kaliyor ardindan nasil beceriyorlar acep
Hic eksik kalinir mi cocuk dogustan fenomen olucak bu devir boyleBiz de ana olunca laylayloyun momyciği diye insta açarızeksik kalmayalım
gebeeeeeeğğğğğğğğğğğğ diye bağıra bağıra gezecemBiz de ana olunca laylayloyun momyciği diye insta açarızeksik kalmayalım
evet aynılar. bence eşlere göre okusan da çalışsan da anasın her iş sende. tabi yaşayıp görücezSucsuzluk konusunda cok iyilerdir canim hepsi ayniii
Ben benimkine diyorum ben nasil bakicaksam sende bakicaksin seninde cocugun sonucta bende calisicam yani bosuna mi okuyorum
Aynen belki bizimkiler farkli olurda bebelere bakar bizde keyif yaparizevet aynılar. bence eşlere göre okusan da çalışsan da anasın her iş sende. tabi yaşayıp görücez
Ay inşallah pek sanmıyorum ama ben zorla ona verir keyfimi yaparımAynen belki bizimkiler farkli olurda bebelere bakar bizde keyif yapariz
TabiHic eksik kalinir mi cocuk dogustan fenomen olucak bu devir boyle
Ben de her cümlenin sonuna "gebeyim de" ekleyebilirimgebeeeeeeğğğğğğğğğğğğ diye bağıra bağıra gezecem
merhaba - gebeyimTabinasıl hamile kaldım röportajları oluyor ya, Beyaz anlatıyormuş bu pozisyonun adını bayır06 koyduk detaylar çok önemli diye hahahaha
Ben de her cümlenin sonuna "gebeyim de" ekleyebilirim
Bende oyle yaparim diye dusunuyorumAy inşallah pek sanmıyorum ama ben zorla ona verir keyfimi yaparım
merhaba - gebeyim
nasılsın- gebeyim
ne yapıyorsun- gebeyim
profil iletisi gebeyim
Koptummm bayir06Tabinasıl hamile kaldım röportajları oluyor ya, Beyaz anlatıyormuş bu pozisyonun adını bayır06 koyduk detaylar çok önemli diye hahahaha
Ben de her cümlenin sonuna "gebeyim de" ekleyebilirim
merhaba - gebeyim
nasılsın- gebeyim
ne yapıyorsun- gebeyim
profil iletisi gebeyim
Bende oyle yaparim diye dusunuyorum
Koptummm bayir06
Ayy bi an gozumde canlandi bunlarin hepsi
bence hakkettikGebe olmuşum tabiki de böyle olucam. uğraşmaktan helak olduk . Biri bana sakın tek hamile kadın sen misin demesin o zaman ama sakın. Şımarık olmam ama gebeyim de gebeyim diye gezerim kesin
merhaba - gebeyim
nasılsın- gebeyim
ne yapıyorsun- gebeyim
profil iletisi gebeyim
Opusme koklasma gibi seyleri canlandirmiyorum gozumde ama beyazin o roportaji verdigini canlandiriyorum bide senin her soruya GEBEYIIIMMM diye cevap verdigini dusununce gulmekten oluyorummBenim kardeşim de böyle ya eşimi öptüğünü bile bilmek istemiyor. Gözümde canlanıyor ya uuuf söyleme diyor
onalrdan biri olacam ben kuzumkimisi gerçekten öyle. bir şey diyorsun ay ben gebeyim de. Başka bir şey diyorsun ya ben gebeyim de gülüyorum başıma gelmez umarım
Ben daha hakedemedimbence hakkettik
kimisi gerçekten öyle. bir şey diyorsun ay ben gebeyim de. Başka bir şey diyorsun ya ben gebeyim de gülüyorum başıma gelmez umarım
HahahhahaOpusme koklasma gibi seyleri canlandirmiyorum gozumde ama beyazin o roportaji verdigini canlandiriyorum bide senin her soruya GEBEYIIIMMM diye cevap verdigini dusununce gulmekten oluyorumm
hepimiz hakettikki kuzummmmmmmmmmmmmBen daha hakedemedim
Keşkemmm ben de gebe olsam gebeyimmm desem
HahahhahaAma Beyazı nasıl canlandırıyorsun? Beyaz bi gömlek üzerine ceket giymiş, elinde kupa, kupanın içindeki gebe şerbeti, gözünde gözlük, diğer elindeki kalemi sallaya sallaya anlatıyor "Bakın çok önemli, söylediklerim oldukça bilimsel, bütün kadınlar kulübü 06 ile hamile kaldı"
orası neresi kızzzSelam canlar burasi firtina yagmur kiyamet gidiyor tam uyumalik ama ben nerdeyim tabi ki isteeeee sizde ne var yok
Batman gülüm batmanhepimiz hakettikki kuzummmmmmmmmmmmm
orası neresi kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?