- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.841
Ama temizlemesi daha zor geliyor keşke 3+1 olsaydı.bir de ısınmıyor mecbur çocuk odasına geçiyoruz henüz çocuk odası değil tabi ilerde inşallah.işte 2+1 olunca ev kocaman oluyor
Vanda evler böyle askosyuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet ısınma konusunda haklısınAma temizlemesi daha zor geliyor keşke 3+1 olsaydı.bir de ısınmıyor mecbur çocuk odasına geçiyoruz henüz çocuk odası değil tabi ilerde inşallah.
İnsan elindekinin nankörü oluyor eskiden geniş ev isterdim oldu. şimdi de küçük odalı ev istiyorum.tabi istiyorum dediğime bakmayın kiracıyız henüz
Ne güzel sıcacık. bizim kapattığımız odaya girince kutuplara giriyormuşum hissi oluyorevet ısınma konusunda haklısın
ben kolay ısınıyorum hatta bazı petekleri kapatıyorum sıcağı sevmeme rağmen
halbuki sizin oralar sıcak memleketeNe güzel sıcacık. bizim kapattığımız odaya girince kutuplara giriyormuşum hissi oluyortabi Hemsirecik in evi han gibidir. o nasıl ısıtıyor acaba
arkam dağ, önüm alabildiğine düzlük ova.kasaba gibi. dağdan mı ovadan mı bilmem soğuk oluyor kar bile yağmıyor ama kar havası geliyor.halbuki sizin oralar sıcak memlekete
ama kışı daha ağır geçiyormuş evet bize göre
bende kışı soğuğu hiç sevmem ya..arkam dağ, önüm alabildiğine düzlük ova.kasaba gibi. dağdan mı ovadan mı bilmem soğuk oluyor kar bile yağmıyor ama kar havası geliyor.
Aymi benimkide herseyini verir biri yeter ki guzel desin hemen al senin olsun der ama alisti artik vermiyor kizdigim icinAyy sen aynı benim gibisinesim benim tam tersim her şeyi verir isteyene en son narenciye sikacagi başında kavga ettik o gun bu gundur bana sormadan vermez
cinnet sebebiAymi benimkide herseyini verir biri yeter ki guzel desin hemen al senin olsun der ama alisti artik vermiyor kizdigim icin
Hatay sıcak demiştin şanslısın o halde :)bende kışı soğuğu hiç sevmem ya..
Benim odanin biri aşırı buyuk orasi misafir odasi kışın kapatiyorum oranın petegini kapısını cunku asla ısınmıyorNe güzel sıcacık. bizim kapattığımız odaya girince kutuplara giriyormuşum hissi oluyortabi Hemsirecik in evi han gibidir. o nasıl ısıtıyor acaba
Ayy bende heycanla bekliyorum insallah verdikleri kisi sermemistir evine
bir daha yıkattır...Ayy bende heycanla bekliyorum insallah verdikleri kisi sermemistir evine
Yaa deme oylebir daha yıkattır...
senin halı ikinci kocayı alanlar gibi oldugelen seriyor giden seriyor
ayy bu pufuduklar cok tatliş.. rengi hariç ben pembe sevmiyorumKizlar halı halı demisken yatak odama yolluk alicam 3 parca sizce bu nasildir iyimidir Yıkanabilir Uzun Tüylü Pembe Yolluk Halı - Halistores.com
yıkat yıkatYaa deme oylevalla icime sinmezse yikaticam zaten☹
Aynen oyle sinirlerimi bozuyor herifcinnet sebebi
boğarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?