Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın 5. gün olacak, hala gelen giden yok.
Sadece arada gelen karın ağrısı var, regl olacakmışım gibi, bir de akıntım. Normalde hiç günü geçmedi son 2 yıldır.
Bal0ncuk
Ama pek ümit etmiyorum, çünkü benim kistim var biliyosun, her türlü anormalik olabilir.

vakti zamanı vardır canım. Ayrıca çok erken yapmışsın 10 gün geçmiş daha. Regle kadar bekle
Öyle tabi canım ama işte negatif görmek çok canını yakıyor artık şimdi piki 29 ekim dersek o zaman regl 12 kasım olması lazım hadi 13 olsa 4 gün kaldı silikte olsa çıkmazmıydı bi şeyler

Kızlarrr çok mutsuzum suan pik 29 ekimdi test yaptım negatif yine bembeyazzz yine bana hüsrannn
Heyyyy bu topikte mutsuz olmassk yasak
Dur bakalm

yazın yürümeyi çok severim zatennn bi ara leslie yapmıştım evde acaba ona mı başlasam tekrardan
Leslie cok işe yarıyor diyorlar

Hala getirmediler bugun gelmicek galiba
Ne halıymış aşkoş
Vedalaşamadılar

Ama hep geç kalmaz diyorsun

Öyle tabi canım ama işte negatif görmek çok canını yakıyor artık şimdi piki 29 ekim dersek o zaman regl 12 kasım olması lazım hadi 13 olsa 4 gün kaldı silikte olsa çıkmazmıydı bi şeyler

ne zamandır deniyorsun canım.. ümidini kaybetme bak 16 aydır deniyorum 1 kere bile hamile kalamadım. Benden daha uzun bekleyenlerde var. 1 seneyi geçtiyse doktora gidip kontrol ettirin eşiniz ve siz.

Heyyyy bu topikte mutsuz olmassk yasak
Dur bakalm

Leslie cok işe yarıyor diyorlar

Ne halıymış aşkoş
Vedalaşamadılar

Ama hep geç kalmaz diyorsun
Negatif görmek ço
ne zamandır deniyorsun canım.. ümidini kaybetme bak 16 aydır deniyorum 1 kere bile hamile kalamadım. Benden daha uzun bekleyenlerde var. 1 seneyi geçtiyse doktora gidip kontrol ettirin eşiniz ve siz.
aslında yaklaşık 9-10 aydır istiyoruz ama kara düzen oldu ilişkiler son bi kaç aydır telefondaki programa göre deniyorduk bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanayım dedim programa göre 5 gün erken pik gördüm.23-25-27-29 piki ve 30 u değerlendirdik ama Bugün yine negatif

Cnm ben 2 seneye yakındır istiyorum
Eşimde sperm sorunu var.. Femara tedavim negatif
Aşılama negatif..
Çarem tüp bebek.. Ama böyle umutsuz değilim..
Sende umutsuz olmaz

Yani bugüne kadar kist olsa da kalmazdı hiç. Belki beş on yılda bir bir şeye çok stres yaparsam olur yani.
Hatta kisti bile doktora kontrole gittiğimde öğrendim tesadüfen. Gebelik testi sipariş verdim, birkaç gün sonra bi deneyeceğim.
Ümit etmek istemiyorum, kendimi durduruyorum, biliyorsun sonra üzülüyo insan çok kaptırınca.

Cnm ben 2 seneye yakındır istiyorum
Eşimde sperm sorunu var.. Femara tedavim negatif
Aşılama negatif..
Çarem tüp bebek.. Ama böyle umutsuz değilim..
Sende umutsuz olmaz
Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkesin içinde benimde kucağımı boş bırakmasın insallahçok haklısın ama her negatif test yeni bi yıkım oldu artık bende adet olunca oturup ağlıyorum resmen

Seni hepimz cok iyi anlıyorjz tatlım
Ama birbirimize moral vererek hepsinin üstesinden gelebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…