- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.741
Kaç kilosun ben 48e düştümEvlendikten sonra 2 kilo verdim hshshshoda yürütmuyor evde bende bekarken yogun calisiyorum diye kilo almiyorum sanıyordum meger oyle degilmis
43Kaç kilosun ben 48e düştümama daha zayıf duruyormısum
Arkadasım 150 boyunda mübarek bi kilo var dedm nasil böyle aldın diyor ki yiyerek töbe töbe hahdhdbf
Evet babamda derdi bana ahsjdjdhd bende kocama dedim bakma boyuma şu kadar da yerin altında var benden adam kahkaha attı agshdhdBizim burda şey derler..
Bismillahirahmanirahim.. Yerin altındada bir o kadarı var
Ben 43 olsam kaybolurum agshshdh
Evet babamda derdi bana ahsjdjdhd bende kocama dedim bakma boyuma şu kadar da yerin altında var benden adam kahkaha attı agshdhd
Bshshshsh bende gorunmuyom zaten hshshBen 43 olsam kaybolurum agshshdh
Ay kiiiiz gecen gecede aklını aldim yeni bir parfum aldim kendime hdhsh of offf
Benim ki kokudan, gecelikten, fantezi fantezi çamasırlsrdan nefret eder böyle dümdüz bi adam dümdüz yani.
Ahahahahaha yaaaaaaaağğğğğğEki Görüntüle 2721102
Arkadaşıma göre ben :
Sendeki ateşin çeyreği bende olaydı.. Spermler hareket ederdiBshshshsh bende gorunmuyom zaten hshsh
Ay kiiiiz gecen gecede aklını aldim yeni bir parfum aldim kendime hdhsh of offf
Anacm böyle erkeğide ilk duyuyorm..Benim ki kokudan, gecelikten, fantezi fantezi çamasırlsrdan nefret eder böyle dümdüz bi adam dümdüz yani.
Bende tam tersiyim agshshdhd
Kiz ben okula 8 yasimda başladım boyum çok kisa diye mudur ezilir bu demis almamis okula hshshshEki Görüntüle 2721102
Arkadaşıma göre ben :
Benimki sever ama 5sn falan hdhshshshBenim ki kokudan, gecelikten, fantezi fantezi çamasırlsrdan nefret eder böyle dümdüz bi adam dümdüz yani.
Bende tam tersiyim agshshdhd
Benim Spermler o ateşle bile harekete geçmiyor aynı eşim gibi sessiz sakinler ya tamam huyun böyle niye spermelre yansıtıyosunAhahahahaha yaaaaaaaağğğğğğ
Sendeki ateşin çeyreği bende olaydı.. Spermler hareket ederdi
Amaan ben atesli oldumda noldu mercimek hala ciğAhahahahaha yaaaaaaaağğğğğğ
Sendeki ateşin çeyreği bende olaydı.. Spermler hareket ederdi
Ahjskshdkdhf banada hocam fare derdi en ufak bendim sınıfta agshdbbdKiz ben okula 8 yasimda başladım boyum çok kisa diye mudur ezilir bu demis almamis okula hshshsh
Benimki sever ama 5sn falan hdhshshsh
Benim Spermler o ateşle bile harekete geçmiyor aynı eşim gibi sessiz sakinler ya tamam huyun böyle niye spermelre yansıtıyosun
Onun ateşi ülkeye yeter ama giyim koku sevmez yoksa ateşte neyse ahhshxhbsnxbdbxnx
Gazsızda çalışıyor diyorsınOnun ateşi ülkeye yeter ama giyim koku sevmez yoksa ateşte neyse ahhshxhbsnxbdbxnx
Kendinden yakıtlı o gaza, petrole, mazota ihtiyacı yok ahsjkdmsmznxndGazsızda çalışıyor diyorsın
Anaaa hadi hayırlı olsun bebeği görmeden bise yazdın hahshdhdDoğurduuuum
Erken geldi çünkü gebelik zehirlenmesi başlamış Allah'tan fark etmiştim yoksa sorun olacakmış hemencecik sezeryana aldılar bebeği göremedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?