- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.561
İyi ol sen kuzum benimSagol bacim Allah razi olsun iyiki varsınız ❤❤olive_bluto
onun canı sıkkın gibiydi ya.. profil paylaşımları felan
onun canı sıkkın gibiydi ya.. profil paylaşımları felan
ben kıyamam minnoşa
en son öyleydiNesi var ki kuzum bu bebiş meselesi mi yordu
Yıpratmaz olur mu Baluşum ya ben saramadım da. Keşke kaynanamı aramalı cinnetimi geçirseydim bari rahatlardımen son öyleydi
umarım başka şeylerde yoktur
bazen bebiş meselesi yıpratıyor.. pandemi zamanı bende baya saldırdım etrafa
Ben onu yaptıktan sonra özüme döndümYıpratmaz olur mu Baluşum ya ben saramadım da. Keşke kaynanamı aramalı cinnetimi geçirseydim bari rahatlardımkocamın hatrına susup oturdum. Allah sabrımızın mükâfatını versin
Ben onu yaptıktan sonra özüme döndüm
keşke daha erken yapsaymışım
Burdayım canım
Ya valla canım gerçekten sıkkınonun canı sıkkın gibiydi ya.. profil paylaşımları felan
ben kıyamam minnoşa
Noldu kuzum sanaYa valla canım gerçekten sıkkın
uf mutfak karadelik gibi ya girdim mi çıkamıyorum. ne muhabbet döndürmüşünüz. şimdi burdan da çıkamayacağım ahshhs
üzme kendini. insanlardan beklentiyi sıfıra indirince daha mutlu oluyor insan. hem yalnız da değilsin, annen var, eşin var, çocukların var. burda da bir sürü insanız. kendi evine geçince yaşayacağın huzuru düşün şimdiden. yeni ev, yeni enerciiicok yanliz kaldim bacim cok bu halimle ama şimdi iyiyim ağladım iyi geldi anneme gidicem oğlanı alıp yarın taşımacılar gelecek
Ben de görüyorumBenim bat 9 Kasım dayanamadım test alıp yaptım eve gelirken sizce var mı çok silik var gibi görüyorum ben ama emin olamadım
TebriklerBenim bat 9 Kasım dayanamadım test alıp yaptım eve gelirken sizce var mı çok silik var gibi görüyorum ben ama emin olamadım
İnşallahBen de görüyorumİnşallah vardır
Sende benim kafamdansın, bende bir sürü para verdim testlereya ben temiz delirdim 9 gün kala başlayıp 1784 tane test yaptım. sonuncuyu da iki gün önce yapıp bıraktım. akıl sağlığımı daha da kaybetmeyeyim dedim. negatiflere rağmen saf bir umutla bekliyorum bakalım
Sanki robot bu adamlar insan yerine koydukları yokKis gunu goreve götürüyorlar yav sovecem valla
Ay hastaneye gitmek falan ne güzel şeyler yaInat ettim yarin gidecegim bakalim en son kistim vardi gitmişmi bi bakıversinler
Kız ben 45kiloyım boyda 1.57 ama herkese 1.60diyorum ahahhahahBen 43Kg ve 150cm boyum var beni oldurmekmi istiyosun
Ay bu çok güzel yaa《 bunu gonderdin ya ne oruyon dedim yanlis anlasilma oldu
Eki Görüntüle 2716409
Ben ördüm bilee boyle daha kolay
Çizgi çok net görünüyor, hayırlı olsun şimdidenBenim bat 9 Kasım dayanamadım test alıp yaptım eve gelirken sizce var mı çok silik var gibi görüyorum ben ama emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?