Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de ana olunca laylayloyun momyciği diye insta açarız eksik kalmayalım

Sucsuzluk konusunda cok iyilerdir canim hepsi ayniii
Ben benimkine diyorum ben nasil bakicaksam sende bakicaksin seninde cocugun sonucta bende calisicam yani bosuna mi okuyorum
evet aynılar. bence eşlere göre okusan da çalışsan da anasın her iş sende. tabi yaşayıp görücez

Tabi nasıl hamile kaldım röportajları oluyor ya, Beyaz anlatıyormuş bu pozisyonun adını bayır06 koyduk detaylar çok önemli diye hahahaha

Ben de her cümlenin sonuna "gebeyim de" ekleyebilirim
merhaba - gebeyim
nasılsın- gebeyim
ne yapıyorsun- gebeyim
profil iletisi gebeyim

Ay inşallah pek sanmıyorum ama ben zorla ona verir keyfimi yaparım
Bende oyle yaparim diye dusunuyorum
merhaba - gebeyim
nasılsın- gebeyim
ne yapıyorsun- gebeyim
profil iletisi gebeyim

Tabi nasıl hamile kaldım röportajları oluyor ya, Beyaz anlatıyormuş bu pozisyonun adını bayır06 koyduk detaylar çok önemli diye hahahaha

Ben de her cümlenin sonuna "gebeyim de" ekleyebilirim
Koptummm bayir06
Ayy bi an gozumde canlandi bunlarin hepsi

merhaba - gebeyim
nasılsın- gebeyim
ne yapıyorsun- gebeyim
profil iletisi gebeyim
Gebe olmuşum tabiki de böyle olucam. uğraşmaktan helak olduk. Biri bana sakın tek hamile kadın sen misin demesin o zaman ama sakın. Şımarık olmam ama gebeyim de gebeyim diye gezerim kesin

Benim kardeşim de böyle ya eşimi öptüğünü bile bilmek istemiyor. Gözümde canlanıyor ya uuuf söyleme diyor
Opusme koklasma gibi seyleri canlandirmiyorum gozumde ama beyazin o roportaji verdigini canlandiriyorum bide senin her soruya GEBEYIIIMMM diye cevap verdigini dusununce gulmekten oluyorumm

Ben daha hakedemedim
kimisi gerçekten öyle. bir şey diyorsun ay ben gebeyim de. Başka bir şey diyorsun ya ben gebeyim de gülüyorum başıma gelmez umarım
Keşkemmm ben de gebe olsam gebeyimmm desem
Opusme koklasma gibi seyleri canlandirmiyorum gozumde ama beyazin o roportaji verdigini canlandiriyorum bide senin her soruya GEBEYIIIMMM diye cevap verdigini dusununce gulmekten oluyorumm
Hahahhaha Ama Beyazı nasıl canlandırıyorsun? Beyaz bi gömlek üzerine ceket giymiş, elinde kupa, kupanın içindeki gebe şerbeti, gözünde gözlük, diğer elindeki kalemi sallaya sallaya anlatıyor "Bakın çok önemli, söylediklerim oldukça bilimsel, bütün kadınlar kulübü 06 ile hamile kaldı"

hepimiz hakettikki kuzummmmmmmmmmmmm

Selam canlar burasi firtina yagmur kiyamet gidiyor tam uyumalik ama ben nerdeyim tabi ki isteeeee sizde ne var yok
orası neresi kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…