- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.121
ay sincaplara bayıldımVideo ekleyebilsem keşke çok tatlılar görseniz
Aman dışı seni içi beni yakar kuzumamannnnnnnnnn :)
seninkide cok ciciymişşşşşşş
Fındıkları Bi eşime yediriyorum Bi sincaplaraay sincaplara bayıldım
cok şeker gerçekten yaaa
aayy hep belgesellerde felan görürdümFındıkları Bi eşime yediriyorum Bi sincaplarakış günü yazık her canlı nasibi ile gelir, yesin doysun minnoş sincaplar
Iyiyim ama cok uykum varcan ciğer kuzu sarmaları nasılsınız bakim
sanki de acıktım
ahhh ahh bugün deli yoğunluk yaşadım ama şükür halime.Iyiyim ama cok uykum var
Sen nasilsinnn?
Bende aciktim baya ne yemek var aksama bakayim
Baskalarina fikir olur belki kiymali makarna yapicam ben bol soslu
bizide sev
kız dur daha
iki dakikada seneryoyu yazdın çizdin oynadın
kötü düşüncelerle...
herşey güzel olacak
Afiyet olsun simdiden eminim guzel yemeklerdirrahhh ahh bugün deli yoğunluk yaşadım ama şükür halime.
kuzenime davetliyim yemeğe ne var menüde hiç bilgim yok sadece özel kabak tatlısı istedim
inşallah evleneli 2 yıl oldu ilk gidişimdeAfiyet olsun simdiden eminim guzel yemeklerdirr
daha erken diye düşünüyorum ama nasıl rahat olacaksan o şekilde yap derim.Kızlar nasılsınız ?
Benim 13 ekim son adet tarihim. 25 ekimde yumurtam çatlamıştı. Bat 8 kasım. Sizce hamile olduğumu normal kaset testte yarın sabah ilk idrarda silikte olsa görebilir miyim? Ya da kanda kesin çıkar mı ?
Ooo ozaman ozenerek yapmistir herseyi diye dusunuyoruminşallah evleneli 2 yıl oldu ilk gidişimde
Topak topak olsun diye uğraşıyorum ama azıcık zayıf kaldı minnoş.oh topak topak yarasın minnoşa..
özledik senide
vay hatay gelini
inşallah yoksa aç kalmaktan korkum varOoo ozaman ozenerek yapmistir herseyi diye dusunuyorum
Sen evde biseyler hazirla ac kalirsan yersin eve gidinceinşallah yoksa aç kalmaktan korkum var
eve uğramadan maalesef geçeceğiz oraya.Sen evde biseyler hazirla ac kalirsan yersin eve gidince
Ayy yazik ya kadina neler dedik durduk yere olumlu dusunelim en iyisi yemekler guzeldir diyelim karnin doyacak diyelimeve uğramadan maalesef geçeceğiz oraya.
ama olsun evde dolapta su böreğim var hemen ısıtıp yerim
ahhh biz insanlar ahhhAyy yazik ya kadina neler dedik durduk yere olumlu dusunelim en iyisi yemekler guzeldir diyelim karnin doyacak diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?