- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.541
Ama bu profilde çok güzelkesinlikle hırsızlık başka bir şey değil. ne güzel bütünleşmiştim
Tabiki benim canım meslektaşımErkek personelmi
Ayyy böyle üzüleceğini bilemedim kuzum yoksa derdim
İkinizde var sanırım başka görmedm hiç bende
İnşallah başırırsınMerhaba hanimlar paylastigim yaziyi yorumlamissiniz hepinize hak veriyorum gerçekten ve şunu da söylemek istiyorum uğraş uğraş olmadı bundan sonra takmayip akisina birakmayi denicem ben.tabi becerebilirsem
Benimkininde maşallahı var..Ama bu profilde çok güzel
Tam bir çekirdek aile
Tabiki benim canım meslektaşım
İnşallah başırırsın
dimiAma bu profilde çok güzel
Tam bir çekirdek aile
Yok bebek bu arkadaş ile yeni tanıştım. Nöbetçi olduğum mahkemenin katibiBenimkininde maşallahı var..
Eve damacana su gelcrek eşi tekmiş
Gider izin alır o derece
Tabikidimiteşekkür ederim pare
Benimkin eşi nerdeyse wc tek gitmiecekYok bebek bu arkadaş ile yeni tanıştım. Nöbetçi olduğum mahkemenin katibi
Kalemimdeki arkadaşım işten yırtma çabasında
ay inşallah tez vakitteTabiki
En yakın zamanda bizlerinde böyle fotoğrafları olacak
Hahaayttkurban olsunlar bize
şuan ağzım açık kaldı kaç milyon foto içinden benim profil fotomu bulup yapan olmuşbenim değişme vaktim geldi anlaşılan bu kadar da olmaz ya
Aynısını diyecektim vallahi kızCok tatliş ya fotograf ondandiirr kiskanmislardir taklitler aslini yasatir unutma
DusunceBulutu bunlari kullan benim kaktuslerim kimse kopyalayamaz
Eki Görüntüle 2720070 Eki Görüntüle 2720071 Eki Görüntüle 2720072
Yaaa bunlar çok güzel amaEki Görüntüle 2720078 bu da benim gariban saksılı davşanım daha saksı alamadım direk bahçeden köküyle verdiler
Ellerinden gelse wc gelsin yanıma derlerBenimkin eşi nerdeyse wc tek gitmiecek
Ya cok sirin sunun tipine bakEki Görüntüle 2720078 bu da benim gariban saksılı davşanım daha saksı alamadım direk bahçeden köküyle verdiler
Aynenn ben yatak odasinada koydum bitane telefon goturuyoruz ister istemez en azindan radyasyonu emer ordada ve bi sonrakisi kocaman bi kaktus olucak evdeki tum radyasyona yeter benceHahaaytt
Aynısını diyecektim vallahi kız
Yaaa bunlar çok güzel amatam bir kaktüs, sukulent, bitki aşığı olarak bayıldım bunlara her odada Bi kaktüs bulundurmak lazımmış. Masa başı çalışanlar içinde çünkü telefon bilgisayar vs onların radyasyonunu emiyormuş.
Hepsini hüüüp diye emer o maşallahAynenn ben yatak odasinada koydum bitane telefon goturuyoruz ister istemez en azindan radyasyonu emer ordada ve bi sonrakisi kocaman bi kaktus olucak evdeki tum radyasyona yeter bence
Aymen cok tuhaf buyumus bu hic bilmiyorum neden benim o renkli olanlar 3-4senedir bende ama hic buyumediler hep ayni kaldilar senede bir kere az bi su veriyorum. Belkide yeri degistigi icindir yada şekli mi oyle ki acepanonimbirbayan ve DusunceBulutu
Kızlar ben de polis rozeti var diğer adıyla leş kaktüsü.
Çiçek açıyordu. Ama hava soğuyunca içeri aldım. Pırs diye söndü. Bu sefer dışarı çıkardım. Doğru mu yaptım
Ve bu da iş yerindeki kaktüsüm. Bir tuhaf uzuyor. Neden olabilir?
AynennHepsini hüüüp diye emer o maşallah
Fotoğraftakinin yerini değiştirmedim.Aymen cok tuhaf buyumus bu hic bilmiyorum neden benim o renkli olanlar 3-4senedir bende ama hic buyumediler hep ayni kaldilar senede bir kere az bi su veriyorum. Belkide yeri degistigi icindir yada şekli mi oyle ki acep
Aynenn
Internetten baktim bu yaziyi buldum. Bende uzuluyorum cicekler kotu olunca acmayinca felanFotoğraftakinin yerini değiştirmedim.
Aldıktan sonra, uzayan kısım ince ve yamuk uzuyor. Geçen yeni yılda almıştım. Bir sene de böyle oldu.
Peki polis rozeti dışarıda mı dursun içerde mi canım.
Sanki içeri tekrar almam lazım gibi geldi
Ben bir daha çiçek almayacam yakötü olunca üzülüyorum
En iyisi canım hayırlısı olsun hakkınızdaIstanbula gidicem canim o zaman yaptıririm artık
Sanırımböyle bi daha uyumlu oldun ama black falan
Benim ki bundanInternetten baktim bu yaziyi buldum. Bende uzuluyorum cicekler kotu olunca acmayinca felan
Açık havayı, havadar yerleri severler. Yazın öğle civarı güneşinden korunmaları gerekiyor. İklimi uygun memleketlerde yer örtüsü olarak kullanılabilir. Kış soğuklarına dayanıklılıkları türlere göre değiştiği gibi bir türün hibritlerine, cültivarlarına göre de değişir. Stapelia grandiflora ve Orbea variegata türleri havası nemli yerlerde -8°C dereceye, havası kuru olan yerlerde -4°C veya -5°C dereceye kadar dayanabilir.
Ayy yapıştım zaten nolur nolmaz diyeİyiki uzaktasın miniğim.. Sen sinirli değil ams hassas bir yapıya sahipsin
Vicdanlı doktor zor bu zamanda
Ama arada kaçamakta yap
Mary... Cok güzel bir yazı
Ama sanırım uygulayamıyoruz
Kmse kmsenin birebir ne yaşadağını bilemez haklısın kuzum
Allah yardımcın olsun
Sabahı bekleyemeden yumurtlamşsn katremmm
Anaaammm katreemm pirencesim
Yumurtluyorsn dün geceden beri...
Eniştenin yakasına 3 gün yapış bırakma
Misler gibi olmuşsn çukuummmmm
Senin tepkiler =aşk
Enfeksiyon geçmeden başlamazlar canım doğru, hemencik geçer umarım tekrardan geçmiş olsunDolgulu diş dolgu altından kırıldı. Kanal tedavisi yapılacak ama enfeksiyondan diş uyuşmuyor.
4 anestezi etki etmedi uyuşmadı. Antibiyotik kulkanıdm oda etki etmedi şimdi iğne bakalım sonucunda ne olacak
Evet canım eeeen kıymetlisi onlar olur valla bir andaMaşallah iyi olsun minik
Zamanında çok yoklukta varlıkta görmüş kv, o yüzden biran önce borcu bitirip birikim yapalım istiyor heralde ama o da olmuyor hemencik. Ben zaten dediğini yaparım kuzum, böyle günlük konuşmayı anlatır gibi anlatırım eşim ordan mesajı alır zatenyoksa direk erkeklere şikayet eder gibi söyleyince anaları kıymetli oluyor, alttan üstten giriyorum anlatıyorum bende napayım
Bal0ncuk valla öyle baluşum ya, ben çok sinirli değilim ama çok hassasım. Burcum aslan ama çok taşımıyorum, yükselenim teraziyi taşıyorum. Çok duygusal ve hassasım o yüzden.
Yaaaa ne kadar güzel bir kaktüsBenim ki bundan
Açık hava ise: balkon
-8 falan ise: içersi
Kararsızlık ne kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?