Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın, ders çalışmak için erken uyandım ama daha yataktan çıkamadım

Ben çok kuş baktım ya, en son eşim kedi aldı işte. Kuşları narin diye getiremedim buraya. Çok yavrulattım da, annesi ölen minnacık tüysüz yavru kuşlara da baktım büyüttüm. Bi ara bizim kuş nerde yaptıysa bacağını kesmiş onu bile iyileştirdim, kuş çok severim yani tecrübemde var her türlü yardımcı olurum kuzum hastalıkta vs
Amin inşallah canim hemen veriliyor sonuc❤
Hadi inşallah tertemiz çıksın kuzum

Kizlaar gunaydin birkac sorum var sizeee.... ben ilkkez kadin doguma gidicem o yuzdende gerginim oncelikle adetimin 3.gunu hormon testi yapilicak sorun olmaz zaten o zaman yapiliyor dedi sekreter dogru mu. Bu hormon testlerini ac karna mi veriyoruz? Veee benim icin en onemli soru alttan muayne yapiyor mu hic yapilmadi korkuyor ve cekiniyorum

Cok korkuyorum askoslar ☹ anestezi beni cok geriyor
Fıstığım hiç germesin.
Kürtaj öncesi ben de dedim ya fazla narkoz verirlerse ya az verirlerse ya herşeyi anlarsam ya narkoz sonrası saçmalarsam vs vs
Saydırdılar 3ten sonrasını hatırlamıyorum. Sonra onlar kaldırdı zaten. Hiç anlamadım.
Hiç korkma dua et girmeden
Oooo o zaman kesinlikle soracağım
Neden bilmiyorum bu sefer çok isteyerek herşeyini aldım.
Eşim nişanlıyken kuşlarını çiftleştirdi. 9 yavru oldu. Birini kaynım aldı İzmire götürdü. Kaçırmış
6 tanesini görümcem balkonda kafesi temizlerken açık bırakmış kaçırmış.
Yavrulardan 2 tane saf kuş kaldı.
Ana - baba kuşu kv verdik. 1 yavru kuşu eşimin arkadaşına vereceğiz. 1 tane bizde kalacak
Umarım bu boncukla iyi anlaşırız. Uzun süre bizle kalır...

Hahah kiyamam ya gel acayim bi ofis sana
Aynisi banada oldu
Evde yoksun diye mesaj geldi halbuki evdeyim yani

Batlarimiz aynii

Ayyy inşallah hastalanmaz ama başım sıkışırsa mutlaka sorarım tatlım

Kuzum evet regl 2 veya 3. Günü yapılıor
Ben aç karna yaptırıyordum
Benim doktorum vajinal muayne yapıyor

İyidir canim ya hersey ayni senden ne haber nasil gidiyo
İyiymcnm..aynı stabil..
Sen ne yapıyorsun

Tünaydınlar bayanlar baylar en geç bat benim galiba 23 Kasım eşim bu ay sıkı çalıştı kendini nadasa aldı merak içinde garibim test yapta bakalım diyor sanki hemen öyle çıkıcakmış gibi olursa da olmazsa da Allahtan
Hemsirecik inşallah iyisindir ve temiz sonuçlar alırsın her şey gönlünce olsun

Oy maşallah, tüyü kadar ömrü olsunhergün uçurmaya çalış kuzum, hergün olmasa da iki güne bir uçsun ki kanatları falan açılır. Dal darı çok severler, haşlanmış yumurta verebilirsin arada çok faydalı. Yeşillği falan haftada bir yıkayıp kuruttuktan sonra. Havuç tüylerin iyi gelir mesela bide yem yemesi düzgün olsa da ara sıra eline alıp göğüs kemiğini kontrol et kuzum. Böyle bıçak gibi sipsivri keskin olursa iyi değil, hastalık belirtisi oluyor. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa burdayım
Veriyorum da benden çok bağırıyor, ben sakin bir insanım ses tonum da çok yüksek değildir. Millet bakıyor bu adam niye bu kadar bağırıyor diye. Kedilervekitaplar
Hadsiz süprüntü mıymıntı şey

Bal0ncuk her zaman yardımcı olurum canım

Tünaydın canım benim bat 29 Kasım, bizde adet sonrası değerlendirebildik. Takvime göre ovulasyon dönemi başlangıcı diyordu ama pek umudum yokhagırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…