Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğurduuuum
Erken geldi çünkü gebelik zehirlenmesi başlamış Allah'tan fark etmiştim yoksa sorun olacakmış hemencecik sezeryana aldılar bebeği göremedim daha
Mavişiiimmmmmmmmmmmm
Geldimiiii kuzuuuuuuuuuuu
Gözün aydınnnnnnn
Sağlıkla büyüsün güzelim..
Nasılsın

Canım pırasanın yaprak kısmı dışındaki yerini incecik dilimleyip yağda kavurdum biraz su ekleyip pişirdim. Sonra küp küp doğradığım patatesleri ekleyip tuzunu karabiberini koydum. Biraz daha su ekleyip pişirdim. En son blenderdan geçiriyorsun mis gibi oluyor. Havuç da yakışırmış ama benim yaptığım tarifte yok diye ben eklemedim bu haliyle de lezzetli oldu çok
Bende yemezdim. Annem garibim çorbasını yapardı. Mercimek, patates, pırasa koyup yapardı. Sonra rondadan geçirirdi. Gerçekten güzel olurdu...
Ah anam özür dilerim
Kızın şimdi pırasa yiyor

Evlenince ah dediğimiz cok şey var bence
Leee bizim bebelerde öylemi olcak acaba
Zaten evlenince daha önce yemediği şeyleri yemeye başlamayan bizden değildir
Sen 160 sayilirsin
1,55 ile 1,60 arası 1,60tır bu dile getirilemeyen bir kuraldır

Doğurduuuum
Erken geldi çünkü gebelik zehirlenmesi başlamış Allah'tan fark etmiştim yoksa sorun olacakmış hemencecik sezeryana aldılar bebeği göremedim daha
Canım sağlıkla geldi inş sen nasılsın bebiş nasıl?

Yaa ben ölecem yaaaaa
Varyaaaa sen cok tatlı bir gebe olcn
T Tamam ve Kedilervekitaplar da sen gibi bence
Eşim bana hep şey der hamile falan olsan içi dolu turşucuk olursun diye bidon demeye çalışıyor bana fasulye sırığı
Topac gibi olcaz hshshskagsj
Ben 45le hamile kalıp 90kilo doğuma gidenleri biliyorum, ay Allah esirgesin kız
Sen 160 sayilirsin
Ben 1.58im sanırım hep 1.60derim hahahah
Benimki evde beni kucağında taşıyor kilom gitmesin diye hdhdhshsh
Bende ilk tanıştığımızda eşimle 45kiloyum diyince öyle kilo mu olur ben 40kilo dambıl kaldırıyorum diyoddusırt çantam kamuflaj silah vs zaten 45 kilo seni götürsem yanımda daha az yük olur diyordu
Kiz ben okula 8 yasimda başladım boyum çok kisa diye mudur ezilir bu demis almamis okula hshshsh

Benimki sever ama 5sn falan hdhshshsh
Yaa sen ben olabilir misin hemşiremmvallahi aynısı bende de oldu, geç başladım lise son sınıfta ilk okulda staj yaparken zil çalınca hoca beni hadi yavrum sınıfına gir diye zorla sınıfa sokmaya çalışmıştı, stajyerim diyince dalga geçiyorum sandı
Doğurduuuum

İbrahim Berk teyzesi
Maşallah adıyla yaşasın yakışıklı, Allah sağlıkla büyütsün inşallah canım

Bebis yoğun bakımda bilmiyorum daha henüz göremedim

İbrahim Berk teyzesi
Adıyla büyüsün inşallah mavişim

Ayy merak ettm deniyecemmmm

Ahahahahhahahaha eniştelerde az değillll

Doğurduuuum
Anam hem şaşkınlık hem mutluluk yaşadım...
Öncelikle hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle büyüsün paşamız
Ve de çok geçmiş olsun... Bebişte çok yakın zamanda kucağına gelecek sağlıkla
Sen iyisindir umarım
Tekrar hayırlı olsun canım

Adıyla büyüsün inşallah mavişim

Ayy merak ettm deniyecemmmm

Ahahahahhahahaha eniştelerde az değillll
Aman aman sorma ya benimkinin dil pabuc kadar ikinci kaynanam benim
Sagol kuzu Allahtan elimin altında yapabileceğim birşey oldu yaptım yedim 3 parca oh
Ooh şifa olsun can olsuun
Yeni eve alışmaya çalışıyoruz ne zormus ya gerçekten yeni bir düzen adam da diyo her kapıdan bir cocuk çıksın istiyorum dur dedim 2. Yi zor yaptık
Düzenin oturunca rahatlarsın canım aman adamlara kalsa bir sürü çocuk isterler sanki kendileri doğuruyor ya

Kedicik sende bizdensin ahshshdh

iyi akşamlar kızlarr
bat geldi negatif görme korkusundan test yapamıyorumm resmen. adetim bazen çok erkenden gelir bazen 1 hafta gecikir bu yüzden net bir bat da yok aslında
uzun bir aradan sonra ilk defa bu ay umutlandım ve bu sefer her an regl geldi mi geliyor mu diye diye kendimi yiyorum
artık lütfen pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…