- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.821
Asko o gun vermediler bize fiş adam esime ben size whatsapp tan atarim demis ben verdi saniyorum. Ve biz hep ayni yere yıkatiriz hic sorun yasamamistik birdaha tovbeeeee7 yerine 6 yazılması
farkedilince akrabada çıkması felan.. evet evet bizde inandık
ama sendede hata var bakmıonmu kız fişe
tamamen boş bacım.. mesela benm yatak odam kışında boşyer tamamen mi boş oluyorizmir de bu ay yandı 40 dereceleri gördük ama halısız yapamayız ben yapsam eşim yapamaz
evet yerler soğuk oluyor
insan böyle bir yanlışlık nasıl yapar garipçok sevmişler demek ki
Ben goremedim cizgiKızlar rüyamda test yaptığımı gördüm silik çıktı. Adetime altı gün var ama dayanamadım yaptım ben çizgi gördüm siz görebiliyor musunuz?
bizim evden almaya gelirler eve bırakırlar.. aldıkları anda fişi verirler..Asko o gun vermediler bize fiş adam esime ben size whatsapp tan atarim demis ben verdi saniyorum. Ve biz hep ayni yere yıkatiriz hic sorun yasamamistik birdaha tovbeeeee
Bosuna demiyorum en sevdigim halim diyeyer tamamen mi boş oluyorizmir de bu ay yandı 40 dereceleri gördük ama halısız yapamayız ben yapsam eşim yapamaz
evet yerler soğuk oluyor
insan böyle bir yanlışlık nasıl yapar garipçok sevmişler demek ki
Peşine düşmeyiz sandı galibaBiliydim boyle olacagini ben soyledim ama
Bakti ki pahaliya patlicak yeni alicak hemen boyle dedi vay uyanik vayyy
vaay be merak ettim bak şimdi.hiç halısız ev görmedim bir tek filmlerde görüyordum onlar da zengin evleriydi ayakkabıyla giriyorlardıtamamen boş bacım.. mesela benm yatak odam kışında boş
girişimde öyle.. ben cok halı sevemiyorum ya...
diğer yerlerdede böyle ortalarda var
Normalde bunlarda haliyi sayarlar kapida fiyatini sayisini yazip verirler bu adam yeni galiba anlamadım benbizim evden almaya gelirler eve bırakırlar.. aldıkları anda fişi verirler..
nyse bulundu hadi gözün aydın
benmki fakir evi bacım 120 m2vaay be merak ettim bak şimdi.hiç halısız ev görmedim bir tek filmlerde görüyordum onlar da zengin evleriydi ayakkabıyla giriyorlardı
sen yenisin galibaNormalde bunlarda haliyi sayarlar kapida fiyatini sayisini yazip verirler bu adam yeni galiba anlamadım ben
Van soğuk oluyor yazın ben o yüzden seriyorum sıcak yerde olsam bende sermem heraldevaay be merak ettim bak şimdi.hiç halısız ev görmedim bir tek filmlerde görüyordum onlar da zengin evleriydi ayakkabıyla giriyorlardı
Yeni eleman halı hırsızı çıktı hayirli olsunsen yenisin galiba
ay at hırsızı diye okudummmmmmmmYeni eleman halı hırsızı çıktı hayirli olsun
Sonucta senin tabi ki dusucen pesine nasil dusunduyse artikBosuna demiyorum en sevdigim halim diye
Peşine düşmeyiz sandı galibakiz ben cadalozun tekiyim birakirmiyim halimi onlara
Ayy koptummmay at hırsızı diye okudummmmmmmm
ahahaha ama öyle okudum kızAyy koptummm
Cukuru izleyen varmi bilmiyorum ama orda bi sahne var o geldi aklima aynen boyle bi at hirsizi konusu gecti
Bugun cok guldum uykumu alamadigim icin enerji patlamasi yasiyorum biri beni durdursun
yok ya ne küçüğü 3+1 idealbenmki fakir evi bacım 120 m2ama 3+1 diye küçük
sıcak da olsa halısız eve hiç alışık değilim yer çıplak gibi olurVan soğuk oluyor yazın ben o yüzden seriyorum sıcak yerde olsam bende sermem heralde
Ayy sen aynı benim gibisinSonucta senin tabi ki dusucen pesine nasil dusunduyse artik
Bende cok kotuyum o konuda copumu bile vermem kimseye benimse benimdir gider para verir alirim isteyene ama benim olana kimse dokunamaz
Kardesim gecen benim bi ayicik var kocaman 1 metre felan onu istedi dedim aslaaaa sana alirim ama vermem gittim hemen kendisine siparis ettim fotografinida attim
işte 2+1 olunca ev kocaman oluyoryok ya ne küçüğü 3+1 idealbizim de 130 ama ev sahibi 2+1 yapmış.1 koca oda olduğundan 2 halı serdim
sıcak da olsa halısız eve hiç alışık değilim yer çıplak gibi olur
Benimkide 3+1 160 metrekare 2 gunde temizliyorum evi hshshsişte 2+1 olunca ev kocaman oluyor
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhBenimkide 3+1 160 metrekare 2 gunde temizliyorum evi hshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?