- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.041
üff şu anlattığın resmen bendeki model. okuyunca bile sinirlerim hopladı. çocuk konusunda çok şükür böyle bir şey demedi henüz ama her söylediğini son raddeye kadar inkar edebilir. sonra ordan haklı çıkmaya çalışır. sonra "ben o anlamda demedim sen oraya çektin"e vardırır. çıldırtmalık...kesinlikle sorumluluktan gece bunun tartışmasını yaşadık.çocuğa sadece anası bakar modunda bunu bir kaç kez de dile getirdi yüzüne vurunca da niye bakmıyım olmayan şey için suçluyorsun diyor. Bu erkekler hem çıldırtıp hem de hiçbir şey yapmamış gibi nasıl davranıyorlar anlamıyorum.
anammm oralar buzBatman gülüm batman
Ayy yeter cok guldum bugun karnim agridiBen daha hakedemedim
Keşkemmm ben de gebe olsam gebeyimmm desem
HahahhahaAma Beyazı nasıl canlandırıyorsun? Beyaz bi gömlek üzerine ceket giymiş, elinde kupa, kupanın içindeki gebe şerbeti, gözünde gözlük, diğer elindeki kalemi sallaya sallaya anlatıyor "Bakın çok önemli, söylediklerim oldukça bilimsel, bütün kadınlar kulübü 06 ile hamile kaldı"
Valla ormanlari yakinca pislikler gittik kayinvalidem orda diye hava guzeldi kiz. Ama evet burasi sogu ama ayni benim ruh halim gibi bir gunesliii bir bulutlu tipki benanammm oralar buz
ben dün kadar yarım kol giymiştim
bugün üşüdüm kendimi uzun kol şalla buldum
hatay
Hic keyfim yok ya markete gitmem lazim donuyorum resmen hava kapali buz gibi
herif hataylımı kızValla ormanlari yakinca pislikler gittik kayinvalidem orda diye hava guzeldi kiz. Ama evet burasi sogu ama ayni benim ruh halim gibi bir gunesliii bir bulutlu tipki ben
Hic keyfim yok ya markete gitmem lazim donuyorum resmen hava kapali buz gibiboğazımda yaniyor gelince ihlamur demliyim bari
O zaman aşılamanın 3. Gününe özel bana ve tüm gebelere gelsin. Gebelenenler gebelenemeyenlere el versin başaracağızhepimiz hakettikki kuzummmmmmmmmmmmm
orası neresi kızzz
ben sana kıyamamO zaman aşılamanın 3. Gününe özel bana ve tüm gebelere gelsin. Gebelenenler gebelenemeyenlere el versin başaracağız
Geçmiş olsunHic keyfim yok ya markete gitmem lazim donuyorum resmen hava kapali buz gibiboğazımda yaniyor gelince ihlamur demliyim bari
Aminnben sana kıyamam
inşallah mucizen seninledir
İnşallah pıtırcığın pırtlar ve hiç birine gerek kalmazAminnİnşallah kuzum bu kadar pıtırcığın biri pıtlamıyorsa yazıklar olsun pıtırcığımı pıtlatamamışsak sömestra bi tane daha deneyip yaza tüp beybiliye geçicez artık darlandum
Ayy uzun videoyu atmışım. Lafı dolandırmadan özleyenlere direkt gebe
İnşallah pıtırcığın pırtlar ve hiç birine gerek kalmaz
Kız şaka bu yana valla öyle oldu
olivemmmm raporlu olup herifin yanında olunca
yüzüne renk gelmiş
aminnnnnnnnnnnKız şaka bu yana valla öyle olduBana kocacı diyorlardı da ben hadi be diyordum. Cidden öyleymişim. Neşem yerine geldi adama yastık muamelesi yapıyorum bi yerim mutlaka üstünde. Allah seni de beni de tez bir araya getirsin Özlem çok zor
geçen etiketledim seni uzayımMerhaba kızlar biraz kafa dinlemek için uzaklaşmıştım bu süreçten uzaklaşmak için. İyi haberler vermeye gelirim diyordum olmadı. Günümde regl oldum, bu ay doktora giderim diyordum bir ay daha deneyip gelecek ay tekrar gitmeye karar verdik. Zaten İzmirliyim bütün akrabalarım herkes orada epey etkilendim bu süreçten, şimdi hastane işlerine girmek istemedim. Doktor da 2 3 ay sonra gel demişti 3 ay olmuş olacak. Yine umuyorum ki güzel haberler alır veririz bu süreçte. Artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun, canlarımız sağ olsun sevdiklermiz yanımızda iyi olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Halbuki ne güzel gelirdi bir bebek haberi hepimize. Hayırlısı artık ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?