- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.321
Nolduuuuu
duymuyomkiii duymuyomkiii
İri benim gocaamİnşallahh aşkoşş
Canm tabiki alırız
Hoşgeldin :)
Şimdi gebemisin değilmisin
Kızzzz dozer gibi neee yaaaa
Allah seni
Çekerim tabisi bebe sincabı daYaaa ama cok tatlişler birgün yakalayabilirsen yavruyda çek :)
Kayıplarınız için üzgünüm
Ama maşallah 2 yavrunuz var..
Umarm herşey gönlünüzce olur
İyi akşamlar gelin
Sabah seni korunurken hamile kalan kadının topiğinde gördüm
Senin kocan yokben gibisin
Biz ne yeniyiz ne eski
Ayaklarımı mı üşüttüm naptımsa midem çok bulanıyor ağrıyorlimon mu iyi gelir yoksa ılık süt mü kızlar ya? sırtımı peteğe dayadım sıcak iyi gelir belki diye
Benimkide yook☹Çekerim tabisi bebe sincabı da
Benim kocam yok,beni çıldırtmak mı istiyorsun? Benim ko cam yoookk
Ay bugün o dediğiniz pozisyonu denedik , ilişki sonrası da 10 dk bacaklarım havada bekledim , ayaklarım koptu valla be zormuşbelinin altına yastık koyuyon yokuş aşağı gibi duruon ve güm
o zaman mesafeli bir sohbet olsun :)
dayloşşşşşşş beybisi
maşallah sana.. inşallah beybi gelir hiç birine gerek kalmaz
Nerdesin kiz senHeyyooooo
Aldım kabul ettimBir yeni gelen olarak amin diyor ve uğurumu size de bulaştırmak istiyorum efendim
İyi akşamlaaariyilik sağlık hamdolsun canım sen nasılsın?
Hadi yaaa oyle mi iyiymis o zaman ama kocalara dmgerek yok kizlar ben yeterim burayaooo burda herkesin eşi asker
topik sağlam topik
Benim 10 gun onceden basliyor acimayaAyy tatlislar ovulasyandan 1 gun sonra gogus agrim basladi adete 8 gun var hala devam ediyor eziyet oldu ayin yarisi resmen bana neden acaba yaaa basina gelen var mi kotu bisi olmasinda allah korusun
Kiz kari kocamı askersiniz sizHadi yaaa oyle mi iyiymis o zaman ama kocalara dmgerek yok kizlar ben yeterim buraya
Ben midem ağrıyınca kaynar süt içiyorum çok iiyi geliyor. geçmiş olsunAyaklarımı mı üşüttüm naptımsa midem çok bulanıyor ağrıyorlimon mu iyi gelir yoksa ılık süt mü kızlar ya? sırtımı peteğe dayadım sıcak iyi gelir belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?