Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en son öyleydi
umarım başka şeylerde yoktur
bazen bebiş meselesi yıpratıyor.. pandemi zamanı bende baya saldırdım etrafa
Yıpratmaz olur mu Baluşum ya ben saramadım da. Keşke kaynanamı aramalı cinnetimi geçirseydim bari rahatlardım kocamın hatrına susup oturdum. Allah sabrımızın mükâfatını versin

cok yanliz kaldim bacim cok bu halimle ama şimdi iyiyim ağladım iyi geldi anneme gidicem oğlanı alıp yarın taşımacılar gelecek
üzme kendini. insanlardan beklentiyi sıfıra indirince daha mutlu oluyor insan. hem yalnız da değilsin, annen var, eşin var, çocukların var. burda da bir sürü insanız. kendi evine geçince yaşayacağın huzuru düşün şimdiden. yeni ev, yeni enerciii

Sende benim kafamdansın, bende bir sürü para verdim testlereBi kilo et alsam kavurma yapar yerdim daha faydalı Bi yere giderdi of ya

Kis gunu goreve götürüyorlar yav sovecem valla
Sanki robot bu adamlar insan yerine koydukları yok
Inat ettim yarin gidecegim bakalim en son kistim vardi gitmişmi bi bakıversinler
Ay hastaneye gitmek falan ne güzel şeyler yaben hemen hastanenin yanında oturuyorum burda ama acil dışında Bi yeri çalışmıyor, geçen kanaması olan hamile komşumuz bile kabul etmemiş bakmayız vana git demişler.
Ben 43Kg ve 150cm boyum var beni oldurmekmi istiyosun
Kız ben 45kiloyım boyda 1.57 ama herkese 1.60diyorum ahahhahah eşim nişanlandıktan sonra 1.57olduğumu öğrenince kandırdın beni hain kadın diye yeşilçam repliği yapmıştı
《 bunu gonderdin ya ne oruyon dedim yanlis anlasilma oldu

Eki Görüntüle 2716409
Ben ördüm bilee boyle daha kolay
Ay bu çok güzel yaa bende bu amigurumi bebeklere sardım, bunun tarifi var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…