- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.361
Ben mi hassasım, bu laflar mı ağır bilemiyorum.Anlam veremediğim şeylerden birisi bu, yeni evlilere niye hemen çocuk sorarlar ki. Kimse bunlar yeni evlendi az birbirlerine doysunlar, evliliğin tadını çıkarsınlar diye düşünmez. İsteyen zaten hemen yapar, istemeyen de yapmaz. Çok ayıp buluyorum ya ben yeni velilere hemen çocuk sormayı. Sonuçta kimse hadi çocuk yapalım diye evlenmiyor, birbirlerini sevdikleri için evleniyorlar ve sonradan çocuk yapıyorlar. Bana da kayınvalidem, annem, ananem, eşimin yengesi şimdiden çocuk sormaya başladı. Bende daha evlenelim 3ay oldu. Daha çok yeniyiz, zamanı gelince olur, bakalım nasip filan diyorum da artık sinirleniyorum bir yerde. Kocamı gördüğüm mü var ne ara çocuk yapayım diye çıkışıyorum. Annen kötü niyetle dememiştir kuzum ama düşünmeden söylenmiş bir laf olmuş. Eminim öyle demek istememiştir. Hiç takma kafana. Burda birbirimizi anlıyoruz, dertleşir rahatlarız.
Bi sonraki ay kopkoyu cift cizgi goresin ozamannŞişim geldi yaptım negatifkonu kapandı gebelenemedim
O gelsinde ben neler alirim nelerrrBen normalde böyle konulara karıştırmam kimseyi ama çok yumuşak yüzlü davrandım heralde, bi daha soran olursa çok bebek istiyorsanız siz yapın o zaman ben canım ne zaman çekerse o zaman yaparım diyeceğim
Yaaa bu ne çok minnoş bişeeeybir değil iki bebek gelsin de bi tane daha almak zorunda kal inşallaaaah
Bi sonraki ay kopkoyu cift cizgi goresin ozamann
O gelsinde ben neler alirim nelerrr
Ben temmuzda 750 tl çektirdimKizlar istanbulda ücretler nasıl 2bin tl istediler bizden sinirlendim çıktım bende
İyiyim kuzum sen nasılsınBaloncukummm geldiiimNasılsınnn bidaha gri olma
Kırgınsın.. Öfkelisin ve haklısın..Daha düğünüm olalı üç ay oldu. Ananemin sürekli canın turşu istiyor mu vs. deyip, teyzemin hamileliğinde yaşadıklarını anlatmasına alışmıştım, kardeşimin aldığım her kıyafeti hamileyken giyersin giyemezsin tartışmalarına da. Kayın validemin sürekli imalarına, hatta sana birkaç ay süre veriyorum deyip şaka yollu laf sokmalarına. Ama annemin, '' Bir tane çocuk yapın, en azından çocuğunuz oluyor mu olmuyor mu onu bi görün, sonra istemezseniz bir daha düşünmezsiniz. '' demesine çok kalbim kırıldı.
Çocuğun oluyor mu olmuyor mu? Bir çocuğun ol, anne olma duygusunu sen de tat değil, çocuğun oluyor mu olmuyor mu bir bak...
Çok kırgınım..
Amannnnnn avukatımmmmmmmEki Görüntüle 2719525
Bal0ncuk geldi benim ki cok sirin minicik ve yumusacikk
Benim ki diyorki onun icine birtane bebek lazim simdi bende dedim ki ben bunu aldim sende icini doldur artik
Hem hassasın cnkü istiyorsun ve herşeyden önce kadınsın..Ben mi hassasım, bu laflar mı ağır bilemiyorum.
Minnak kuzumAgri sizi oluyor mu kuzum yaaq
İyi akşamlar diyim bendeTünaydınlar bayanlar baylaren geç bat benim galiba 23 Kasım eşim bu ay sıkı çalıştı kendini nadasa aldı merak içinde garibim test yapta bakalım diyor sanki hemen öyle çıkıcakmış gibi olursa da olmazsa da Allahtan
@Hemsirecik inşallah iyisindir ve temiz sonuçlar alırsın her şey gönlünce olsun
ben de iyi geceler derim biraz zaman geçsin deİyi akşamlar diyim bende
Oyle deme ama yaa pozitif dusun pozitif olsunnnKoyu çizgi de beni görecek mi anonim
Bizi tüp beybi paklayacak ben anladım
Evettt iyi ki almisimBen temmuzda 750 tl çektirdim
2 bin neeir yahu
İyiyim kuzum sen nasılsın
Özledim seni
Kırgınsın.. Öfkelisin ve haklısın..
Ama güzel bir dille konuş.
Malesef bazen annelerimizde hata yapabiliyor
Amannnnnn avukatımmmmmmm
Cokkkk ponçikkkk buuuuu
Hem hassasın cnkü istiyorsun ve herşeyden önce kadınsın..
Hemde laflar cok ağır kuzum...
Ama lütfen onları dinleme.. Kulaklarını kapat duyma görme.. Sen kendini biliyorsn güsel gelinim..
Ve iyiki varsın sende
Naber bulutummmmben de iyi geceler derim biraz zaman geçsin de
Kim önce doğrurursa onun olsunOyle deme ama yaa pozitif dusun pozitif olsunnn
Evettt iyi ki almisim
Avukatim diyince kirmizi odadaki meliha geldi aklima nedense o da hep doktorum diyordu ya
Tamam anlastikNaber bulutummmm
Kim önce doğrurursa onun olsun
Yaaaa kıyamammmmTamam anlastiksen yeter ki hamis ol ben sana gonderirim
❤❤Yaaaa kıyamammmm
Cok gizli şeyler❤❤
Neler yaptin bakayim bugun ortalikta yoktun
Kız burnuma vurma patates burnuma bişe olursa doktor aynısından da yapamazOyle deme ama yaa pozitif dusun pozitif olsunnn
Evettt iyi ki almisim
Avukatim diyince kirmizi odadaki meliha geldi aklima nedense o da hep doktorum diyordu ya
Tanidigim iyi bi doktor var merak etmeKız burnuma vurma patates burnuma bişe olursa doktor aynısından da yapamaz
Kız yok azcük işlerim var halletim geldimCok heyecanliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?