- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.141
Anacım ben o kadar lastik gibi değilim
Bana gülme gelir eşime daha çok gelir ayakları tutarkengeç bile kaldın
ebenden buldum de
kız ne soru sordurtuyorsun sen işine bak de
Bazen naz yapıyor. Köy çeşmesi mi bu sürekli sürekli diyor
Tüm enerjimi verecemPareye bakiinn kim tutar seni
Bir de bazı kamu çalışanlara yazı düşmüş hamişler idari izinli olacakmış.
Diyorum bu ay kesin olmak zorunda
Çok geçmiş olsun canım...Hic keyfim yok ya markete gitmem lazim donuyorum resmen hava kapali buz gibiboğazımda yaniyor gelince ihlamur demliyim bari
Ohhhh be epeydir paylaşmıyordunO zaman aşılamanın 3. Gününe özel bana ve tüm gebelere gelsin. Gebelenenler gebelenemeyenlere el versin başaracağız
İyi geldi
Olur mu öyle şey sen sağlıklısın ailen sağlıklı bu da çok güzel bir haberMerhaba kızlar biraz kafa dinlemek için uzaklaşmıştım bu süreçten uzaklaşmak için. İyi haberler vermeye gelirim diyordum olmadı. Günümde regl oldum, bu ay doktora giderim diyordum bir ay daha deneyip gelecek ay tekrar gitmeye karar verdik. Zaten İzmirliyim bütün akrabalarım herkes orada epey etkilendim bu süreçten, şimdi hastane işlerine girmek istemedim. Doktor da 2 3 ay sonra gel demişti 3 ay olmuş olacak. Yine umuyorum ki güzel haberler alır veririz bu süreçte. Artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun, canlarımız sağ olsun sevdiklermiz yanımızda iyi olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Halbuki ne güzel gelirdi bir bebek haberi hepimize. Hayırlısı artık ne diyeyim..
Gelmiş geçmiş olsun Allah bir daha depremi hissettirmesin, korkusunu yaşatmasın...
Bence bizi unuttu
Yaaaaaa çok tatlı buuuuuuunlarrrrrrrKızlar benim camın önüne hep sincaplar geliyor, fındık falan koyuyorum hergün yiyip gidiyorlar. Bunlara bakıcam diye dersim yarım kaldı çok güzeller ya. Bide bebek sincap var minnacık geliyor arada Bi görseniz
Nöbetçi iş başındaBu da camın önünde nöbet tutuyor sincapları kaçırmak için
Sanki biraz erken canım... Biraz daha sabretKızlar nasılsınız ?
Benim 13 ekim son adet tarihim. 25 ekimde yumurtam çatlamıştı. Bat 8 kasım. Sizce hamile olduğumu normal kaset testte yarın sabah ilk idrarda silikte olsa görebilir miyim? Ya da kanda kesin çıkar mı ?