Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah cesaret et yap canimm. Insllh guzel haberler alırız senden. Hic belitti bisey var mi. Bende de hiç bisey yok. Bat 10 gün kaldı ama bu ayda yok bende insllh sende vardır. Sabah mutlu haberler gelir

Henuz yooook, ama neden olmasindiiii
Yok anacım ne dedikodusu
Ohooo ben sizi boşuna mı bensiz bıraktım bunca zaman, hani nerde doneler ahdhahdfdhshd

Doğurduuuum
Erken geldi çünkü gebelik zehirlenmesi başlamış Allah'tan fark etmiştim yoksa sorun olacakmış hemencecik sezeryana aldılar bebeği göremedim daha
Ayyy gözün aydın kuzum yaaaa, nasil sevindim. Simdi saglikli ama dimiiii en yakin zamanda görürsün de inşallaaahhhhhh sağlıkla

Sabah cesaret et yap canimm. Insllh guzel haberler alırız senden. Hic belitti bisey var mi. Bende de hiç bisey yok. Bat 10 gün kaldı ama bu ayda yok bende insllh sende vardır. Sabah mutlu haberler gelir
uyanınca yapıcam inşallah gerçekten de kaçmanın faydası yok negatifse de öğreneyim 3 4 gündür ara ara anlık bir kasık ağrısı oluyor adet oldum sanıp kontrol ediyorum hatta.. adet ve hamilelik belirtileri benzer olduğu için insan ayırt edemiyor ki inşallah vardır❤ sen de hemen yok diye düşünme canım 10 gün varmış bata bir belirti olmaması çok normal ümidi kesmek yook

Yeni eve alışmaya çalışıyoruz ne zormus ya gerçekten yeni bir düzen adam da diyo her kapıdan bir cocuk çıksın istiyorum dur dedim 2. Yi zor yaptık
Beline kuvvet beyazım
Her 9 aya bir adet

yok nefret etmiyor ama onu cezbetmiyor diyelim.bazıları da gizem sever demiştik korkulardan hoşlanıyoruz ama bir de bazı şeyler o kadar açık ki bence de seksilikten uzak oluyor
Gizeeemmmm en güzeliiiiiiii
Serra cnm umarm herşey gönlüncr olur
İnşallah pozitiftir...
Ama bat değşkense yumurtlamada değişkendir
Yaşasın 1.50 civarındaki kızlaaaar
Ooovvvv tam tahmib ettiğim gibi
Bir minnoş daha
Henuz yooook, ama neden olmasindiiii

Ohooo ben sizi boşuna mı bensiz bıraktım bunca zaman, hani nerde doneler ahdhahdfdhshd
Olmayacağı anlamına gelmiyorduuuuuuu

Her an olabilirdiiiiiiii, Kasım onun ayiydiiiiii

Bende ilk tanıştığımızda eşimle 45kiloyum diyince öyle kilo mu olur ben 40kilo dambıl kaldırıyorum diyoddusırt çantam kamuflaj silah vs zaten 45 kilo seni götürsem yanımda daha az yük olur diyordu
Yalnız şuraya bittim ahsjdjdhd

Bugün erkencisin
Ay bu gün inşallah tvmi yapacaklar, aşağı komşunun eşi ben bakayım demiş, kablo alınıp takılacak sevinçten uyuyamadım bide bizim arka bahçede elma kompostusu mu reçeli mi bişeyler kaynatıyorlar kazanlarda kadınlar onların sesine uyandım
Yalnız şuraya bittim ahsjdjdhd
zayıfız diye dillere düştük

Sanada düşmezmiii komposto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…