- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.821
Üzülmek yok bal küpü...aynen öyle canım.. zaten yumurtlamamın olduğuna rastlamadım hiç ama bir umuttu işte..
nur topu gibi bir tek çizgiii gerisi ak pak
Haklı değilmi amaaaaaaZaten bi gün noldu ram hatırlamıyorum ama şaşırmış bir şekilde bana dedi ki "ne değişiksin" ahahhsjdjf böyle dümdüz ne değişiksin
Bize sataaaşşşşSıkıldııımmm bunaldımmmm
Bizimkini verelim zaten kullanamadım hiç yepyeni...
sağol canım benim.. ettiğim oldu ama ilaç kullansam da iğne kullansam da olmadı.. en iyisi tüp bebek doktoruna randevu alayım ben artıkÜzülmek yok bal küpü...
Ovulasyonlamı takip etsen?
Haklı değilmi amaaaaaa
Bize sataaaşşşş
Kuzum çift olarak kontrolden geçtnzmisağol canım benim.. ettiğim oldu ama ilaç kullansam da iğne kullansam da olmadı.. en iyisi tüp bebek doktoruna randevu alayım ben artık
Valla haklı, değişik olduğumun farkındayım ahshhhshsbsHaklı değilmi amaaaaaa
şuan ben de özetini izliyorum ağlamamak için zor tuttum kendimi.kardeşleri ne çok ağladı arkasındanBen kırmızı oda için istiyorum koca ekranda izlemek istiyorum
Zaten bu son bölümde hüngür hüngür ağladım
15 yaşında çocuğu 50 yaşında adama verdiler, babası verdi. Bide bi görsen zengin diye zil takıp oynuyor babası. Demiyor kızım daha 15'inde, adam 50.
Bide 50 yaşındaki adama diyor yok kızım daha 15 olmadı 14 sayılır.
Sanki adam 20'sinde delikanlıymış gibi 15 yaşındaki kızı büyük buluyor, varya aklım çıktı izlerken.
Unzile çaldı bide...şuan ben de özetini izliyorum ağlamamak için zor tuttum kendimi.kardeşleri ne çok ağladı arkasından
Yok kız sizi yerimÜzülmek yok bal küpü...
Ovulasyonlamı takip etsen?
Haklı değilmi amaaaaaa
Bize sataaaşşşş
evet ben de şarkıya takıldım ağlamamak için çok kastım kendimi sen iyi yapmışsın rahatlamışsındırUnzile çaldı bide...
Orda artık tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım..
Ayyyy bu cok minnoşşşşşYok kız sizi yerimama ev sahibiyle mi kavga etsemki sabahtan beri bırbırbır susmadınız diye çocuk uyutuyorum burda diyim
Bende Alya da hüngür hüngür ağlıyorum her bölümUnzile çaldı bide...
Orda artık tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım..
Bzm köyün orda bi kız var 15 yaşında evlendi kendi rızası ile evlendi. Kızı görsen ay parçası gibi.şuan ben de özetini izliyorum ağlamamak için zor tuttum kendimi.kardeşleri ne çok ağladı arkasından
Ay Alya zaten benim canım. Kızım olursa ismini Alya koyacamBende Alya da hüngür hüngür ağlıyorum her bölüm
Evin içinde hep oğlum çocuğum yavrum diye konuşuyorum kediyle, aşağıdaki komşum çocuğum var sanmış, diyor ki yeni evlisin biliyoruz ama çocuğun var sandık öyle sesin geliyordu diyolarAyyyy bu cok minnoşşşşş
Gelecek hafta göstereceklermis adam kıskançlığından kızı 35 sene dışarı çıkarmamış tabi torunu yaşında kızı alırsaevet ben de şarkıya takıldım ağlamamak için çok kastım kendimi sen iyi yapmışsın rahatlamışsındırben ağlamak istemiyorum gelin oldu gitti devamını göstermediler daha
Buda benm cocuğum deseydnEvin içinde hep oğlum çocuğum yavrum diye konuşuyorum kediyle, aşağıdaki komşum çocuğum var sanmış, diyor ki yeni evlisin biliyoruz ama çocuğun var sandık öyle sesin geliyordu diyolar
Çok güzel isim yaAy Alya zaten benim canım. Kızım olursa ismini Alya koyacam
Valla aynen öyle söyledim, bu çocuktan beter şımarık dedimBuda benm cocuğum deseydn
yok artık ya daha küçük kız ne anlar da ister ki evcilik oynamak mı bu. ailede suç. ama eskiden böyleymiş benim de yengem köyden 15de gelin geldi amcam çok döverdi anası kızımı alırım diyince bir de yengemin kalbinde rahatsızlık çıkınca duruldu. tabi hala hayvan gibi davranıyor yazıkBzm köyün orda bi kız var 15 yaşında evlendi kendi rızası ile evlendi. Kızı görsen ay parçası gibi.
Evlendikten hemen sonra hamile kalıyor. Bunlar iş yaptırıyor buna, koca zeytin bidonumı mu ne kaldırmış, sırtı ağrımıs sonra yoğun kanaması başlamış, acil annesi vs hasyaneye götürmüşler 5 dk içinde polisler tepelerinde tabi. Şu kızı nasil evlendirisiniz diye.
Şu an annesinin evinde imis kürtaj da yapmamıslar küçük diye kendi kendine düşmüş bebek.
Sen niye spoiler veriyosunÇok güzel isim yaama işte bu Alya'nın gerçek olduğunu bilmekte çok üzdü beni, yazık neler çekmiş çocuk ya ama şimdi yurtdışında yaşıyormuş sanırım, evli iki çocuğu varmış galiba öyle okumuştum.
Kızın annesinin elinde bir şey yokmuş ki amca nene vermisler bide kadının tek kızı, diğerleri erkek.yok artık ya daha küçük kız ne anlar da ister ki evcilik oynamak mı bu. ailede suç. ama eskiden böyleymiş benim de yengem köyden 15de gelin geldi amcam çok döverdi anası kızımı alırım diyince bir de yengemin kalbinde rahatsızlık çıkınca duruldu. tabi hala hayvan gibi davranıyor yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?