Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üff şu anlattığın resmen bendeki model. okuyunca bile sinirlerim hopladı. çocuk konusunda çok şükür böyle bir şey demedi henüz ama her söylediğini son raddeye kadar inkar edebilir. sonra ordan haklı çıkmaya çalışır. sonra "ben o anlamda demedim sen oraya çektin"e vardırır. çıldırtmalık...

Ayy yeter cok guldum bugun karnim agridi

Valla ormanlari yakinca pislikler gittik kayinvalidem orda diye hava guzeldi kiz. Ama evet burasi sogu ama ayni benim ruh halim gibi bir gunesliii bir bulutlu tipki ben
herif hataylımı kız

Hic keyfim yok ya markete gitmem lazim donuyorum resmen hava kapali buz gibi boğazımda yaniyor gelince ihlamur demliyim bari
kıyamam sana
sıcak suyun içine limon sık

ben sana kıyamam
inşallah mucizen seninledir
Aminn İnşallah kuzum bu kadar pıtırcığın biri pıtlamıyorsa yazıklar olsun pıtırcığımı pıtlatamamışsak sömestra bi tane daha deneyip yaza tüp beybiliye geçicez artık darlandum

olivemmmm raporlu olup herifin yanında olunca
yüzüne renk gelmiş
Kız şaka bu yana valla öyle oldu Bana kocacı diyorlardı da ben hadi be diyordum. Cidden öyleymişim. Neşem yerine geldi adama yastık muamelesi yapıyorum bi yerim mutlaka üstünde. Allah seni de beni de tez bir araya getirsin Özlem çok zor

Merhaba kızlar biraz kafa dinlemek için uzaklaşmıştım bu süreçten uzaklaşmak için. İyi haberler vermeye gelirim diyordum olmadı. Günümde regl oldum, bu ay doktora giderim diyordum bir ay daha deneyip gelecek ay tekrar gitmeye karar verdik. Zaten İzmirliyim bütün akrabalarım herkes orada epey etkilendim bu süreçten, şimdi hastane işlerine girmek istemedim. Doktor da 2 3 ay sonra gel demişti 3 ay olmuş olacak. Yine umuyorum ki güzel haberler alır veririz bu süreçte. Artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun, canlarımız sağ olsun sevdiklermiz yanımızda iyi olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Halbuki ne güzel gelirdi bir bebek haberi hepimize. Hayırlısı artık ne diyeyim..

geçen etiketledim seni uzayım
özlediğimizi hissedersinz diye..
öncelikle izmir için sana çok geçmiş olsun diyorum... umarım herkes iyidir
rabbim bir daha yaşatmasın
iyi haberler veremedin değil.. senin iyi olmanda bizim için iyi haber kuzucuk
bebeğinde vakti zamanı var .. olur inşallah bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…