Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen öyle canım.. zaten yumurtlamamın olduğuna rastlamadım hiç ama bir umuttu işte..
nur topu gibi bir tek çizgiii gerisi ak pak
Üzülmek yok bal küpü...
Ovulasyonlamı takip etsen?
Zaten bi gün noldu ram hatırlamıyorum ama şaşırmış bir şekilde bana dedi ki "ne değişiksin" ahahhsjdjf böyle dümdüz ne değişiksin
Haklı değilmi amaaaaaa

Sıkıldııımmm bunaldımmmm

Bizimkini verelim zaten kullanamadım hiç yepyeni...
Bize sataaaşşşş

şuan ben de özetini izliyorum ağlamamak için zor tuttum kendimi.kardeşleri ne çok ağladı arkasından

Üzülmek yok bal küpü...
Ovulasyonlamı takip etsen?

Haklı değilmi amaaaaaa

Bize sataaaşşşş
Yok kız sizi yerim ama ev sahibiyle mi kavga etsemki sabahtan beri bırbırbır susmadınız diye çocuk uyutuyorum burda diyim

Eklentiler

• IMG_20201115_122422.webp
    33 KB · Görüntüleme: 31
şuan ben de özetini izliyorum ağlamamak için zor tuttum kendimi.kardeşleri ne çok ağladı arkasından
Bzm köyün orda bi kız var 15 yaşında evlendi kendi rızası ile evlendi. Kızı görsen ay parçası gibi.
Evlendikten hemen sonra hamile kalıyor. Bunlar iş yaptırıyor buna, koca zeytin bidonumı mu ne kaldırmış, sırtı ağrımıs sonra yoğun kanaması başlamış, acil annesi vs hasyaneye götürmüşler 5 dk içinde polisler tepelerinde tabi. Şu kızı nasil evlendirisiniz diye.
Şu an annesinin evinde imis kürtaj da yapmamıslar küçük diye kendi kendine düşmüş bebek.

evet ben de şarkıya takıldım ağlamamak için çok kastım kendimi sen iyi yapmışsın rahatlamışsındır ben ağlamak istemiyorum gelin oldu gitti devamını göstermediler daha
Gelecek hafta göstereceklermis adam kıskançlığından kızı 35 sene dışarı çıkarmamış tabi torunu yaşında kızı alırsa

Ay Alya zaten benim canım. Kızım olursa ismini Alya koyacam
Çok güzel isim ya ama işte bu Alya'nın gerçek olduğunu bilmekte çok üzdü beni, yazık neler çekmiş çocuk yaama şimdi yurtdışında yaşıyormuş sanırım, evli iki çocuğu varmış galiba öyle okumuştum.

yok artık ya daha küçük kız ne anlar da ister ki evcilik oynamak mı bu. ailede suç. ama eskiden böyleymiş benim de yengem köyden 15de gelin geldi amcam çok döverdi anası kızımı alırım diyince bir de yengemin kalbinde rahatsızlık çıkınca duruldu. tabi hala hayvan gibi davranıyor yazık

Sen niye spoiler veriyosun ben bilerek okumuyodum zaten heyecan için

Kızın annesinin elinde bir şey yokmuş ki amca nene vermisler bide kadının tek kızı, diğerleri erkek.
Bzm köyde hala böyle erkenden evlenirler aynı ay içinde 3 çocuk evlendi ikisi 16 biri 17 idi.
İkiis hemen hamile kaldı.
Bzm köyde bi ben bide bi kaç kuzenim 20 den sonra evlendi geneli küçük yaşta evlendiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…