- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.301
Günaydın, ders çalışmak için erken uyandım ama daha yataktan çıkamadımGünaydın minnoş erkencisin :)
Vayyyy bir kuşçu dahaben 4 senedir mavişime bakıyordm ama babam ona düşkün diye onlarda bıraktm..
Yaklaşık 15 kelime çıkarıyor..
Şimdide temmuzda terasa konup içeri gelen 6 aylık bir minnoş var...
İlk kelimesini söyledi aşırı mutluyum
Hadi inşallah tertemiz çıksın kuzumAmin inşallah canim hemen veriliyor sonuc❤
Fıstığım hiç germesin.Cok korkuyorum askoslar ☹ anestezi beni cok geriyor
Oooo o zaman kesinlikle soracağımVerseydin ağzının payını, ona mı sorucaz alışveriş yaparken hadsiz şey
Günaydın canımkolay geçer ve çok çok temiz çıkar inşallah hemen veriyorlar mı sonuçları nasıl bişey hiç bilmiyorum ben
Bal0ncuk Paresilaaa kızlar ben çok muhabbet kuşu baktım, aklınıza takılan bişey olursa her zaman yardımcı olurum, hastalık, bakım, beslenme vs
@Katre_g canım çok geçmiş olsun, şükür atlatmışsın çok sevindim
Herkese günaydın güzel hanımlar, güzel haberler aldığımız bir gün olur inşallah
İyidir canim ya hersey ayni senden ne haber nasil gidiyoMary naber kuzu
Hahah kiyamam ya gel acayim bi ofis sanaBaluşummmmm beni mi ösledin sennn
Yaaa avukatım dedim ki o kadar büro aç beni sekreter al ama etmedin ki beni rezil rüsva ettin
Oooyy oy hiç iyi değil bu yoğunluk ancak tek iyi tarafı saat saymadan vakit çok hızlı geçiyorburalardan uzak kaldımm sizden ayrı kaldım sizi özledim
Aynisi banada olduGeçen gün evde olduğum halde kargom gelmedi, zile basan bile olmadı, bi de ben evdeyken mesaj göndermişler, evde yoktunuz diye. Neyse gittim kargomu almaya, adam diyo ki burda yok. Nasıl olmaz mesajda geri getirildiği yazıyor dedim.
Adam bana diyor ki, siz kıyafet alışverişi yapıyosunuz ama bizi düşünmüyorsunuz, burası nasıl hiç düşünmüyorsunuz. Bağırdı bana resmen millet bakıyor. Ben neden seni düşüneyim kendime elbise alırken. Sinirlerim nasıl bozuldu o gün varya.
Ohhhh missssss
Hatırlıyorummmmmm
Hayırrrr manyaklaşmadnnnnnnnnnn
Biliyorsunki benimde oğlum varrrrr
Bende öyleyimmmmmmm
Allahım bayılıyorum resmen ona ya..
Evimdeki neşem o benim
Gaga taşı al şu yuvarlak olanlardan cok seviyorlar..
Ayda 1 kere suyuna 1 damla sirke damlat parem
Mervecim hoşgeldin :)
Unutmayıp yazdığın için tşk ederiz...
41 kere maşallah ne kdar tatlı bir çiçek o öyle,
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Erken değil artık yapabilirsiniz sonuç çıkar
Hamamcı teyzeeeee gibi olmuş bu
Seni özledim ben mucizem
Ne zaman gelcek kız
Ayyy benm eşimde alışveriş manyağı.. Normalde kadınlar öyle ama bizde tam tersi.. Ama netten almaz pek... Avm time
Hellığğğğğ nerdesin cukum sen yaaaa
Batlarimiz ayniibat 14 Kasım(yani doktor bu günü test günü olarak belirledi daha doğrusu) Tedavi nedeniyle zaten döngüm kısalmıştı hepten zıbıttım kızlar. Galiba yumurtalıkları elime alıcam.Aşılamanın 10. Günü regl sinyalini aldım Allahım bebek isterken sağlığımın şirazesi kaymasın en azından amin
Expert diyosun kendimi oto cu gibi hissediyorum kocasi Muallim olan bağğğyaaannnÇılgın :)
Mary naber kuzu
Sende öyle cnm
Cnmmm moral bozma
10 dklık bişey aşkoş
Oooooo expert
Ayyy inşallah hastalanmaz ama başım sıkışırsa mutlaka sorarım tatlımGünaydın, ders çalışmak için erken uyandım ama daha yataktan çıkamadım
Ben çok kuş baktım ya, en son eşim kedi aldı işte. Kuşları narin diye getiremedim buraya. Çok yavrulattım da, annesi ölen minnacık tüysüz yavru kuşlara da baktım büyüttüm. Bi ara bizim kuş nerde yaptıysa bacağını kesmiş onu bile iyileştirdim, kuş çok severim yani tecrübemde varher türlü yardımcı olurum kuzum hastalıkta vs
Hadi inşallah tertemiz çıksın kuzum
Kuzum evet regl 2 veya 3. Günü yapılıorKizlaar gunaydin birkac sorum var sizeee.... ben ilkkez kadin doguma gidicem o yuzdende gerginim oncelikle adetimin 3.gunu hormon testi yapilicak sorun olmaz zaten o zaman yapiliyor dedi sekreter dogru mu. Bu hormon testlerini ac karna mi veriyoruz? Veee benim icin en onemli soru alttan muayne yapiyor mu hic yapilmadi korkuyor ve cekiniyorum
İyiymcnm..aynı stabil..İyidir canim ya hersey ayni senden ne haber nasil gidiyo
Cok havalısın bebeğimmmExpert diyosun kendimi oto cu gibi hissediyorum kocasi Muallim olan bağğğyaaannn
Yollarin ustasi gozlerinin hastasiyimmmCok havalısın bebeğimmm
Bu bebeler herkeşleri perisan eyledi
Yollarin ustasi gozlerinin hastasiyimmmurfa da havali ne arar kizzz
Sadece melek değil bir cok arkadaşmz öyle kuzum yaBu bebeler herkeşleri perisan eyledi
Agri sizi oluyor mu kuzum yaaqAyyy inşallah hastalanmaz ama başım sıkışırsa mutlaka sorarım tatlım
Kuzum evet regl 2 veya 3. Günü yapılıor
Ben aç karna yaptırıyordum
Benim doktorum vajinal muayne yapıyor
İyiymcnm..aynı stabil..
Sen ne yapıyorsun
Oy maşallah, tüyü kadar ömrü olsunFıstığım hiç germesin.
Kürtaj öncesi ben de dedim ya fazla narkoz verirlerse ya az verirlerse ya herşeyi anlarsam ya narkoz sonrası saçmalarsam vs vs
Saydırdılar 3ten sonrasını hatırlamıyorum. Sonra onlar kaldırdı zaten. Hiç anlamadım.
Hiç korkma dua et girmeden
Oooo o zaman kesinlikle soracağım
Neden bilmiyorum bu sefer çok isteyerek herşeyini aldım.
Eşim nişanlıyken kuşlarını çiftleştirdi. 9 yavru oldu. Birini kaynım aldı İzmire götürdü. Kaçırmış
6 tanesini görümcem balkonda kafesi temizlerken açık bırakmış kaçırmış.
Yavrulardan 2 tane saf kuş kaldı.
Ana - baba kuşu kv verdik. 1 yavru kuşu eşimin arkadaşına vereceğiz. 1 tane bizde kalacak
Umarım bu boncukla iyi anlaşırız. Uzun süre bizle kalır...
Hadsiz süprüntü mıymıntı şeyVeriyorum da benden çok bağırıyor, ben sakin bir insanım ses tonum da çok yüksek değildir. Millet bakıyor bu adam niye bu kadar bağırıyor diye.Kedilervekitaplar
Tünaydın canımTünaydınlar bayanlar baylaren geç bat benim galiba 23 Kasım eşim bu ay sıkı çalıştı kendini nadasa aldı merak içinde garibim test yapta bakalım diyor sanki hemen öyle çıkıcakmış gibi olursa da olmazsa da Allahtan
Hemsirecik inşallah iyisindir ve temiz sonuçlar alırsın her şey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?