- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.801
Üniversite hastanesine sevk etmiş doktor eşimi, ordan sonra özel bi doktora gidecek sonundaSıkılmak yok
Pes etmek zaten yok....
Siz ne yapacaksnz?
Normalde severim ama canım istemedi pekSanada düşmezmiii komposto
Ooooooo gözn aydınnnn minoşumÜniversite hastanesine sevk etmiş doktor eşimi, ordan sonra özel bi doktora gidecek sonunda(ben söyleyince inat oluyor, susunca aklına yatıyor, çok dırdırcıyım da)
İşte sonra araştırma hastanesinde genetik testleri yapacak İnşallah. Ona göre bakacağız
Tv aklını almış bacımNormalde severim ama canım istemedi pek
2021olcaz artıkParesilaaa parem yönetime söylesene topiğimizin ismini 2020-2021 yılında gebelik planlayanlar olarak değiştirsinler
Ay canımsın Baloncuk aynen bende çok sevindimOoooooo gözn aydınnnn minoşum
Bu süper bişey... Genrtik testler zaten 1 ayda çıkıyor
Tv aklını almış bacım
2020 de olsun mücadelemiz belli olsun biz 2020 yılında istedik. Gerçi ben 2019 dan beri istiyorum2021olcaz artık
Valla benm var ama nerdeyse kullanmıyoruzAy canımsın Baloncuk aynen bende çok sevindim
Benimde tv'm yok, alacam banane. Evlenirken almayalım diye tutturdum simdi alacaz diye tutturuyorum
2020 görünce psikolojimiz bozulur2020 de olsun mücadelemiz belli olsun biz 2020 yılında istedik. Gerçi ben 2019 dan beri istiyorum
Ben kırmızı oda için istiyorum koca ekranda izlemek istiyorumValla benm var ama nerdeyse kullanmıyoruz
Valla yeterince duygusslm bide onu izleyip ağlayamamBen kırmızı oda için istiyorum koca ekranda izlemek istiyorum
Zaten bu son bölümde hüngür hüngür ağladım
15 yaşında çocuğu 50 yaşında adama verdiler, babası verdi. Bide bi görsen zengin diye zil takıp oynuyor babası. Demiyor kızım daha 15'inde, adam 50.
Bide 50 yaşındaki adama diyor yok kızım daha 15 olmadı 14 sayılır.
Sanki adam 20'sinde delikanlıymış gibi 15 yaşındaki kızı büyük buluyor, varya aklım çıktı izlerken.
Ben duygusallığı ağlamayı çok severim. Ama komediye de bayılırım, renkli bir ruhum var hahahahdjValla yeterince duygusslm bide onu izleyip ağlayamam
İşte herifin ondan şaşırıyor anlıyamıor seniBen duygusallığı ağlamayı çok severim. Ama komediye de bayılırım, renkli bir ruhum var hahahahdj
aynen öyle canım.. zaten yumurtlamamın olduğuna rastlamadım hiç ama bir umuttu işte..Beline kuvvet beyazım
Her 9 aya bir adet
Gizeeemmmm en güzeliiiiiiii
Serra cnm umarm herşey gönlüncr olur
İnşallah pozitiftir...
Ama bat değşkense yumurtlamada değişkendir
Ooovvvv tam tahmib ettiğim gibi
Bir minnoş daha
Olmayacağı anlamına gelmiyorduuuuuuu
Zaten bi gün noldu ram hatırlamıyorum ama şaşırmış bir şekilde bana dedi ki "ne değişiksin" ahahhsjdjf böyle dümdüz ne değişiksinİşte herifin ondan şaşırıyor anlıyamıor seni
Sıkıldııımmm bunaldımmmmOoooooo gözn aydınnnn minoşum
Bu süper bişey... Genrtik testler zaten 1 ayda çıkıyor
Tv aklını almış bacım
Bizimkini verelim zaten kullanamadım hiç yepyeni...Ay canımsın Baloncuk aynen bende çok sevindim
Benimde tv'm yok, alacam banane. Evlenirken almayalım diye tutturdum simdi alacaz diye tutturuyorum
Aralık ayındaki planlarım dahilindeParesilaaa parem yönetime söylesene topiğimizin ismini 2020-2021 yılında gebelik planlayanlar olarak değiştirsinler
Bi baktın ben Kasım hamilesi oluyorum ahshhshdhsAralık ayındaki planlarım dahilinde
Çok makbule geçer.......Bizimkini verelim zaten kullanamadım hiç yepyeni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?