- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.621
belki de 8 gün önce yumurtlama olmuştur. Ben olsam test yapardım belli olmaz bu işler :) sonuçta gebelik belirtisi ve regli belirtisi aynı oluyor. beklenti içine girmeden test yap derim sonuç negatif olursa da kafan rahatlamış olur daha çabuk reg olursunRegl bir gün geçti, bugün ikinci gün. Adet olacakmışım gibi arada bir ağrı giriyor ama, herhangi bir lekelenme veya regl durumu yok.
Ama stresten de gecikmiş olabilir çünkü yumurtlama günüm değildi telefondaki programa göre, bilakis reglime 8 gün vardı eşimle denediğimiz gün.
Yani stres kaynaklıdır muhtemelen diye düşünüyorum ama fikrinizi de almak istedim.Bal0ncuk
erken öğrenmişsin bu değer çok normal. gözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyimbat 8 kasımdı 9 da olabilirdi geçtiğimiz ay şaşmıştı 1 gün çünkü kesintili. Sizce bu değer normal mi ? Doğru düzgün sevinemedim. 25 ekim yumurtlama günündeki ilişkiyle kaldım. Sat 12 ekim. Döngüm 26
Tebrikler canimKızlar hamileyimbat 8 kasımdı 9 da olabilirdi geçtiğimiz ay şaşmıştı 1 gün çünkü kesintili. Sizce bu değer normal mi ? Doğru düzgün sevinemedim. 25 ekim yumurtlama günündeki ilişkiyle kaldım. Sat 13 ekim. Döngüm 26
Insallah gitmistir tatlimmInat ettim yarin gidecegim bakalim en son kistim vardi gitmişmi bi bakıversinler
erken öğrenmişsin bu değer çok normal. gözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim kızlar darısı sizlerin başına inşallah Allah sizlere de tattırsınTebrikler canim
Kız görmedim ellem ne sordundu sizi unutmadım len kız ama giremez de oldum buralaraBenim miniğim.. Cancağzım..
Anlatmak istersen hepimiz dinleriz
Ayyy zaten yeni gelene uğurlu geliyor hamile kalıyor demiştik..
Bemde görüyorum ne zaman kan verecen
Kızzz vücut çorabı dedik sen gittin mutfak temizledn
Oyyy tatlımmm.. Evet cok şükür dün geldi ama yarın gidecek..
Darısı senin kavuşmana :)
Senden de Allah razı olsun kuzum can beyazım..
Meeeeeeee
Ahahahhaa cok cici bunlar ya....
Mucize bekleyen arkadaşm buraya üye değil ama sormak istediğin herşeyi ben ona sorabilirim ne öğrenmek istersen
Sence ne bu surat.... Cevapsızzz sorularım vardır belkideeeee
Yumurtlama günü değil yazmışsın gelinim...
Kaç gün var regl?
Bizde ikişer tane yaptık
Bugün yine ölçtüm, ateşim 36.8 yine, ama biraz beklemek istiyorum, hiç gebelik beklentim de yok açıkçası, yani beklentiye girme girme girme diye kendimi tutuyorum üç aydır.belki de 8 gün önce yumurtlama olmuştur. Ben olsam test yapardım belli olmaz bu işler :) sonuçta gebelik belirtisi ve regli belirtisi aynı oluyor. beklenti içine girmeden test yap derim sonuç negatif olursa da kafan rahatlamış olur daha çabuk reg olursun
sen kendini daha iyi tanırsın tabi hayal kırıklığı olcak diyorsan bekle. zaten belirti de yok diyorsun bir kaç gün sonra yaparsın.inşallah hayırlı haberlerini alırız :)Bugün yine ölçtüm, ateşim 36.8 yine, ama biraz beklemek istiyorum, hiç gebelik beklentim de yok açıkçası, yani beklentiye girme girme girme diye kendimi tutuyorum üç aydır.
Beklentiye girerim yaparsam, o da hoş olmuyo :) Her ay tekrarlanan küçük çapta bir hayal kırıklığı.
Ayy şimdi merak ettm bakRegl bir gün geçti, bugün ikinci gün. Adet olacakmışım gibi arada bir ağrı giriyor ama, herhangi bir lekelenme veya regl durumu yok.
Ama stresten de gecikmiş olabilir çünkü yumurtlama günüm değildi telefondaki programa göre, bilakis reglime 8 gün vardı eşimle denediğimiz gün.
Yani stres kaynaklıdır muhtemelen diye düşünüyorum ama fikrinizi de almak istedim.Bal0ncuk
Cnmmm gözün aydınnnnGunaydin kizlaar bugun hsg icin dr la görüştüm reglim bitince cekilecek inşallah kistlerde gitmis şükür ❤
TatlişGunaydiinn
Cnm değerin gayet güzel.. İnş 2 gn snra 2 katına çıkar.. Gözn aydnKızlar hamileyimbat 8 kasımdı 9 da olabilirdi geçtiğimiz ay şaşmıştı 1 gün çünkü kesintili. Sizce bu değer normal mi ? Doğru düzgün sevinemedim. 25 ekim yumurtlama günündeki ilişkiyle kaldım. Sat 13 ekim. Döngüm 26
Burdan srmadm başka yerlere bakKız görmedim ellem ne sordundu sizi unutmadım len kız ama giremez de oldum buralara
İnşallah kalbine göre olur kuzumBelirti yok dediğim şeyler dışında, zaten öyle birşey olsa bile şuan belirtisi olmaz.DusunceBulutu
Ben de merak etmemek için direniyorum, 4-5 gün geçsin duruma göre bakarım diye düşünüyorum, şimdi olsa bile çıkmaz, erken diye düşünüyorum test için.Bal0ncuk 'um.
Ama öyle birşey olursa, kocamdan önce size haber vercem gibi duruyo.
yo şuan belirtisi olur niye olmasın reglin 1gün gecikti diye okudum yanlış okumadıysam. ama belirtiler kişiden kişiye değişiyor hatta kimisin de hiç olmuyor.ben düşükle sonuçlanan gebeliğimi sıcak basmasından ve akıntımın olmamasından anlamıştım hem de bata 3 gün kala. sen belirti olarak ara ara giren ağrıdan ve ateşten bahsetmişsin bunlar gebelik belirtisi de olabilir regli de sonuçta bir şeyin belirtisiBelirti yok dediğim şeyler dışında, zaten öyle birşey olsa bile şuan belirtisi olmaz.DusunceBulutu
Ben de merak etmemek için direniyorum, 4-5 gün geçsin duruma göre bakarım diye düşünüyorum, şimdi olsa bile çıkmaz, erken diye düşünüyorum test için.Bal0ncuk 'um.
Ama öyle birşey olursa, kocamdan önce size haber vercem gibi duruyo.
Ama psikolojik de olabilir, uf :)yo şuan belirtisi olur niye olmasın reglin 1gün gecikti diye okudum yanlış okumadıysam. ama belirtiler kişiden kişiye değişiyor hatta kimisin de hiç olmuyor.ben düşükle sonuçlanan gebeliğimi sıcak basmasından ve akıntımın olmamasından anlamıştım hem de bata 3 gün kala. sen belirti olarak ara ara giren ağrıdan ve ateşten bahsetmişsin bunlar gebelik belirtisi de olabilir regli de sonuçta bir şeyin belirtisibirliktelikten 10 gün sonra çıkıyor diye biliyorum
kuzummAyy şimdi merak ettm bak
Cnmmm gözün aydınnnn
Ohhh defolun kistler
Tatliş
Cnm değerin gayet güzel.. İnş 2 gn snra 2 katına çıkar.. Gözn aydn
Burdan srmadm başka yerlere bak
Yaaa evet kıyamam onakuzumm
Enisteyle guzel zaman geciriyormusunuz
hayırlısı olsun. psikolojik de olsa çok kafaya takma kafanı başka şeylerle meşgul et :)Ama psikolojik de olabilir, uf :)
Aynen bebegim cok korkuyorym amaHemsirecik askos regl bittikten sonra 2-3 gün içinde çekilcen hsg demi
O kadarda olucak yapicak bisey yokYaaa evet kıyamam ona
Ama biraz temizlikte yaptırdım
Perdeleri astı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?