Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres yaptın sen bu ay
Bunu biliyorm acaba ondanmı...

umutsuz olma canım bi kaç ay daha dene ovulasyonla. İnşallah olur en kısa zamanda
İlk zamanlar öyle olur ama snra alışırsın
Vücudun hantallaşıyor ondandır

aynen canısı

umutsuz olma canım bi kaç ay daha dene ovulasyonla. İnşallah olur en kısa zamanda

aynen canısı
İnşallah canım inşallah Acaba çok mu kendimi dinliyorum ondan mi bilmiyorum ama mide bulantım var ya sanki bi şeye yemişimde tıkamış gibi midemin üstünü bir de inanılmaz acı bi tat ağzımda zehir gibi

Oo ben her belirtiyi yaşadım beynimizin bize oynadığı bi oyun bu bence. Çok takmamaya çalış danım. İnşallah hamilesindir tabiide değilsende üzülme. Elbet birgün olacak

Oo ben her belirtiyi yaşadım beynimizin bize oynadığı bi oyun bu bence. Çok takmamaya çalış danım. İnşallah hamilesindir tabiide değilsende üzülme. Elbet birgün olacak
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım tek duam bu Allah sağlıcakla o duyguyu bizlere de tattırsın Beynim bu ay da oyun oynuyorsa bu kadar belirtiden sonra ayakta alkışlayacağım kendisini çünkü ben böle bi acılık görmedim ilaç çiğnemişim gibi sanki ne yesem geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…