Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok üzgünüm şuan işe gidicem ama dermanım kalmadı sankı belirtileri gördükçe umutlanıyordum
Hiç üzülme bak 2. Aşılamam benim daha şimdi minicik bi kahve leke gördüm benim adet öncesi belirtim budur. Önceden olsa yerleşme mi acaba diye diretir sökülene kadar 10 test yapar sonra da oturur ağlardım. Şimdi büyük ihtimalle regl olucam dedim işe gitmek için çantamı hazırlıyorum.Üzülmedim mi üzüldüm ama napayım Çişimi yaptığıma göre işe gitmeye hazırım. Hayat devam ediyor.

bat 14 Kasım(yani doktor bu günü test günü olarak belirledi daha doğrusu) Tedavi nedeniyle zaten döngüm kısalmıştı hepten zıbıttım kızlar. Galiba yumurtalıkları elime alıcam.Aşılamanın 10. Günü regl sinyalini aldım Allahım bebek isterken sağlığımın şirazesi kaymasın en azından amin

O kadar haklısınki düştüm yola gidiyorum kös kös.İşte bende her ay durum bu yumurtlamanın 14. Günü bi ağlama bir de adet olunca oturur ağlarım iyice sonra umut bitmiyor denemeye devam

Beklemek gerçekten çok zor çok haklısın... Ama regl gecikmedikçe yapma. Çünkü testte negatif görmem çok daha yıkıcı oluyor. Eğer olmadı ise bundan sonra gecikmeyi bekle... Bu bebeler bize Sabri öğretiyor
Ne deyim bilemedim...
10.günde çok erken değil mi regl sinyali için

O kadar haklısınki düştüm yola gidiyorum kös kös.İşte bende her ay durum bu yumurtlamanın 14. Günü bi ağlama bir de adet olunca oturur ağlarım iyice sonra umut bitmiyor denemeye devam
Olsun yeni ay yeni şans 1 hafta sonra dipçik gibi yumurtalarla yola devam

Geliyor gelmekte olan yoksa bu kahverengi gelmezdi Parem.

Olmamıştır herhalde silikte olsa çıkardı olsaydı canım.Her ay öle diyorum da dayanamayp yapıyorum yumurtlamadan 14 gün sonrayı zor bekliyorum

Merhaba cok merak ettim ne yasadiniz kv ile bi de hisleriniz bayagi kuvvetliymis ya bizleri de hissetseniz heyecanlandim simdi

Geliyor gelmekte olan yoksa bu kahverengi gelmezdi Parem.
Gelmez olasıca.
Bir gün gelmeyecek topicçe makarana yapçaz.
Bende de davul çalacaz, halay çekecez
Olmamıştır herhalde silikte olsa çıkardı olsaydı canım.Her ay öle diyorum da dayanamayp yapıyorum yumurtlamadan 14 gün sonrayı zor bekliyorum
O zaman her sabredemediğinde buraya yaz. Biz hep yanındayız

Çılgın :)
Merhaba cok merak ettim ne yasadiniz kv ile bi de hisleriniz bayagi kuvvetliymis ya bizleri de hissetseniz heyecanlandim simdi
Mary naber kuzu
İyiki varsınızz
Sende öyle cnm
Gunaydin kizlaaar bugun benim icin hsg gunu
Cnmmm moral bozma
10 dklık bişey aşkoş
Gunaydinnn kizlarrr
Oooooo expert

Günaydın herkesciklere
Tünaydın güzel kadın
Daha iyimisin
Çok iyiyim canım benim hiçbir şeyim kalmadı artık karantina sürem de btti artık özgürüm

Sen nasılsın kuzucum özledim valla

İnşallah yanılıyorsundur ve bebeşin gelir bu kaçıncı aşılaman canım?

Ayyyy. Ohhhh beee gözümüzzz aydınnnn

2. aşılamam yazmışsın canım zihnimi tam açamadım henüz pardon olive_bluto
Bugün annemle babamla harika bir kahvaltı ettim
Allah başımdan eksik etmesin
Birtek onlar olsun bana birşey olmaz
Annelerimizzz

Evlendikten sonra kıymetini daha iyi anlıyo insan gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…