- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.261
Hiç üzülme bak 2. Aşılamam benim daha şimdi minicik bi kahve leke gördümÇok üzgünüm şuan işe gidicem ama dermanım kalmadı sankı belirtileri gördükçe umutlanıyordum
O kadar haklısınki düştüm yola gidiyorum kös kös.İşte bende her ay durum bu yumurtlamanın 14. Günü bi ağlama bir de adet olunca oturur ağlarım iyice sonra umut bitmiyor denemeye devamHiç üzülme bak 2. Aşılamam benim daha şimdi minicik bi kahve leke gördümbenim adet öncesi belirtim budur. Önceden olsa yerleşme mi acaba diye diretir sökülene kadar 10 test yapar sonra da oturur ağlardım. Şimdi büyük ihtimalle regl olucam dedim işe gitmek için çantamı hazırlıyorum.Üzülmedim mi üzüldüm ama napayım Çişimi yaptığıma göre işe gitmeye hazırım. Hayat devam ediyor.
Beklemek gerçekten çok zor çok haklısın... Ama regl gecikmedikçe yapma. Çünkü testte negatif görmem çok daha yıkıcı oluyor. Eğer olmadı ise bundan sonra gecikmeyi bekle... Bu bebeler bize Sabri öğretiyorDeneyeceğim canım ama bu ay o kadar umutlanmıştımki sanki her belirti var gibiydi yani günleri saya saya 14.günü zor getirmiştim ama kısmet tabi vardır bundada bi hayır yumurtlamadan 14 gün sonra çıkar diyordum herhalde silikte olsa pik 29 ekimdi
Ne deyim bilemedim...bat 14 Kasım(yani doktor bu günü test günü olarak belirledi daha doğrusu) Tedavi nedeniyle zaten döngüm kısalmıştı hepten zıbıttım kızlar. Galiba yumurtalıkları elime alıcam.Aşılamanın 10. Günü regl sinyalini aldım Allahım bebek isterken sağlığımın şirazesi kaymasın en azından amin
Olsun yeni ay yeni şansO kadar haklısınki düştüm yola gidiyorum kös kös.İşte bende her ay durum bu yumurtlamanın 14. Günü bi ağlama bir de adet olunca oturur ağlarım iyice sonra umut bitmiyor denemeye devam
Beklemek gerçekten çok zor çok haklısın... Ama regl gecikmedikçe yapma. Çünkü testte negatif görmem çok daha yıkıcı oluyor. Eğer olmadı ise bundan sonra gecikmeyi bekle... Bu bebeler bize Sabri öğretiyor
Ne deyim bilemedim...
10.günde çok erken değil mi regl sinyali için
Olmamıştır herhalde silikte olsa çıkardı olsaydı canım.Her ay öle diyorum da dayanamayp yapıyorum yumurtlamadan 14 gün sonrayı zor bekliyorumBeklemek gerçekten çok zor çok haklısın... Ama regl gecikmedikçe yapma. Çünkü testte negatif görmem çok daha yıkıcı oluyor. Eğer olmadı ise bundan sonra gecikmeyi bekle... Bu bebeler bize Sabri öğretiyor
Ne deyim bilemedim...
10.günde çok erken değil mi regl sinyali için
Merhaba cok merak ettim ne yasadiniz kv ile bi de hisleriniz bayagi kuvvetliymis ya bizleri de hissetsenizBüyük bomba dedikodu bende kizlar
Esim abisiyle görüşürken merve hamile diyiverdi. Ben solemesini istemiodum abisi biraz anesine meyilli ama söyledi neyse buda dedi annemi ara esimde aramam konuşmuyorum biliyorsun ben soyleyim mi dedi nasil istiyorsan abi dedi sonra kapadilar teli. Ben sorun çıkarmadım çünkü kimsesi yok belki paylasmak istiyordu diye.
Deprem olmadan onceki gunlerde mesaj atti gorumcem ağlıyor ben hala mi oluyorum cok mutluyum cok sevindim felan felan bend3 sagol dedim gectim. Sonra deprem oldu biz kaçtık tabi evden hemen aradi gorumc3m iyimisin abla diye iyiyim dedim aileme gidiyoruz bakmaya tamam dedi. Gece arvaada yattık korkudan tabi arwdi bu beni uyuypdum napiosun felan iyiyom dedim evin arkasinda arabada yatiyoruz diye. 10 dk gecti gecmedi kqpiyi kaynanam tiklqtiyorrrr. Yemin 3derim cin sandim
Saclar havada yuxu bembeyqz giymis beyaz gecelik allahim dedim sana geliyorumindik arqbqdan felan bana diypr kuzummmm annemmm coook sevindimmm yavrummm sana boyoz getirdim sicak sicak ye gel yanima gorucen ses etmedim tabi ölüm var kalim var.
Bir kac kez gelmeye kalktilar esim kabul etmedi. Hemen yüz buldu yaptıklarını unutcam sandı . Dun msj atmış görümcem annem size lahana sqrmasi sardi alin evinizde yemek yapmakla uğraşmayınbende dagolun gerek ypk ben borek corba yaptim dedim
Durm bu
Ahh canım inşallahOlsun yeni ay yeni şans1 hafta sonra dipçik gibi yumurtalarla yola devam
Gelmez olasıca.Geliyor gelmekte olan yoksa bu kahverengi gelmezdi Parem.
O zaman her sabredemediğinde buraya yaz. Biz hep yanındayızOlmamıştır herhalde silikte olsa çıkardı olsaydı canım.Her ay öle diyorum da dayanamayp yapıyorum yumurtlamadan 14 gün sonrayı zor bekliyorum
İyiki varsınızzGelmez olasıca.
Bir gün gelmeyecek topicçe makarana yapçaz.
Bende de davul çalacaz, halay çekecez
O zaman her sabredemediğinde buraya yaz. Biz hep yanındayız
Çılgın :)Hiç üzülme bak 2. Aşılamam benim daha şimdi minicik bi kahve leke gördümbenim adet öncesi belirtim budur. Önceden olsa yerleşme mi acaba diye diretir sökülene kadar 10 test yapar sonra da oturur ağlardım. Şimdi büyük ihtimalle regl olucam dedim işe gitmek için çantamı hazırlıyorum.Üzülmedim mi üzüldüm ama napayım Çişimi yaptığıma göre işe gitmeye hazırım. Hayat devam ediyor.
Mary naber kuzuMerhaba cok merak ettim ne yasadiniz kv ile bi de hisleriniz bayagi kuvvetliymis ya bizleri de hissetsenizheyecanlandim simdi
Sende öyle cnmİyiki varsınızz
Cnmmm moral bozmaGunaydin kizlaaar bugun benim icin hsg gunu
Oooooo expertGunaydinnn kizlarrr
Çok iyiyim canım benim hiçbir şeyim kalmadı artık karantina sürem de btti artık özgürümTünaydın güzel kadın
Daha iyimisin
Hiç üzülme bak 2. Aşılamam benim daha şimdi minicik bi kahve leke gördümbenim adet öncesi belirtim budur. Önceden olsa yerleşme mi acaba diye diretir sökülene kadar 10 test yapar sonra da oturur ağlardım. Şimdi büyük ihtimalle regl olucam dedim işe gitmek için çantamı hazırlıyorum.Üzülmedim mi üzüldüm ama napayım Çişimi yaptığıma göre işe gitmeye hazırım. Hayat devam ediyor.
İnşallah yanılıyorsundur ve bebeşin gelirbat 14 Kasım(yani doktor bu günü test günü olarak belirledi daha doğrusu) Tedavi nedeniyle zaten döngüm kısalmıştı hepten zıbıttım kızlar. Galiba yumurtalıkları elime alıcam.Aşılamanın 10. Günü regl sinyalini aldım Allahım bebek isterken sağlığımın şirazesi kaymasın en azından amin
Ayyyy. Ohhhh beee gözümüzzz aydınnnnGünaydın herkesciklere
Çok iyiyim canım benim hiçbir şeyim kalmadı artık karantina sürem de btti artık özgürüm
Sen nasılsın kuzucum özledim valla
İnşallah yanılıyorsundur ve bebeşin gelirbu kaçıncı aşılaman canım?
2. aşılamam yazmışsın canım zihnimi tam açamadım henüz pardonGünaydın herkesciklere
Çok iyiyim canım benim hiçbir şeyim kalmadı artık karantina sürem de btti artık özgürüm
Sen nasılsın kuzucum özledim valla
İnşallah yanılıyorsundur ve bebeşin gelirbu kaçıncı aşılaman canım?
AnnelerimizzzBugün annemle babamla harika bir kahvaltı ettim
Allah başımdan eksik etmesin
Birtek onlar olsun bana birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?