- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.801
Insallah aynısını bulurum yaabeyaz şık olduğu kadar başa bela
bende senle aynı fikirde olduğum için örtü sermiyorum halabeyaz kadar evi ferah gösteren yok gerçekten :)
yalnız seninki baya güzelmişgüzel kombinlemişsin odayı
bak onuda ekliyorumCamasir suyuyla yerleri sildiricen ya halilarida silsin
Aman cana geleceğine mala gelsin boşver aynısından aldırırsın
Hoşbuldum efendim :) ben de bugün enerji doluyum çok şükür. sağımdan kalktım herhaldeçocuk olmamasına rağmen halının her yerleri mahvoldu çay nar ekşisi kola domates her şey döküldü eşim ve ben biraz sakarız da kv örtü ört demişti çocuk olunca demiştim dinleseydim keşke..
senden böyle ortamlı bir ev bekliyordumAhanda olay halim buydu
Ahahahaha loş en sevdiğim seydir bshshshbak onuda ekliyorum
bacım o halının değil sizin suçunuz
senden böyle ortamlı bir ev bekliyordum
hiç yanılmadım aşkoş
kokuların nerden heveslenip geldiği belli olduAhahahaha loş en sevdiğim seydir bshshshcok cabuk moda giriyor insan
Beyaz candir yabeyaz şık olduğu kadar başa bela
bende senle aynı fikirde olduğum için örtü sermiyorum halabeyaz kadar evi ferah gösteren yok gerçekten :)
yalnız seninki baya güzelmişgüzel kombinlemişsin odayı
Ekle eklebak onuda ekliyorum
hiç yanılmadım aşkoş
evet bütün suç bizimbak onuda ekliyorum
hiç yanılmadım aşkoş
yazındamı halı var sizin evdeevet bütün suç bizimneyseki kış geldi de koyu renk halılı odaya geçtik
evet siz yazın halı kullanmıyor musunuz? ayağım üşüryazındamı halı var sizin evde
Bende seriyorum yazin soguk olur yerlerevet siz yazın halı kullanmıyor musunuz? ayağım üşüridrar yollarını çabuk üşütüyorum ben
kız pişeriz valla cayır cayır yanarız hataydaevet siz yazın halı kullanmıyor musunuz? ayağım üşüridrar yollarını çabuk üşütüyorum ben
yanlışlık amaaaaaaaaaaaa Akrabasına? evet inandık...Kızlaradam halıyı yanlışlıkla akrabasına vermis hshshsh yanlislikla akrabasina
Biri göze göre göre hırsızlık yapıyor o haldeAleyhime yazılmış 7 parca aldilar 6parca yazılmış
Sorma valla ilk defa boyle bir seyle karsilasiyorum
Ya iste sıkıntı o zaten parem sormuslar guya herkese yok demişler fabrikada ariyorlarmis yok toplantı yapılıyormuş bilmem ne bizi sallıyorlar alti ustu yikamaci kac hali olucak fabrikada hadi 100 olsun 1 saatte bulunur o hali resmini markasinida attim birde.
YuhhhhhhhhhhhhhhhKızlaradam halıyı yanlışlıkla akrabasına vermis hshshsh yanlislikla akrabasina
En cok ben inandimkız pişeriz valla cayır cayır yanarız hatayda
ben kış sonu kaldırır bir güzel yıkatırım
kışın geri açarım
yanlışlık amaaaaaaaaaaaa Akrabasına? evet inandık...
Biri göze göre göre hırsızlık yapıyor o halde
Çalmışlar halımı paremmmm çalmışlar hayir bari oyle soylemeyin karışmış falan diyin ya tam safoz bunlarYuhhhhhhhhhhhhhhh
7 yerine 6 yazılmasıEn cok ben inandim
Çalmışlar halımı paremmmm çalmışlar hayir bari oyle soylemeyin karışmış falan diyin ya tam safoz bunlar
Ben goremedim canimKızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı. Adetime altı gün var ama dayanamadım yaptım ben çizgi gördüm siz görebiliyor musunuz?
yer tamamen mi boş oluyorkız pişeriz valla cayır cayır yanarız hatayda
ben kış sonu kaldırır bir güzel yıkatırım
kışın geri açarım
yanlışlık amaaaaaaaaaaaa Akrabasına? evet inandık...
evet yerler soğuk oluyorBende seriyorum yazin soguk olur yerler
insan böyle bir yanlışlık nasıl yapar garipKızlaradam halıyı yanlışlıkla akrabasına vermis hshshsh yanlislikla akrabasina
Biliydim boyle olacagini ben soyledim amaKızlaradam halıyı yanlışlıkla akrabasına vermis hshshsh yanlislikla akrabasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?