- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.561
Aynen ya anlayan birine sormak lazim bende bilmiyorum ne yapilir ne yapilmazBenim ki bundan
Açık hava ise: balkon
-8 falan ise: içersi
Kararsızlık ne kötü
Bunun ismi halk dilinde polis rozeti, diğer adı leş kaktüsü (Stapelia)Ayy yapıştım zaten nolur nolmaz diye
İyi bari covid falan derken bu ayım yanmadı, iş başındayız
Hatta @MNbeyaz'ın yokuşunu bile denedim bu ay ben de kalırsam tescillemiş oluruz bu stili
Enfeksiyon geçmeden başlamazlar canım doğru, hemencik geçer umarım tekrardan geçmiş olsun
Evet canım eeeen kıymetlisi onlar olur valla bir anda
Kesinlikle birikim yapın istiyor, ondan biraz dırdır ediyor muhtelemen :) ama her evin şartları kendi içinde değerlendirilmeli sonuçta alışacaktır yavaş yavaş başka evin düzenine karışmamaya yoksaa
Yaaaa ne kadar güzel bir kaktüsParecim türü ne bunun ne diye aratsam bulurum acab internette falan?
Eve gidince bir videolarını izlim o haldeAynen ya anlayan birine sormak lazim bende bilmiyorum ne yapilir ne yapilmaz
Rica ederim ne demekEve gidince bir videolarını izlim o halde
Sağol fıstık yardımın için
Bas gaza katre bas gazaAyy yapıştım zaten nolur nolmaz diye
İyi bari covid falan derken bu ayım yanmadı, iş başındayız
Hatta @MNbeyaz'ın yokuşunu bile denedim bu ay ben de kalırsam tescillemiş oluruz bu stili
Enfeksiyon geçmeden başlamazlar canım doğru, hemencik geçer umarım tekrardan geçmiş olsun
Evet canım eeeen kıymetlisi onlar olur valla bir anda
Kesinlikle birikim yapın istiyor, ondan biraz dırdır ediyor muhtelemen :) ama her evin şartları kendi içinde değerlendirilmeli sonuçta alışacaktır yavaş yavaş başka evin düzenine karışmamaya yoksaa
Yaaaa ne kadar güzel bir kaktüsParecim türü ne bunun ne diye aratsam bulurum acab internette falan?
Dusunuyorum ne alabilirsin diye
ben kendi kaktüsümü oda sıcaklığında tutuyorum oda 20.5 derece. güneş almıyor ama aydınlık bir yerde. seninkisi farklı bir tür. bence dışarıda durabilir güneş alan bir yerde kötü olduysa gölgeye koy. ya da evin sıcaklığına alıştıysa güneşe koy. sulama da çok etki ediyor. 8 10 günde bir suluyorum.iyice zayıfladıysa üzerine toprak ekle sula gölge bir yerde kendi haline bırak. bir de saksı küçükse ondan da oluyor büyük saksıya geçirBenim ki bundan
Açık hava ise: balkon
-8 falan ise: içersi
Kararsızlık ne kötü
Kupa bardağı ıhh istememDusunuyorum ne alabilirsin diye
Boyle bisey nasil olur??
Kişiye Özel Hediye Kupalar (Ücretsiz Kargo)
Kişiye özel hediye kupa bardak modelleri ve varyasyonları ücretsiz kargo fırsatıyla ÇiçekSepeti'nde! Online satın almak için tıklayınwww.ciceksepeti.com
Isimli dolma kalem yaptirabilirsinKupa bardağı ıhh istemem
Bi sonraki fikrim buyduIsimli dolma kalem yaptirabilirsin
Düşünüyoruz canım
Saksım aksine büyükben kendi kaktüsümü oda sıcaklığında tutuyorum oda 20.5 derece. güneş almıyor ama aydınlık bir yerde. seninkisi farklı bir tür. bence dışarıda durabilir güneş alan bir yerde kötü olduysa gölgeye koy. ya da evin sıcaklığına alıştıysa güneşe koy. sulama da çok etki ediyor. 8 10 günde bir suluyorum.iyice zayıfladıysa üzerine toprak ekle sula gölge bir yerde kendi haline bırak. bir de saksı küçükse ondan da oluyor büyük saksıya geçir
Evett ışık tarafına doğru gidiyorParesilaaa diğerinin türü öyle değişik uzayan da olabilir ya da ışığa doğru gidiyor da olabilir bilemedim.
Bal0ncuk eşim bana şık bir kalem almıştı kutulu. dolma kaleme benziyor sen de öyle bir şey alabilirsin. yanında gömlek ya da kazak olabilir benim de eşimin doğumgünü yaklaşıyor kazak alıcam galiba
garibim anam beni götürmüyor ben gidiyim demişEvett ışık tarafına doğru gidiyor
Hiç dikkatimi çekmemiş
Sanırım
Bana bi siyah bide kırmızı (PRO) yakısır ama napalım fakiriz pro olamıyoruz ahahhsjdjf
Bu enişteler cok nazlı
Evet kaliteli bir site bulurssm olabülüIsimli dolma kalem yaptirabilirsin
Kalem ideal bencedeParesilaaa diğerinin türü öyle değişik uzayan da olabilir ya da ışığa doğru gidiyor da olabilir bilemedim.
Bal0ncuk eşim bana şık bir kalem almıştı kutulu. dolma kaleme benziyor sen de öyle bir şey alabilirsin. yanında gömlek ya da kazak olabilir benim de eşimin doğumgünü yaklaşıyor kazak alıcam galiba
Aynı şeyi düşünüyorumhe ya bebeyi tek başıma yapma gibi ihtimalim olsaydı şimdi doğurmuştum
Evet kaliteli bir site bulurssm olabülü
Kalem ideal bencede
Aynı şeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?