- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.541
Adam ediyor ama yavaş yavaşnasıl bir öküzle evlenmiş...
bir sabah bende öyle süslendim de baya güldü eşim ben de çok kırılmıştım o kızı düşünemiyorum. bizim de öyle bir tanıdık var milletin içinde eşine az ye vesaire der ama eşi hiç tınlamaz bile. Ben olsam ağzından burnundan getirirdimÖyle demişti o da biliyor musun? Kadınlık gururuna dokunduğunu söyledi. Aynı adam yanımızda da 3-4 kez hani kilo verecektin çok yiyorsun bırak şu tabağı diye ağlattı kızı
hadi yabacım o yatağa girene kadar kapalı
gerçekten değilAynen, seksi diye sattıkları her şey seksi değil kesinlikle. Eskiden zilli donlar varmış bana gülme gelir te Allahım
Ya evet giyin öyle seksi şeyleri. Ben valla kendimi de daha iyi hissediyorumYa aşkolsun baluş. Giy gitsin bu gençlik bi daha gelmez
Kışın ekstra açar kombiyi eşim lahana gibi giyinmiyim diyeBen de her gün vücut çorabıyla gezmiyorum tabi ama kolay ulaşılabilirlik önemli
ya yatak odası olayı farklı tabi..Adam ediyor ama yavaş yavaşBiz de eleştiriyoruz eşimle onu alınmıyor da arkadaş gülüp geçiyor pişkin. Ayy neyse sinirim kalktı.
Ben de hiç rezillik düşünmem olay çıkarırım cidden.bir sabah bende öyle süslendim de baya güldü eşim ben de çok kırılmıştım o kızı düşünemiyorum. bizim de öyle bir tanıdık var milletin içinde eşine az ye vesaire der ama eşi hiç tınlamaz bile. Ben olsam ağzından burnundan getirirdim
hadi ya
gerçekten değilo zilli donlar neymiş bir şey daha öğrendim
Hahahaha değer ama değil mi. Hep böyle giyinmeye başladın olive bi gözümüz gönlümüz açılsın der eşim pijamayı abartıncaYa evet giyin öyle seksi şeyleri. Ben valla kendimi de daha iyi hissediyorumvücut çorabı giymedim gerçi hiç ama daha farklılarını giyerim hep biraz kombi parası yüksek geliyor o kadar
vayyyyyyyyyyyYa evet giyin öyle seksi şeyleri. Ben valla kendimi de daha iyi hissediyorumvücut çorabı giymedim gerçi hiç ama daha farklılarını giyerim hep biraz kombi parası yüksek geliyor o kadar
Altına imzamı atarım. Ben de her akşam mutlaka duş alır mis gibi kokarım yemek üstüme sinmiştir eşim gelince sarılacağız diyeya yatak odası olayı farklı tabi..
ama kız sadece süslenmiş yani...
benim bir arkadaşm var tesettürlü..
bir gün benimle gelsene demişti gittik avm ye felan
her bir etek felan aldı.. ilk defada o gün kendisini kabinde açık gördüm.. bebek gibi kız maşallah...
diyorki ben evde bakımlıyım... takdir ettim..
sonuçta evde senin özelin kim görecek.. eşinle baş başasın...
kaldıki bence her kadın bakımlı olmalı.. ben pandemi zamanı evdeyken biraz saldım yani.. birazda bebe psikolojimi bozmuştu... o günlerimi hatırlıyorumda... ne kadar ayıp
sonra özüme tekrar döndüm... insan önce kendi için bakımlı olacak.. inan aynaya baktığımızda gülüşümüz bile değişiyor
ee haliyle erkeklerinde hoşuna gidiyor
ama bu adam tma öküzmüş
kıyamam kız size minnoşlarAltına imzamı atarım. Ben de her akşam mutlaka duş alır mis gibi kokarım yemek üstüme sinmiştir eşim gelince sarılacağız diye
Evet canım evdeki idrar testinde çıktı perşembe günü ilk idrarla yaptığımda gördümAynı sonucu inşallah bunda da alırsın tek seferde ne güzel olurevde test yaptın onda pozitif çıktı sanırım değil mi 2 gün kalmış benim de Bat 9 Kasım 1 gün var aramızda ben test yapmadım şimdilik ilk aydan çok hayal kurmak istemedim
Ağla agla bittim evin ortasına oturup toparlayamadım bir türlü ağrım var acıktım
kıyamam kız size minnoşlar
benim zaten eşim yok kendime öyleyim
ama bugün eşim gelecek ekstralarım var
KuzumAğla agla bittim evin ortasına oturup toparlayamadım bir türlü ağrım var acıktım
Yok akraba var da yokannem var oraya gidicem ona ağladım ya zaten çok kötü oldum sağol canımWoww
Kuzumtoparlanır üzülme nolur. Çabuk yemek ye aç durma yok mu yakınında bi akraban en azından bi tas çorba verecek
beyazımmmmmmmmmmmmmmmmmmAğla agla bittim evin ortasına oturup toparlayamadım bir türlü ağrım var acıktım
beyazımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne olduuuuuuuuuuuuu
Yaa bizim tarihlerimiz aynıymış benim de Sat 13 ekim Bat bazen değişken oluyor hiç gecikmez bazen 1 veya 2 gün erken olurum ama takvime göre 9 Kasım görünüyor. Aslında ilk aylarda hiç erken test yapmayacağım diye karar almıştım ama şimdi heyecan yaptımEvet canım evdeki idrar testinde çıktı perşembe günü ilk idrarla yaptığımda gördüm13 ekim sattı. 25i yumurtlamıştım döngüm 26. İstersen sende bi yarın sabah dene kimbilir belki hamilesindir
Bi yaraya merhem olmayan zor günde bi tas su vermeyen insanlardan nefret ediyorum ya kırk kat yabancıma koşarım ben bu nasıl insanlıkYok akraba var da yokannem var oraya gidicem ona ağladım ya zaten çok kötü oldum sağol canım
ya ben sana kıyamam canım minnoşumcok yanliz kaldim bacim cok bu halimle ama şimdi iyiyim ağladım iyi geldi anneme gidicem oğlanı alıp yarın taşımacılar gelecek
Sagol bacim Allah razi olsun iyiki varsınız ❤❤ya ben sana kıyamam canım minnoşum
tatlım
ağlama güzelim.. bak kendi evine yuvana geçeceksin... ömür boyu çocuklarına rahat edeceksin
güzel şeyleri düşün
sende iyiki varsın güzel kalplim..Sagol bacim Allah razi olsun iyiki varsınız ❤❤olive_bluto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?