- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.181
Çok iyiymiş buBal0ncuk
İyiyim canım yumurtlama dönemini geçirdim, simdi kendi kendime hamilelik belirtisi uydurma dönemindeyim
Hoş gelir
Biz hazırız minik düşünsün
Herkese günaydıneşimin timinde aynı oda da kaldığı arkadaşında kovid pozitif çıkmış, hastaneye almışlar, muhtemelen bizde de çıkacak diyor çok canım sıkıldı sabah sabah
Ne kadar dadlukEvimin küçük irkeği bu
Saronum cok sağol, amiiiiinn, insallah tüm isteyenlere olsun:)) Sildiniz mi bak herkese baktim listede hamile var mi diye bir kendime bakmamisim. Olsun hakettim:) Ekleme canim ben git gel akilliyim son zamanlarda. takibi de biraktim dedigim gibi. Ugrarim boyle ara arar.dayler dayler `i hatirliyorum sanirim yaa cook sevindim. Hayirli olsun. Darisi hayirlisiyla tum isteyenlere olsun
Ayyy yinemi ağlıyorsn sen kıyamamHerkese günaydıneşimin timinde aynı oda da kaldığı arkadaşında kovid pozitif çıkmış, hastaneye almışlar, muhtemelen bizde de çıkacak diyor çok canım sıkıldı sabah sabah
CukummmmmmGünaydın
Anaammmm gönlümün expertiiiNe kadar dadluk
Bu da benim erkekimm❤❤
Yap dayloşşşYa bu hamile takvimini yapsam miiii, cok mu acele etms olurum
Gönlünü yiyemAyyy yinemi ağlıyorsn sen kıyamam
Bu kızın her gnü yeni aksiyon
Cukummmmmm
Anaammmm gönlümün expertiii
Bu kimmmm
Yap dayloşşş
Bizde takip ederizzzz
Kızzzz buuundan korkarımmmGönlünü yiyem
oglusum o benim teyzesiiii
ben şahsen böyle bir durumum olunca kalp atışını beklicem. erken yapıp üzülmüştüm önceden. tabi yine sen bilirsin canısıYa bu hamile takvimini yapsam miiii, cok mu acele etms olurum
arkadaşların dediği doğru belki negatif çıkar canını sıkma şimdiden.hem pozitif olan akraba vardı 1 hafta içinde atlattı.korkma bir şeyi yoktur inşallahHerkese günaydıneşimin timinde aynı oda da kaldığı arkadaşında kovid pozitif çıkmış, hastaneye almışlar, muhtemelen bizde de çıkacak diyor çok canım sıkıldı sabah sabah
Ama bu herkesi cokkkk severrrrKızzzz buuundan korkarımmm
Şöyle minnoşlar vardı ondan alaydın
Canım semptom olmayınca bulaştırıcılık azalıyor diyolar. Biliyosun ben geçen haftalarda geçirdim maskesiz yakın temasta bulunduğum 7 kişi vardı hiçbirinde çıkmadı. Ben de bir çok hastaya nazaran hafif geçirdim. Hemen sıkma canını belki hiç bulaşmamıştır ya da bulaşsa da siz de grip gibi geçirirsinizHerkese günaydıneşimin timinde aynı oda da kaldığı arkadaşında kovid pozitif çıkmış, hastaneye almışlar, muhtemelen bizde de çıkacak diyor çok canım sıkıldı sabah sabah
Yap be daylerim onca zamandır bekliyosun stresini nasıl derinden yaşadınsa mutluluğunu da öyle yaşaYa bu hamile takvimini yapsam miiii, cok mu acele etms olurum
Artık dr. Acizliğinden sıkıldım ya..Hiç klomen kullanmadım hiç bilmiyorum pco tamamen geçer mi bilemedimama ilaçlarla azaltılır... Hee ay regl olsak bile yumurtlayamayabiliyoruz. Acabaların çok.. doktoruna güvenmiyor musun? Bir daha ki gidişinde aklına takılan herşeyi sor. At bakalım değerlerine anlamasam bile buradan anlayan çıkar bence
Haketmedin hep bekledim...
Açıkçası benimde senden farkım yok. Yani git geller çok bende de... Umarım duygu durumumuz düzelir ne deyiminşallah bir gün gelir bizi hiç bırakmazsın.... Amin inşAllah
hiç yapmadım ama forumdan öğrendiğim kadarıyla dün yumurtlama bugün çatlama olmuş hadi inşallah tutarBu da bugun
Kiz hamilemisin ben bu olayi nasil kacirdim inanmiyorummmmmYa bu hamile takvimini yapsam miiii, cok mu acele etms olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?