- 19 Kasım 2019
- 53.618
- 136.124
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.901
Ayyy benim vitaminler beni böyle aç yaptıgün geçtikçe kilo alıyoruuuğğzzZzz kilo aldığım kadar yesem gam yemicem... fazla yemiyorumdw
Ayyy benim vitaminler beni böyle aç yaptı
Ama verecem zamanını bekliyorum
Aslında spor kışın problem..diyet yapabiliyorumda spor sıfır
Aslında spor kışın problem..
Hani soğukta yürümek olmuyor
Spor salonları zaten pandemi var gidilmez
Ama evde bir sürü şey yapılabilir kuzu
İpsiz atlama mesela
Kızlarrr çok mutsuzum suan pik 29 ekimdi test yaptım negatif yine bembeyazzz yine bana hüsrannn
Hala getirmediler bugun gelmicek galibaHalın gelince oku üfle bacım
Onada nazar değmiştir
Öyle tabi canım ama işte negatif görmek çok canını yakıyor artıkvakti zamanı vardır canım. Ayrıca çok erken yapmışsın 10 gün geçmiş daha. Regle kadar bekle
Heyyyy bu topikte mutsuz olmassk yasakKızlarrr çok mutsuzum suan pik 29 ekimdi test yaptım negatif yine bembeyazzz yine bana hüsrannn
Leslie cok işe yarıyor diyorlaryazın yürümeyi çok severim zatennnbi ara leslie yapmıştım evde acaba ona mı başlasam tekrardan
Ne halıymış aşkoşHala getirmediler bugun gelmicek galiba
Ama hep geç kalmaz diyorsunYarın 5. gün olacak, hala gelen giden yok.
Sadece arada gelen karın ağrısı var, regl olacakmışım gibi, bir de akıntım. Normalde hiç günü geçmedi son 2 yıldır.
Bal0ncuk
Ama pek ümit etmiyorum, çünkü benim kistim var biliyosun, her türlü anormalik olabilir.
Öyle tabi canım ama işte negatif görmek çok canını yakıyor artıkşimdi piki 29 ekim dersek o zaman regl 12 kasım olması lazım hadi 13 olsa 4 gün kaldı silikte olsa çıkmazmıydı bi şeyler
Heyyyy bu topikte mutsuz olmassk yasak
Dur bakalm
Leslie cok işe yarıyor diyorlar
Ne halıymış aşkoş
Vedalaşamadılar
Ama hep geç kalmaz diyorsun
Negatif görmek çoHeyyyy bu topikte mutsuz olmassk yasak
Dur bakalm
Leslie cok işe yarıyor diyorlar
Ne halıymış aşkoş
Vedalaşamadılar
Ama hep geç kalmaz diyorsun
aslında yaklaşık 9-10 aydır istiyoruz ama kara düzen oldu ilişkiler son bi kaç aydır telefondaki programa göre deniyorduk bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanayım dedim programa göre 5 gün erken pik gördüm.23-25-27-29 piki ve 30 u değerlendirdik ama Bugün yine negatifne zamandır deniyorsun canım.. ümidini kaybetme bak 16 aydır deniyorum 1 kere bile hamile kalamadım. Benden daha uzun bekleyenlerde var. 1 seneyi geçtiyse doktora gidip kontrol ettirin eşiniz ve siz.
İlk zamanlar öyle olur ama snra alışırsınmerdiven çıkamıyordum leslie yaparken bacak ağrısından
Cnm ben 2 seneye yakındır istiyorumNegatif görmek ço
aslında yaklaşık 9-10 aydır istiyoruz ama kara düzen oldu ilişkiler son bi kaç aydır telefondaki programa göre deniyorduk bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanayım dedim programa göre 5 gün erken pik gördüm.23-25-27-29 pil ve 30 u değerlendirdik ama Bugün yine negatif
Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkesin içinde benimde kucağımı boş bırakmasın insallahCnm ben 2 seneye yakındır istiyorum
Eşimde sperm sorunu var.. Femara tedavim negatif
Aşılama negatif..
Çarem tüp bebek.. Ama böyle umutsuz değilim..
Sende umutsuz olmaz
Seni hepimz cok iyi anlıyorjz tatlımCanım Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkesin içinde benimde kucağımı boş bırakmasın insallahçok haklısın ama her negatif test yeni bi yıkım oldu artık bende adet olunca oturup ağlıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?