Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada hepinize hayırlı akşamlar güzel kadınlar ben dersten ev işinden anca kafamı kaldırıp gelebildim. Saçma sapan anidik gubudik dersler yapmışlar uğraş uğraş bitmiyor

Ne güzel muhabbetler dönmüş hepsini kaçırdım ya of Bal0ncuk enişte geliyormuş kuzum gözün aydın

MNbeyaz canım Allah kolaylık versin, sıkma tatlı canını. Yarından sonra inşallah eşya evin içine girince usul yavaş düzeltirsin, sen kendine dikkat et yeteryeni evin hayırlı olsun şimdiden sana hep sağlık mutluluk getirsin

Amin Sağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin inşallah

O anda insan kendini cok caresiz hissediyormus bunu anladim Rabbim hic birimizi yanliz birakmasin evlerimizi evlatlarimizla doldursun tasirsin cok sagol destegin icin Rabbim gönlünde ne varsa onu en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah

NE zaman gelicek kiz esin seni merkeze getirsin biraz benimki geldi bugun

İnşallah teşekkür ediyorum bu testlerde yanılma oluyor mu acaba bilginiz var mı
Benim sizin kadar net olmasa da silik testimin negatif çıktığı oldu hem de 2 kez ama böyle olacak diye bir şey yok. Siz adet gününüzde tekrarlayın İnşallah daha da koyulaşır

NE zaman gelicek kiz esin seni merkeze getirsin biraz benimki geldi bugun
Daha çok var benimkinin gelmesine, bir ay falan ama sağı solu belli olmuyor bunların, belki uzar
Çok teşekkür ederim önümüzdeki hafta mutlaka kan testi yaptıracağım Bekleyen herkes meleğine bir an önce kavuşur inşallah
Amin canım inşallah güzel haberlerini de bekliyoruz

Amin. Hepimizin inşallah
Zor kısmı geride bıraktın, öyle düşün. Eşyaların gidince de acele etme. Acil olanlardan başlarsın, gerisini yavaş yavaş halledersin.

Protein olur hem mis gibi bundan sonra iyice emin olmadan asla regl öncesi test yapmam
ben kendime bunun sözünü veremiyorum ya hatalarından ders çıkaramayan biriyim. bir de bütün büyük konuştuklarımı itina ile yutarım. o yüzden bir şey demeyeyim ama inşallah akıllanmışımdır. amin

Ben burdayım da çift çizgi konularını falan okudukça Bi gaza gelip yapmıştım test bir sürü, 3gün geçti yaptım yine negatif çıktı, sonra regl de gelince çöktüm, o yüzden artık regl geçmeden asla yapmam sonra üzülüyorum

Bende yok canim gorumcemin kizi yapti
Inekcigide o yapmisti kuzucuklari 4-5 sene once konyada bi ablaya yaptirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…