- 19 Kasım 2019
- 53.618
- 136.124
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.921
Stres yaptın sen bu ayYani bugüne kadar kist olsa da kalmazdı hiç. Belki beş on yılda bir bir şeye çok stres yaparsam olur yani.
Hatta kisti bile doktora kontrole gittiğimde öğrendim tesadüfen. Gebelik testi sipariş verdim, birkaç gün sonra bi deneyeceğim.
Ümit etmek istemiyorum, kendimi durduruyorum, biliyorsun sonra üzülüyo insan çok kaptırınca.
O da mümkün tabi, sadece bugün çok az kahverengimsi bir lekelenmem olmuş, bilmiyorum ne zaman hastalanırım.Stres yaptın sen bu ay
Bunu biliyorm acaba ondanmı...
Negatif görmek ço
aslında yaklaşık 9-10 aydır istiyoruz ama kara düzen oldu ilişkiler son bi kaç aydır telefondaki programa göre deniyorduk bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanayım dedim programa göre 5 gün erken pik gördüm.23-25-27-29 piki ve 30 u değerlendirdik ama Bugün yine negatif
İlk zamanlar öyle olur ama snra alışırsın
Vücudun hantallaşıyor ondandır
İnşallah canım inşallahumutsuz olma canım bi kaç ay daha dene ovulasyonla. İnşallah olur en kısa zamanda
aynen canısı
Oo ben her belirtiyi yaşadım beynimizin bize oynadığı bi oyun bu bence. Çok takmamaya çalış danım. İnşallah hamilesindir tabiide değilsende üzülme. Elbet birgün olacakİnşallah canım inşallahAcaba çok mu kendimi dinliyorum ondan mi bilmiyorum ama mide bulantım var ya sanki bi şeye yemişimde tıkamış gibi midemin üstünü bir de inanılmaz acı bi tat ağzımda zehir gibi
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım tek duam bu Allah sağlıcakla o duyguyu bizlere de tattırsınOo ben her belirtiyi yaşadım beynimizin bize oynadığı bi oyun bu bence. Çok takmamaya çalış danım. İnşallah hamilesindir tabiide değilsende üzülme. Elbet birgün olacak
EfkarlıyımHiç kimseHAbibte gibi olamaz asla
Bacım ya.. Özledim az snra dürteym onuda.. Okul açıldı bizi unuttu..
Sen tabii alıştn uyumayaaaaaa
Soğuk havada çol gitmiyeh o yüzden gelmiyorum ağıma düşen yokAynen ya uzun suredir gorunmuyor gelsede az gazoz dagitsa yeni gelenlere
Hic sorma ya ama o kadar yorgun oluyorum ki tum gun uyurum biraksalar kafami kaldiricak halim yok
Yavaştan yerlesiyorum bacım çokta birşey yapamıyorum zaten
ben sana kıyamammmmmmmmmEfkarlıyım
Yavaştan yerlesiyorum bacım çokta birşey yapamıyorum zatenev öyle duruyor bakamadım burayada şimdi uyku tutmadı da bakayım dedim
günaydın hamişlerin en tatlişi.. çok yüklenmiyorsn demi kendineGünaydın ay çöreği
Depresyondayız ya biz ondandır
arkamdan dedikodumu yapanlara... bilmiyorum ne gibi herkesin rehberini tutanlara gelsin
çift dikiş olmak kolay değil tabi herkes beceremez
Eleadora seni özledim gııııııııııııııı
günaydın hamişlerin en tatlişi.. çok yüklenmiyorsn demi kendine
Günaydın cool kadınEe günaydın o zaman
günaydın minnoş iyiyim sen nasılsın bakem minnağın nasılGünaydın cool kadınnasılsınız efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?