Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın eşimin timinde aynı oda da kaldığı arkadaşında kovid pozitif çıkmış, hastaneye almışlar, muhtemelen bizde de çıkacak diyor çok canım sıkıldı sabah sabah

benim arkadaşımın annesi pozitif çıkmıştı arkadaşıma hiç bulaşmamıştı. Bazen bulaşmayabiliyor canım sonuç çıkmadan canını sıkma

Saronum cok sağol, amiiiiinn, insallah tüm isteyenlere olsun

Herkese günaydın eşimin timinde aynı oda da kaldığı arkadaşında kovid pozitif çıkmış, hastaneye almışlar, muhtemelen bizde de çıkacak diyor çok canım sıkıldı sabah sabah
Ayyy yinemi ağlıyorsn sen kıyamam
Bu kızın her gnü yeni aksiyon

Cukummmmmm
Ne kadar dadluk
Bu da benim erkekimm ❤❤
Anaammmm gönlümün expertiii
Bu kimmmm
Ya bu hamile takvimini yapsam miiii, cok mu acele etms olurum
Yap dayloşşş
Bizde takip ederizzzz

Good morning kk arkilerim
ben şahsen böyle bir durumum olunca kalp atışını beklicem. erken yapıp üzülmüştüm önceden. tabi yine sen bilirsin canısı
arkadaşların dediği doğru belki negatif çıkar canını sıkma şimdiden.hem pozitif olan akraba vardı 1 hafta içinde atlattı.korkma bir şeyi yoktur inşallah

Canım semptom olmayınca bulaştırıcılık azalıyor diyolar. Biliyosun ben geçen haftalarda geçirdim maskesiz yakın temasta bulunduğum 7 kişi vardı hiçbirinde çıkmadı. Ben de bir çok hastaya nazaran hafif geçirdim. Hemen sıkma canını belki hiç bulaşmamıştır ya da bulaşsa da siz de grip gibi geçirirsiniz
Yap be daylerim onca zamandır bekliyosun stresini nasıl derinden yaşadınsa mutluluğunu da öyle yaşa

Artık dr. Acizliğinden sıkıldım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…