- 10 Kasım 2020
- 109
- 120
- 18
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.781
Sabah cesaret et yap canimm. Insllh guzel haberler alırız senden. Hic belitti bisey var mi. Bende de hiç bisey yok. Bat 10 gün kaldı ama bu ayda yok bende insllh sende vardır. Sabah mutlu haberler geliriyi akşamlar kızlarr
bat geldi negatif görme korkusundan test yapamıyorumm resmen. adetim bazen çok erkenden gelir bazen 1 hafta gecikir bu yüzden net bir bat da yok aslında
uzun bir aradan sonra ilk defa bu ay umutlandım ve bu sefer her an regl geldi mi geliyor mu diye diye kendimi yiyorum
artık lütfen pozitif olsun
Yaşasın 1.50 civarındaki kızlaaaarKedicik sende bizdensin ahshshdh
Henuz yooook, ama neden olmasindiiiiAyy ne yemek yaptın sonra bakalım
Bizde hatay usulü tepside et vardı herifin canı çekmiş
Hadi gözün aydın minnoş
Artık lokmalardan nasibimizi alırız
Ayyy biber dolması missssama yanında mantı nasıl olurkiiii
Kıyamam sana.. Herşey en yakn zamanda cok güzel olacakkk
Ayyyy hamsi tava ve salatamı
Bende yaa... Balıkkk candır cannn,
Bende sabah sabah okuyunca balık aşerdim
Yok kuzum herşey bıraktığın gibi
Bizim sende kaçırdığımız haber varmı müdüre hanımmmcımmm
Cnm regl ne zamana?
Ohooo ben sizi boşuna mı bensiz bıraktım bunca zaman, hani nerde doneler ahdhahdfdhshdYok anacım ne dedikodusu
Ayyy gözün aydın kuzum yaaaa, nasil sevindim. Simdi saglikli ama dimiiiiDoğurduuuum
Erken geldi çünkü gebelik zehirlenmesi başlamış Allah'tan fark etmiştim yoksa sorun olacakmış hemencecik sezeryana aldılar bebeği göremedim daha
uyanınca yapıcam inşallah gerçekten de kaçmanın faydası yok negatifse de öğreneyimSabah cesaret et yap canimm. Insllh guzel haberler alırız senden. Hic belitti bisey var mi. Bende de hiç bisey yok. Bat 10 gün kaldı ama bu ayda yok bende insllh sende vardır. Sabah mutlu haberler gelir
Beline kuvvet beyazımYeni eve alışmaya çalışıyoruz ne zormus ya gerçekten yeni bir düzen adam da diyo her kapıdan bir cocuk çıksın istiyorumdur dedim 2. Yi zor yaptık
Gizeeemmmm en güzeliiiiiiiiyok nefret etmiyor ama onu cezbetmiyor diyelim.bazıları da gizem sever demiştikkorkulardan hoşlanıyoruz ama bir de bazı şeyler o kadar açık ki bence de seksilikten uzak oluyor
Serra cnm umarm herşey gönlüncr oluriyi akşamlar kızlarr
bat geldi negatif görme korkusundan test yapamıyorumm resmen. adetim bazen çok erkenden gelir bazen 1 hafta gecikir bu yüzden net bir bat da yok aslında
uzun bir aradan sonra ilk defa bu ay umutlandım ve bu sefer her an regl geldi mi geliyor mu diye diye kendimi yiyorum
artık lütfen pozitif olsun
Ooovvvv tam tahmib ettiğim gibiYaşasın 1.50 civarındaki kızlaaaar
Olmayacağı anlamına gelmiyorduuuuuuuHenuz yooook, ama neden olmasindiiii
Ohooo ben sizi boşuna mı bensiz bıraktım bunca zaman, hani nerde doneler ahdhahdfdhshd
Bugün erkencisinGüüünaaaydııınnn
Her an olabilirdiiiiiiii, Kasım onun ayiydiiiiiiBeline kuvvet beyazım
Her 9 aya bir adet
Gizeeemmmm en güzeliiiiiiii
Serra cnm umarm herşey gönlüncr olur
İnşallah pozitiftir...
Ama bat değşkense yumurtlamada değişkendir
Ooovvvv tam tahmib ettiğim gibi
Bir minnoş daha
Olmayacağı anlamına gelmiyorduuuuuuu
Yalnız şuraya bittim ahsjdjdhdBende ilk tanıştığımızda eşimle 45kiloyum diyince öyle kilo mu olur ben 40kilo dambıl kaldırıyorum diyoddusırt çantam kamuflaj silah vs zaten 45 kilo seni götürsem yanımda daha az yük olur diyordu
İnşallaaahhhHer an olabilirdiiiiiiii, Kasım onun ayiydiiiiii
Ay bu gün inşallah tvmi yapacaklar, aşağı komşunun eşi ben bakayım demiş, kablo alınıp takılacak sevinçten uyuyamadımBugün erkencisin
Yalnız şuraya bittim ahsjdjdhd
Sanada düşmezmiii kompostoAy bu gün inşallah tvmi yapacaklar, aşağı komşunun eşi ben bakayım demiş, kablo alınıp takılacak sevinçten uyuyamadımbide bizim arka bahçede elma kompostusu mu reçeli mi bişeyler kaynatıyorlar kazanlarda kadınlar onların sesine uyandım
zayıfız diye dillere düştük
Bat vermekten sıkıldım bendeBenim bat sınırsız minnoşum
Stabilim
Sıkılmak yokBat vermekten sıkıldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?