- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.581
sende iyiki varsın güzel kalplim..
hepsi geçecek.. şimdi gebelik hormonlarıda var.. ağrında olmuş teksin haklısın
ama güzel günler yakında
AminBu arada hepinize hayırlı akşamlar güzel kadınlarben dersten ev işinden anca kafamı kaldırıp gelebildim. Saçma sapan anidik gubudik dersler yapmışlar uğraş uğraş bitmiyor
Ne güzel muhabbetler dönmüş hepsini kaçırdım ya ofBal0ncuk enişte geliyormuş kuzum gözün aydın
MNbeyaz canım Allah kolaylık versin, sıkma tatlı canını. Yarından sonra inşallah eşya evin içine girince usul yavaş düzeltirsin, sen kendine dikkat et yeter yeni evin hayırlı olsun şimdiden sana hep sağlık mutluluk getirsin
Amiin amin canım inşallahAminSağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin inşallah
O anda insan kendini cok caresiz hissediyormus bunu anladim Rabbim hic birimizi yanliz birakmasin evlerimizi evlatlarimizla doldursun tasirsin cok sagol destegin icinüzme kendini. insanlardan beklentiyi sıfıra indirince daha mutlu oluyor insan. hem yalnız da değilsin, annen var, eşin var, çocukların var. burda da bir sürü insanız. kendi evine geçince yaşayacağın huzuru düşün şimdiden. yeni ev, yeni enerciii
NE zaman gelicek kiz esin seni merkeze getirsin biraz benimki geldi bugunSende benim kafamdansın, bende bir sürü para verdim testlereBi kilo et alsam kavurma yapar yerdim daha faydalı Bi yere giderdi of ya
Sanki robot bu adamlar insan yerine koydukları yok
Ay hastaneye gitmek falan ne güzel şeyler yaben hemen hastanenin yanında oturuyorum burda ama acil dışında Bi yeri çalışmıyor, geçen kanaması olan hamile komşumuz bile kabul etmemiş bakmayız vana git demişler.
Kız ben 45kiloyım boyda 1.57 ama herkese 1.60diyorum ahahhahaheşim nişanlandıktan sonra 1.57olduğumu öğrenince kandırdın beni hain kadın diye yeşilçam repliği yapmıştı
Ay bu çok güzel yaabende bu amigurumi bebeklere sardım, bunun tarifi var mı acaba?
Çok teşekkür ederim önümüzdeki hafta mutlaka kan testi yaptıracağımÇizgi çok net görünüyor, hayırlı olsun şimdidensağlıkla ilerler inşallah, kan ver canım bir an önce
Benim sizin kadar net olmasa da silik testimin negatif çıktığı oldu hem de 2 kez ama böyle olacak diye bir şey yok. Siz adet gününüzde tekrarlayınİnşallahteşekkür ediyorum bu testlerde yanılma oluyor mu acaba bilginiz var mı
Cansın
Daha çok var benimkinin gelmesine, bir ay falan ama sağı solu belli olmuyor bunların, belki uzarNE zaman gelicek kiz esin seni merkeze getirsin biraz benimki geldi bugun
Amin canım inşallah güzel haberlerini de bekliyoruzÇok teşekkür ederim önümüzdeki hafta mutlaka kan testi yaptıracağımBekleyen herkes meleğine bir an önce kavuşur inşallah
doğru söylüyorsun. bir daha test alacağım zaman önce kasaba gideyimSende benim kafamdansın, bende bir sürü para verdim testlereBi kilo et alsam kavurma yapar yerdim daha faydalı Bi yere giderdi of ya
Hayırlısı olsun inş pazartesi ya da salı kan testinde belli olur artıkBenim sizin kadar net olmasa da silik testimin negatif çıktığı oldu hem de 2 kez ama böyle olacak diye bir şey yok. Siz adet gününüzde tekrarlayınİnşallah daha da koyulaşır
Protein olur hem mis gibidoğru söylüyorsun. bir daha test alacağım zaman önce kasaba gideyim
Amin. Hepimizin inşallahO anda insan kendini cok caresiz hissediyormus bunu anladim Rabbim hic birimizi yanliz birakmasin evlerimizi evlatlarimizla doldursun tasirsin cok sagol destegin icinRabbim gönlünde ne varsa onu en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah
ben kendime bunun sözünü veremiyorum ya hatalarından ders çıkaramayan biriyim. bir de bütün büyük konuştuklarımı itina ile yutarım. o yüzden bir şey demeyeyim ama inşallah akıllanmışımdır. aminProtein olur hem mis gibibundan sonra iyice emin olmadan asla regl öncesi test yapmam
Ben burdayım da çift çizgi konularını falan okudukça Bi gaza gelip yapmıştım test bir sürü, 3gün geçti yaptım yine negatif çıktı, sonra regl de gelince çöktüm, o yüzden artık regl geçmeden asla yapmam sonra üzülüyorumben kendime bunun sözünü veremiyorum ya hatalarından ders çıkaramayan biriyim. bir de bütün büyük konuştuklarımı itina ile yutarım. o yüzden bir şey demeyeyim ama inşallah akıllanmışımdır. amin
Benimki o kadar uzun sure gitse durmazdim ben burda ☹Daha çok var benimkinin gelmesine, bir ay falan ama sağı solu belli olmuyor bunların, belki uzar
Amin canım inşallah güzel haberlerini de bekliyoruz
Hayırlısıyla pozitif gelsin inşallahHayırlısı olsun inş pazartesi ya da salı kan testinde belli olur artık
Bende yok canim gorumcemin kizi yaptiSende benim kafamdansın, bende bir sürü para verdim testlereBi kilo et alsam kavurma yapar yerdim daha faydalı Bi yere giderdi of ya
Sanki robot bu adamlar insan yerine koydukları yok
Ay hastaneye gitmek falan ne güzel şeyler yaben hemen hastanenin yanında oturuyorum burda ama acil dışında Bi yeri çalışmıyor, geçen kanaması olan hamile komşumuz bile kabul etmemiş bakmayız vana git demişler.
Kız ben 45kiloyım boyda 1.57 ama herkese 1.60diyorum ahahhahaheşim nişanlandıktan sonra 1.57olduğumu öğrenince kandırdın beni hain kadın diye yeşilçam repliği yapmıştı
Ay bu çok güzel yaabende bu amigurumi bebeklere sardım, bunun tarifi var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?