Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belki de 8 gün önce yumurtlama olmuştur. Ben olsam test yapardım belli olmaz bu işler :) sonuçta gebelik belirtisi ve regli belirtisi aynı oluyor. beklenti içine girmeden test yap derim sonuç negatif olursa da kafan rahatlamış olur daha çabuk reg olursun

erken öğrenmişsin bu değer çok normal. gözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kız görmedim ellem ne sordundu sizi unutmadım len kız ama giremez de oldum buralara

Bugün yine ölçtüm, ateşim 36.8 yine, ama biraz beklemek istiyorum, hiç gebelik beklentim de yok açıkçası, yani beklentiye girme girme girme diye kendimi tutuyorum üç aydır.
Beklentiye girerim yaparsam, o da hoş olmuyo :) Her ay tekrarlanan küçük çapta bir hayal kırıklığı.

sen kendini daha iyi tanırsın tabi hayal kırıklığı olcak diyorsan bekle. zaten belirti de yok diyorsun bir kaç gün sonra yaparsın.inşallah hayırlı haberlerini alırız :)

Ayy şimdi merak ettm bak

Gunaydin kizlaar bugun hsg icin dr la görüştüm reglim bitince cekilecek inşallah kistlerde gitmis şükür ❤
Cnmmm gözün aydınnnn
Ohhh defolun kistler

Tatliş
Cnm değerin gayet güzel.. İnş 2 gn snra 2 katına çıkar.. Gözn aydn

Kız görmedim ellem ne sordundu sizi unutmadım len kız ama giremez de oldum buralara
Burdan srmadm başka yerlere bak

Belirti yok dediğim şeyler dışında, zaten öyle birşey olsa bile şuan belirtisi olmaz. DusunceBulutu
Ben de merak etmemek için direniyorum, 4-5 gün geçsin duruma göre bakarım diye düşünüyorum, şimdi olsa bile çıkmaz, erken diye düşünüyorum test için. Bal0ncuk 'um.
Ama öyle birşey olursa, kocamdan önce size haber vercem gibi duruyo.

İnşallah kalbine göre olur kuzum

yo şuan belirtisi olur niye olmasın reglin 1gün gecikti diye okudum yanlış okumadıysam. ama belirtiler kişiden kişiye değişiyor hatta kimisin de hiç olmuyor.ben düşükle sonuçlanan gebeliğimi sıcak basmasından ve akıntımın olmamasından anlamıştım hem de bata 3 gün kala. sen belirti olarak ara ara giren ağrıdan ve ateşten bahsetmişsin bunlar gebelik belirtisi de olabilir regli de sonuçta bir şeyin belirtisi birliktelikten 10 gün sonra çıkıyor diye biliyorum

Ama psikolojik de olabilir, uf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…