- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.281
2. Aşılamasını yaptırdı bizim çılgın kız onu diyor.. 3 e kdar yolu var2. aşılamam yazmışsın canım zihnimi tam açamadım henüz pardon@olive_bluto
Annelerimizzz
Evlendikten sonra kıymetini daha iyi anlıyo insan gerçekten
bunun bir sınırı var mı ki? Yani mesela 5 aşılamadan sonra olmazsa tüp bebek deneyin gibi bir şey öneriyorlar mı?2. Aşılamasını yaptırdı bizim çılgın kız onu diyor.. 3 e kdar yolu var
Cnm tüp bebekte rapor çıkarmak için 3 yeterli..bunun bir sınırı var mı ki? Yani mesela 5 aşılamadan sonra olmazsa tüp bebek deneyin gibi bir şey öneriyorlar mı?
Hiç korkma hiçbirşey olmayacakGunaydin kizlaaar bugun benim icin hsg gunu
Çok şükür Allah bir daha hastalık uğratmasın canımGünaydın herkesciklere
Çok iyiyim canım benim hiçbir şeyim kalmadı artık karantina sürem de btti artık özgürüm
Sen nasılsın kuzucum özledim valla
İnşallah yanılıyorsundur ve bebeşin gelirbu kaçıncı aşılaman canım?
Vuvvvv senden zengini yokBugün annemle babamla harika bir kahvaltı ettim
Allah başımdan eksik etmesin
Birtek onlar olsun bana birşey olmaz
Ah bir kavuşak altını üstünü getiririz her yerin
Tabi canım.. Malk mülk hikaye... Allahım öyle evlatlardan korusun...Hiç korkma hiçbirşey olmayacak
Duam senle canım
Çok şükür Allah bir daha hastalık uğratmasın canım
Vuvvvv senden zengini yok
Valla öyle. Amin canım amin...Tabi canım.. Malk mülk hikaye... Allahım öyle evlatlardan korusun...
Az kaldıııııı paremmm kavuşacaz
Valla öyle. Amin canım amin...
Şimdi bende annemin babamın yanında olmayı çok isterdim..
Bekliyoreeee
Çok sağol canım benimHiç korkma hiçbirşey olmayacak
Duam senle canım
Çok şükür Allah bir daha hastalık uğratmasın canımKatre_g .!.:
Günaydın herkesciklere
Çok iyiyim canım benim hiçbir şeyim kalmadı artık karantina sürem de btti artık özgürüm
Sen nasılsın kuzucum özledim valla
İnşallah yanılıyorsundur ve bebeşin gelirbu kaçıncı aşılaman canım?
Genişletmek için tıkla...
Vuvvvv senden zengini yokBal0ncuk .!.:
Bugün annemle babamla harika bir kahvaltı ettim
Allah başımdan eksik etmesin
Birtek onlar olsun bana birşey olmaz
Hmm öyle miymiş o işler. Hiç bilmiyorum umarım daha fazla öğrenmeme de gerek kalmazCnm tüp bebekte rapor çıkarmak için 3 yeterli..
Haa gerisi senin istediğine kalmş zaten
Çılgın :)
Mary naber kuzu
Sende öyle cnm
Cnmmm moral bozma
10 dklık bişey aşkoş
Oooooo expert
Cok korkuyorum askoslar ☹ anestezi beni cok geriyorHiç korkma hiçbirşey olmayacak
Duam senle canım
Çok şükür Allah bir daha hastalık uğratmasın canım
Vuvvvv senden zengini yok
Canmmm bugün ilk defa yaptğn için kesin birşey demek doğru olmaz..Çok sağol canım benim
Hmm öyle miymiş o işler. Hiç bilmiyorum umarım daha fazla öğrenmeme de gerek kalmaz
Kızlar size bir şey sorucam benim bu ay batım 29 Ekimdi tabi hastalık falan derken ilişkiye de giremedik pek. Dünü değerlendirdik bir tek bu ay açıkçasıovülasyon testi de yapmamıştım. Regl takvimlerine göre ovülasyon tarihim dün ya da bugün görünüyor. Şimdi ovülasyon testi yaptım aşağıdaki gibi çıktı. yumurtlama dönemimi kaçırmamışım sanırım henüz di mi? Geçen ay da en koyu hali böyle çıkmıştı diye hatırlıyorum ama siz de yorumlayabilir misiniz? Bu ovülasyon testlerinde çok yeniyim yanlış yorumluyor olabilrim.
Eki Görüntüle 2719351
Aşkoş hissetmiyorsun kiCok korkuyorum askoslar ☹ anestezi beni cok geriyor
Verseydin ağzının payını, ona mı sorucaz alışveriş yaparken hadsiz şeyGeçen gün evde olduğum halde kargom gelmedi, zile basan bile olmadı, bi de ben evdeyken mesaj göndermişler, evde yoktunuz diye. Neyse gittim kargomu almaya, adam diyo ki burda yok. Nasıl olmaz mesajda geri getirildiği yazıyor dedim.
Adam bana diyor ki, siz kıyafet alışverişi yapıyosunuz ama bizi düşünmüyorsunuz, burası nasıl hiç düşünmüyorsunuz. Bağırdı bana resmen millet bakıyor. Ben neden seni düşüneyim kendime elbise alırken. Sinirlerim nasıl bozuldu o gün varya.
Günaydın canımGunaydin kizlaaar bugun benim icin hsg gunu
Günaydın minnoş erkencisin :)Verseydin ağzının payını, ona mı sorucaz alışveriş yaparken hadsiz şey
Günaydın canımkolay geçer ve çok çok temiz çıkar inşallah hemen veriyorlar mı sonuçları nasıl bişey hiç bilmiyorum ben
Bal0ncuk Paresilaaa kızlar ben çok muhabbet kuşu baktım, aklınıza takılan bişey olursa her zaman yardımcı olurum, hastalık, bakım, beslenme vs
Katre_g canım çok geçmiş olsun, şükür atlatmışsın çok sevindim
Herkese günaydın güzel hanımlar, güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah
Kiz ben igneden cok korkarim hshshehCanmmm bugün ilk defa yaptğn için kesin birşey demek doğru olmaz..
Şöyleki eğer dün pik olmamşsa evet ovulasyon yaklaşmak üzere..
Yarın daha iyi anlarız :)
Aşkoş hissetmiyorsun ki
Hemşiresin sen kendine gel
Herşey güzel olacak
Sohbet ede ede vuruyor sonra prensesler gibi uyuyorsunKiz ben igneden cok korkarim hshshehbilince daha korkunc oluyor
Amin inşallah canim hemen veriliyor sonuc❤Verseydin ağzının payını, ona mı sorucaz alışveriş yaparken hadsiz şey
Günaydın canımkolay geçer ve çok çok temiz çıkar inşallah hemen veriyorlar mı sonuçları nasıl bişey hiç bilmiyorum ben
Bal0ncuk Paresilaaa kızlar ben çok muhabbet kuşu baktım, aklınıza takılan bişey olursa her zaman yardımcı olurum, hastalık, bakım, beslenme vs
Katre_g canım çok geçmiş olsun, şükür atlatmışsın çok sevindim
Herkese günaydın güzel hanımlar, güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah
Stresten kendim bayilmazsamSohbet ede ede vuruyor sonra prensesler gibi uyuyorsun
Koydum çantaya ❤Yanında bir adet ped götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?