- 27 Eylül 2018
- 5.434
- 11.099
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.141
Getirecek Allahın izniyle inşallah baloncuğumEvettttttt pembişim yazmştııı... Şimdide doğumu bekliyor... Bana şans getirsin diye yazdık onun izni ile
Ayy inşallah Çokca amin Allahım yaabence de bakması baya zormuş su bile içemiyormuş anneler gözüm korktu ama çok güzeldarısı sana, Bal0ncuk ve bana
Bi tane haber gördüm 35 yıllık evlilikte 28kez hamile kaldı diye. Ya dedim biz bir tane bulamadık daha gurban olduğum Allahımİşte biz birini bulamadk daha
İyi çok şükür canım ssnKızcelerrnabersiniz
İlerleyen bölümler de çok duygusal hazırlıklı ol şimdiden canımBen hiç kırmızı odayı izlememiştim
Onu izledim ilk 3 bölümü
Katıla katıla ağladım rahatladım
Sen naptın nettin
Bende iyiyim tatlımAyy inşallah Çokca amin Allahım yaa
Bi tane haber gördüm 35 yıllık evlilikte 28kez hamile kaldı diye. Ya dedim biz bir tane bulamadık daha gurban olduğum Allahım
İyi çok şükür canım ssn
İlerleyen bölümler de çok duygusal hazırlıklı ol şimdiden canım
Ne yemiş ne içmişşşAyy inşallah Çokca amin Allahım yaa
Bi tane haber gördüm 35 yıllık evlilikte 28kez hamile kaldı diye. Ya dedim biz bir tane bulamadık daha gurban olduğum Allahım
İyi çok şükür canım ssn
İlerleyen bölümler de çok duygusal hazırlıklı ol şimdiden canım
Canım benimDarısı isteyen herkese nasip olsun inşallah hep dua ediyorum çoook ediyorum.
Hele sen bide sona gel, ya her bölüm mü ağlatır insanıBen hiç kırmızı odayı izlememiştim
Onu izledim ilk 3 bölümü
Katıla katıla ağladım rahatladım
Sen naptın nettin
Şu arada kalmalara gıcık oluyormKremsi beyaz akıntım arttı ya la..
Ya adet olacam ya geliyor bir minik shsjdjdnd
E yine gri olmuşsunKremsi beyaz akıntım arttı ya la..
İyiyim canım yumurtlama dönemini geçirdim, simdi kendi kendime hamilelik belirtisi uydurma dönemindeyimÇok şükür iyiyim tatlım.. hoşbuldum sen nasılsın
Hoş gelirKremsi beyaz akıntım arttı ya la..
E yine gri olmuşsun
Naber cnm nasıl gidiyorBal0ncuk lop
İyiyim canım yumurtlama dönemini geçirdim, simdi kendi kendime hamilelik belirtisi uydurma dönemindeyim
Hoş gelir
Biz hazırız minik düşünsün
Ben moralimi bozacak şeyleri burda görmezden geliyorum... Keşke o da yapabilse... Bizi neşesinden mahrum bırakmasa..
Naber cnm nasıl gidiyor
Ne olmuş ki ben bu kk nü kullanmayı öğrenemedim herkes birbirinden haberdar nasıl oluyor kiBen moralimi bozacak şeyleri burda görmezden geliyorum... Keşke o da yapabilse... Bizi neşesinden mahrum bırakmasa..
Onu cok iyi anlıyorumBen moralimi bozacak şeyleri burda görmezden geliyorum... Keşke o da yapabilse... Bizi neşesinden mahrum bırakmasa..
Durum paylaşımlarındaki yorumları okuyunca anlıyoruz cnmNe olmuş ki ben bu kk nü kullanmayı öğrenemedim herkes birbirinden haberdar nasıl oluyor ki
Ne olmuş ki ben bu kk nü kullanmayı öğrenemedim herkes birbirinden haberdar nasıl oluyor ki
Yok canım zaten o kadar haklı kii o kadar haklı kiii diyecek tek sözüm yok.. Ben sadece nerdeyse hergün burda yazılarını gördüğüm kişilerin üzülmesini istemiyorum, başkaları yüzünden gri olmasını istemiyorum...Onu cok iyi anlıyorum
Yaşadıkları kolay değil
Ama en güzeli ne biliyormusun saflığını ve umudunu yitirmiyor.. Buda cok önemli
bugün o kısmı T Tamam sayesinde öğrendim. demek ordanDurum paylaşımlarındaki yorumları okuyunca anlıyoruz cnm
öğrendim kiiii
Bizden kaçmaz ona göre
Yok canım zaten o kadar haklı kii o kadar haklı kiii diyecek tek sözüm yok.. Ben sadece nerdeyse hergün burda yazılarını gördüğüm kişilerin üzülmesini istemiyorum, başkaları yüzünden gri olmasını istemiyorum...
Hepte öyle kalacak
Etmez miyimmmm, her sayfayi acisimda birinizden haber alcam diye açıyorum, olacak biliyorumEtmem mi
Sende bizim içinn dua et bizde kavuşalım
Ahhh, yirim, sensin tatliCanım daha bilgili olanlar var onlar daha iyi yprumlar ama ben pik görüyorum
Gözümüz aydın tatlı kadınasıl heyecan şimdi başlıyor
Ay evet ben de sürekli ona yoruyorum ama normalde uçuk hep aynı yerde ve nadiren çıkarırım. Bu böyle bambaşka bir yerde kocaman kabak gibi bir şey oldu. Vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp bağışıklığı düşürürmüş ya acaba öyle bir şey mi oldu diye düşündüm. Araştırınca da hamilelerde çok fazla uçuk çıkan duydum.
Amaaaann karnım ağrısa kendimi hamile sanıyorum zaten 10 gün sonra öğreniriz
Ama hamileysem de bir erken hamilelik belirtisi olarak uçuğu litaratüre katarım
Aminnn, sagol kuzum, inşallah kardes kardeş büyüyecekler birlikteallah tamamına erdirsiiiiiin tebrik ederiiiiiiim
İyiyim canım yarından itibaren yıllık izin alıcam daha doğrusu zorla kullandırıyolar
Naber cnm nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?