Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selaaaammm uzun bır aradan sonra ben geldım bebişimle birlikte masallahınızı alırız çok zor bı doğum oldu ama çok şükür kavuştum bebısıme 20 günlük olduk bıle
Maşallah ya ne güzel bir bebekaman Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla büyüsün inşallah bize de nasip etsin Allah

neyseki iş var
nurcemalini görüyoruz

ay ama bir mucizee nin yaramazlıklarını özlemedim değil
Baluşummmmm beni mi ösledin sennn
Hahah korona sagolsun diyelim ozaman

Yaa aynen minnoss yok ortalikta hic gelmiyor artik bizi unuttumu ki acep bir mucizee
Yaaa avukatım dedim ki o kadar büro aç beni sekreter al ama etmedin ki beni rezil rüsva ettin
o tek kalınca işler ona kaldı
aşırı yoğun oluyor kıyamadığım
Oooyy oy hiç iyi değil bu yoğunluk ancak tek iyi tarafı saat saymadan vakit çok hızlı geçiyor buralardan uzak kaldımm sizden ayrı kaldım sizi özledim

Bizim bide kargocular öyle. Abla kargonu getirdim gel şurdan al, abla şurda bekliyorum. Ev adresini boşa yazıyoruz sanki
Eşim o kadar alışveriş yapıyor ki, kargocular artık eşime selam söylüyor geldiklerinde. Bazen kapıya bırakın ben alırım diyorum kapının arkasından. Bırakıp gidiyorlar.

Eşim o kadar alışveriş yapıyor ki, kargocular artık eşime selam söylüyor geldiklerinde. Bazen kapıya bırakın ben alırım diyorum kapının arkasından. Bırakıp gidiyorlar.
Buradakiler utanmasalar alışveriş yaptık diye trip atacak bizi yordunuz diye

Buradakiler utanmasalar alışveriş yaptık diye trip atacak bizi yordunuz diye
Geçen gün evde olduğum halde kargom gelmedi, zile basan bile olmadı, bi de ben evdeyken mesaj göndermişler, evde yoktunuz diye. Neyse gittim kargomu almaya, adam diyo ki burda yok. Nasıl olmaz mesajda geri getirildiği yazıyor dedim.
Adam bana diyor ki, siz kıyafet alışverişi yapıyosunuz ama bizi düşünmüyorsunuz, burası nasıl hiç düşünmüyorsunuz. Bağırdı bana resmen millet bakıyor. Ben neden seni düşüneyim kendime elbise alırken. Sinirlerim nasıl bozuldu o gün varya.

Aralığın ilk haftası kuzum kısmetse
O hafta duruşmam yok.
Ohhhh missssss

Hatırlıyorummmmmm
Hayırrrr manyaklaşmadnnnnnnnnnn
Biliyorsunki benimde oğlum varrrrr
Bende öyleyimmmmmmm
Allahım bayılıyorum resmen ona ya..
Evimdeki neşem o benim
Gaga taşı al şu yuvarlak olanlardan cok seviyorlar..
Ayda 1 kere suyuna 1 damla sirke damlat parem

Selaaaammm uzun bır aradan sonra ben geldım bebişimle birlikte masallahınızı alırız çok zor bı doğum oldu ama çok şükür kavuştum bebısıme 20 günlük olduk bıle
Mervecim hoşgeldin :)
Unutmayıp yazdığın için tşk ederiz...
41 kere maşallah ne kdar tatlı bir çiçek o öyle,
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlarrr yarın yumurtlamanın 14. Günü test yapmaya korkuyorum ya sizce erken mi
Erken değil artık yapabilirsiniz sonuç çıkar

Hamamcı teyzeeeee gibi olmuş bu

Seni özledim ben mucizem
Ne zaman gelcek kız

Ayyy benm eşimde alışveriş manyağı.. Normalde kadınlar öyle ama bizde tam tersi.. Ama netten almaz pek... Avm time

Hellıığğğğğ
Hellığğğğğ nerdesin cukum sen yaaaa

İyi tek olmadığıma sevindim gaga taşımız var.
Oyuncağımız var
Balımız var
Tuzumuz var
Yemin içinde muhabbet kuşları için olan meyveden de koydum
Bugünden itibaren yeni evine geçecek bizim ki
Sirkeyi de unutmayacağım canım

Eklentiler

• IMG_20201112_073322.webp
    88,8 KB · Görüntüleme: 34
Uyandım bi heves yaptım yumurtlamanın 14. Günü Bugün negatif bariz şekilde
Cnm üzülme lütfen
Gelecek aya olur inşallah

Parem aynalı oyuncaklardsn koyma
Birde o çubuk darı varya kenara koyduğun ben onlardan önermem..
Çünkü onu yapştırıcıyla yapıştırıyorlar
Veteriner bize önermemişti

Çok üzgünüm şuan işe gidicem ama dermanım kalmadı sankı belirtileri gördükçe umutlanıyordum
Çok haklısın
Hepimiz yaşıyoruz.
Ama şimdi silkelenme vakti
Geç aynanın karşına. Ben çok iyiyim sağlığım yerinde, eşim çok iyi sağlığı yerinde. Meleğim geleceği vakti saati biliyor. Bana gelecek, beni bulacak, babası ile beni dünyanın en mutlu insanı edecek... O yüzden yıkılmak yok ifakattt sen güçlü kadınsın kendine gel
De olur mu
Makyaj yapıyor isen makyajın yap, saçını topla, ve evinden gülümseyerek çık...
Ben bunu yapıyorum sen de dene

Ayna yok içerisinde canım
Biliyorsun tiftiklemeyi seviyorlar. Tiftiklesin diye bir oyuncak var. Balı bilmiyorum ayda bir koyacaktım. Yapıştırıcı koymakta hangi aklın zihniyeti

Deneyeceğim canım ama bu ay o kadar umutlanmıştımki sanki her belirti var gibiydi yani günleri saya saya 14.günü zor getirmiştim ama kısmet tabi vardır bundada bi hayır yumurtlamadan 14 gün sonra çıkar diyordum herhalde silikte olsa pik 29 ekimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…