- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.361
Ooo Gülşen avizeli klip mode onbende bugün iş yerinde çok yoğunum ya.. sabahtan beri ancak baktım buraya
aşırıda uykum var
kocam geliyor
kız seni yerler yerlerAllahım yaa hikmetinden sual olunmaz yumurtaya can veren RabbimTamam ben bence dersimi aldım şimdilik genciz diye diye bekledim, sen isteyince olacağı ne malum kısmını gördüm. noooolur olsun artık noooolur çok ağrıyor memeeeğ
Aman pardon gebeğğ
geleceğini bilseydim fileli vücut çorabı alırdım diyormuşmOoo Gülşen avizeli klip mode on
Hahahah filelisini bilemem ama fücut çorabı iyidirkız seni yerler yerler
geleceğini bilseydim fileli vücut çorabı alırdım diyormuşm
vayyyyyyyyyyy kullananlarda bugünHahahah filelisini bilemem ama fücut çorabı iyidir
vayyyyyyyyyyy kullananlarda bugün
hiç kullanmadım ama bir arkadaşım var tam aşığıEski fücut çorapçılardan kim kaldı
Başka aksiyonlar nedir kihiç kullanmadım ama bir arkadaşım var tam aşığı
maaşını ona yatırıyordu bir ara
sonra başka aksiyonlara geçti
herifi yaşıyor bu hayatı
benim o taraklarda hiç işim olmadı bacımBaşka aksiyonlar nedir kibelkim level atlarız. Ben de severim
Ya benim bi tane pijamam var artık paralandı da attımbenim o taraklarda hiç işim olmadı bacım
öylede ormantik bir kadınım
şaka yapıyorsunYa benim bi tane pijamam var artık paralandı da attımöyle zevksizdi ki bence inanamazsın. Ama en büyük etkiyi o yaratıyordu lanet olsun ya hahahahha bu işler hiç belli olmuyor yani. Bence benim kocaya vücut çorabı mı o zevksiz pijama mı desek ikisi de der ama içinden pijamayı seçer
Vallahi bakşaka yapıyorsun
benim herif garibimVallahi bak
benim herif garibimböyle ormantik bir kadında ne görse razı
vücut çorabı giysem bence kanatlanıp uçabilir
Ya aşkolsun baluş. Giy gitsin bu gençlik bi daha gelmez
Kışın ekstra açar kombiyi eşim lahana gibi giyinmiyim diyeBen de her gün vücut çorabıyla gezmiyorum tabi ama kolay ulaşılabilirlik önemli
herifimin tayini buraya gelsin neler yaparım onaSen de haklısın bacım
Aay inşallah baluşum ya evde bi kase çorba yaptım nasıl içiyor ellerine sağlık diye diye. Adamceğzim sefil oldu burdaherifimin tayini buraya gelsin neler yaparım ona
2+1 için uğraşıyorlar olivem
inşallah olur
anammmAay inşallah baluşum ya evde bi kase çorba yaptım nasıl içiyor ellerine sağlık diye diye. Adamceğzim sefil oldu burdaher işini hallediyor şükür ama kapıyı benim açmam bile onun için büyük bir olay. Şu bir haftadır iyi ki burdasın diyip duruyor. Kıyamıyorum size de kıyamam. Nolur öyle bir şey olsun evlilerin uzak kalması çok kötü bir şey.
bak şimdi canım çorba istedi iyimiAay inşallah baluşum ya evde bi kase çorba yaptım nasıl içiyor ellerine sağlık diye diye. Adamceğzim sefil oldu burdaher işini hallediyor şükür ama kapıyı benim açmam bile onun için büyük bir olay. Şu bir haftadır iyi ki burdasın diyip duruyor. Kıyamıyorum size de kıyamam. Nolur öyle bir şey olsun evlilerin uzak kalması çok kötü bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?