- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.861
Benim yatak odam beyaz ceyiz sandigim pembe ona uysun diye pembe seçtimayy bu pufuduklar cok tatliş.. rengi hariç ben pembe sevmiyorum
acaba bunlar yıkanınca pofudukğulunu koruyormu
koruyorsa bende alacam
yıkat yıkat
işini düzgün yaptıysaUygulamadan bildirim geldii eger benimki isini duzgun yapip yumurtaya isabet ettiyse bugun yerlesme oldugu gunmus
banada söyleBenim yatak odam beyaz ceyiz sandigim pembe ona uysun diye pembe seçtimbende kaydirmazi makinede bozuluyormu diye düşünüyorum işte fiyatida iyi gibi geldi bana watsaptn sorayim bari
Yaaa haha bende kullanip memnun kalan varsa almak istiyom napcas hdhdheişini düzgün yaptıysa
banada söylehatta al kullan ben öyle alıyım
işini düzgün yaptıysa
banada söylehatta al kullan ben öyle alıyım
bekliyecezYaaa haha bende kullanip memnun kalan varsa almak istiyom napcas hdhdhe
düşündükçe cok fazla belirti arıyoruz.. akışına bırakmak en iyisi minnağımSelaaaam kizlaar nasilsiniz durumlar ne benim adete 5gun kaldiii ve yaklasik 7 8 gun once baslayip bugunde artarak devam eden gogus ucu agrim var, arada kasik agrisi cok cok hafif ve birde aksam yatarken belimin saginda agri oluyor 2 3 gundur. umutlanmak istemiyorum ama umudumu da kaybetmek istemiyorum siz nasilsiniz vucudunuz bir seyler diyor mu belki bebislerimiz burdayim anne diyordur da biz anlamiyoruzdur
Aklima hakim olamiyorummmmbekliyecez
düşündükçe cok fazla belirti arıyoruz.. akışına bırakmak en iyisi minnağım
hepimizin yaşadığı duygular ama kafa üstü yere düşmekten iyidirAklima hakim olamiyorummmm
Benimki yine cakilicagini bile bile kamikaze yapmak zatenhepimizin yaşadığı duygular ama kafa üstü yere düşmekten iyidir
öyle deme kızBenimki yine cakilicagini bile bile kamikaze yapmak zaten
Aminnnn kuzum insallah cok istiyoruz hepimiz bebisin icimizde ki minik saglikli kipirtilarini duymayi Rabbim de bizi duysun insalllahöyle deme kız
olacak inşallah hayırlısıyla
vaktini bekliyor sadece
Eeeee kurnazlık yapılamaz bizim hemşiremizeEn cok ben inandim
Çalmışlar halımı paremmmm çalmışlar hayir bari oyle soylemeyin karışmış falan diyin ya tam safoz bunlar
Bende verebiliriminsanlar göğüs büyütme ameliyatı vs oluyorlarmış...
bendekileri verem ya bana ağır geliyor
Valla ben bundan aldım. Benim ki biraz pahalı ama atıyorum makineye yıkanıyor. Pırıl pırıl çıkıyor. Süpürgenin fırçslı kısmı ile süpürünce alıyor direk saçları vs. Ben pek halı sevmem. Elimden gelse oturma odasına da böylr alırıöKizlar halı halı demisken yatak odama yolluk alicam 3 parca sizce bu nasildir iyimidir Yıkanabilir Uzun Tüylü Pembe Yolluk Halı - Halistores.com
Bunun yolluk olanlarına baktim bende altina yorum yapmislar yumusakligi gidiyor diyeEeeee kurnazlık yapılamaz bizim hemşiremize
Bende verebilirim
Valla ben bundan aldım. Benim ki biraz pahalı ama atıyorum makineye yıkanıyor. Pırıl pırıl çıkıyor. Süpürgenin fırçslı kısmı ile süpürünce alıyor direk saçları vs. Ben pek halı sevmem. Elimden gelse oturma odasına da böylr alırıö
Bir buçuk yıl oldu. Hala yumuşacık benimkiBunun yolluk olanlarına baktim bende altina yorum yapmislar yumusakligi gidiyor diye
Bi daha ne zaman gelcekkiii belki yumurtlamaya denk gelmiştirgitti gönlümün efendisi
ne edelim hava yoluyla bebe yapacaz
şu kaplan gibi duruşunu sevmiyorum ya düzeleri varmı bununEeeee kurnazlık yapılamaz bizim hemşiremize
Bende verebilirim
Valla ben bundan aldım. Benim ki biraz pahalı ama atıyorum makineye yıkanıyor. Pırıl pırıl çıkıyor. Süpürgenin fırçslı kısmı ile süpürünce alıyor direk saçları vs. Ben pek halı sevmem. Elimden gelse oturma odasına da böylr alırıö
malesef cukum..Bi daha ne zaman gelcekkiii belki yumurtlamaya denk gelmiştir
malesef cukum..
sen neler yaptın
ayy mevsimselmi acabanapiyim kuzum bu aralar iştahım çok açık çok yemek yiyorum.... kilo alıyorummm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?