Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 yerine 6 yazılması
farkedilince akrabada çıkması felan.. evet evet bizde inandık

ama sendede hata var bakmıonmu kız fişe
Asko o gun vermediler bize fiş adam esime ben size whatsapp tan atarim demis ben verdi saniyorum. Ve biz hep ayni yere yıkatiriz hic sorun yasamamistik birdaha tovbeeeee

tamamen boş bacım.. mesela benm yatak odam kışında boş
girişimde öyle.. ben cok halı sevemiyorum ya...
diğer yerlerdede böyle ortalarda var

Asko o gun vermediler bize fiş adam esime ben size whatsapp tan atarim demis ben verdi saniyorum. Ve biz hep ayni yere yıkatiriz hic sorun yasamamistik birdaha tovbeeeee
bizim evden almaya gelirler eve bırakırlar.. aldıkları anda fişi verirler..
nyse bulundu hadi gözün aydın

Bosuna demiyorum en sevdigim halim diye
Biliydim boyle olacagini ben soyledim ama
Bakti ki pahaliya patlicak yeni alicak hemen boyle dedi vay uyanik vayyy
Peşine düşmeyiz sandı galiba kiz ben cadalozun tekiyim birakirmiyim halimi onlara

tamamen boş bacım.. mesela benm yatak odam kışında boş
girişimde öyle.. ben cok halı sevemiyorum ya...
diğer yerlerdede böyle ortalarda var
vaay be merak ettim bak şimdi.hiç halısız ev görmedim bir tek filmlerde görüyordum onlar da zengin evleriydi ayakkabıyla giriyorlardı

Bosuna demiyorum en sevdigim halim diye

Peşine düşmeyiz sandı galiba kiz ben cadalozun tekiyim birakirmiyim halimi onlara
Sonucta senin tabi ki dusucen pesine nasil dusunduyse artik
Bende cok kotuyum o konuda copumu bile vermem kimseye benimse benimdir gider para verir alirim isteyene ama benim olana kimse dokunamaz
Kardesim gecen benim bi ayicik var kocaman 1 metre felan onu istedi dedim aslaaaa sana alirim ama vermem gittim hemen kendisine siparis ettim fotografinida attim

benmki fakir evi bacım 120 m2 ama 3+1 diye küçük
yok ya ne küçüğü 3+1 ideal bizim de 130 ama ev sahibi 2+1 yapmış.1 koca oda olduğundan 2 halı serdim
Van soğuk oluyor yazın ben o yüzden seriyorum sıcak yerde olsam bende sermem heralde
sıcak da olsa halısız eve hiç alışık değilim yer çıplak gibi olur

Ayy sen aynı benim gibisinesim benim tam tersim her şeyi verir isteyene en son narenciye sikacagi başında kavga ettik o gun bu gundur bana sormadan vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…