Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy bu pufuduklar cok tatliş.. rengi hariç ben pembe sevmiyorum
acaba bunlar yıkanınca pofudukğulunu koruyormu
koruyorsa bende alacam

yıkat yıkat
Benim yatak odam beyaz ceyiz sandigim pembe ona uysun diye pembe seçtim bende kaydirmazi makinede bozuluyormu diye düşünüyorum işte fiyatida iyi gibi geldi bana watsaptn sorayim bari

Uygulamadan bildirim geldii eger benimki isini duzgun yapip yumurtaya isabet ettiyse bugun yerlesme oldugu gunmus
işini düzgün yaptıysa

Benim yatak odam beyaz ceyiz sandigim pembe ona uysun diye pembe seçtim bende kaydirmazi makinede bozuluyormu diye düşünüyorum işte fiyatida iyi gibi geldi bana watsaptn sorayim bari
banada söyle hatta al kullan ben öyle alıyım

Selaaaam kizlaar nasilsiniz durumlar ne benim adete 5gun kaldiii ve yaklasik 7 8 gun once baslayip bugunde artarak devam eden gogus ucu agrim var, arada kasik agrisi cok cok hafif ve birde aksam yatarken belimin saginda agri oluyor 2 3 gundur. umutlanmak istemiyorum ama umudumu da kaybetmek istemiyorum siz nasilsiniz vucudunuz bir seyler diyor mu belki bebislerimiz burdayim anne diyordur da biz anlamiyoruzdur

Yaaa haha bende kullanip memnun kalan varsa almak istiyom napcas hdhdhe
bekliyecez

düşündükçe cok fazla belirti arıyoruz.. akışına bırakmak en iyisi minnağım

En cok ben inandim

Çalmışlar halımı paremmmm çalmışlar hayir bari oyle soylemeyin karışmış falan diyin ya tam safoz bunlar
Eeeee kurnazlık yapılamaz bizim hemşiremize
insanlar göğüs büyütme ameliyatı vs oluyorlarmış...
bendekileri verem ya bana ağır geliyor
Bende verebilirim
Kizlar halı halı demisken yatak odama yolluk alicam 3 parca sizce bu nasildir iyimidir Yıkanabilir Uzun Tüylü Pembe Yolluk Halı - Halistores.com
Valla ben bundan aldım. Benim ki biraz pahalı ama atıyorum makineye yıkanıyor. Pırıl pırıl çıkıyor. Süpürgenin fırçslı kısmı ile süpürünce alıyor direk saçları vs. Ben pek halı sevmem. Elimden gelse oturma odasına da böylr alırıö

Eklentiler

• Screenshot_20201109_150957_com.instagram.android.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 32
Bunun yolluk olanlarına baktim bende altina yorum yapmislar yumusakligi gidiyor diye

şu kaplan gibi duruşunu sevmiyorum ya düzeleri varmı bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…