- 26 Nisan 2020
- 584
- 988
- 53
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.021
doğru söylüyorsun canım çok şükür Allah dermansız dert vermesin kimseyeUmarım iyiye işarettir canım
Kaşıntı olmasa iyidi
Asma suratını en azından sebebini öğrendiniz ve çözümü var
Banlanmısterbiyesizlik eden varsa biz de şikayet edelim
Derdin neydi bacımGünaydın everybody3 buçukta yatmama rağmen nasıl böyle kalktım bilmem kalkmışken pisi pisi hamuru mayalandırıyım eşim gündüz evde bu hafta
Sabah evden çıkarken bende aynı şeyi hissettimDışarı çıktım heryer mis gibi poğaça kokuyor ya ve her yer sakin mis gibi hava ohh
Olsun öbür ay bomba gibi olacağızTestim negatif çıktı kızlar hamile değilim sabah erkenden yaptım
geç yatmamı diyorsan uyku düzenim böyle oldu hep böyle yatıyorum. dün biraz daha geç yattım uyuyamadım başım döndü durdu niyeyse hala kafam dumanlıDerdin neydi bacım
Hepsinin cvbınu almış bulundkgeç yatmamı diyorsan uyku düzenim böyle oldu hep böyle yatıyorum. dün biraz daha geç yattım uyuyamadım başım döndü durdu niyeyse hala kafam dumanlıerken kalkmamı diyorsan karnım ağrıyor üşüttüm galiba kalkmışken bir işe yarıyım
keşkee ama nerdeeHepsinin cvbınu almış bulundk
Düzenli uyku şart.. Beslenme gibi
seninki de değişikmiş
Benimde canım poğaça börek istiyor yapıyım da yiyim bariDerdin neydi bacım
Yaaaa minik sincsp geliyormuuuBenimde canım poğaça börek istiyor yapıyım da yiyim bari
Herkeslere günaydınsabah sabah çok duygulandım ya. Camın önüne bebek sincap geldi, cama tıklatıyor böyle, camı kazımaya çalışıyor Bi baktım fındıklar bitmiş. Hemen fındık koydum. Biliyor artık benim evi fındık istiyor minnoş
Aynen öyle yaaaSabah evden çıkarken bende aynı şeyi hissettim
Ne güzel bir hava... Mis gibi...
Olsun öbür ay bomba gibi olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?