Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık dr. Acizliğinden sıkıldım ya..
Bende sikilmistkm gerci hala öyle simdi de seker var mi yok mu o unla ugrasiyorum ...

Ama su u diyeyim ben doktorumu dinlemedim demeyimde doktorumdan gizli arkdasimdan femara aldim kullandim Ve onun sayesinde hamile kalabildim doktoruma kalsaydi hala suan korona yi hava sartini kilo vermeyi mevs vs vs bekliycektim

Kızlar aranızda hiç klomen kullanan yokmu ?
Bide genetik test yaptıran ?
Klomen degil ama femara kullandim . Klomen cok yumurta olusturdugu icin genelde cok ama ici bos geciyormus ve yan etkisi okadsr fazlaymis ki artik yurt disinda önce femara ile baslayip sonra klomene geciliyor ...

Bende öyle bişey yaşadım canm ve extra bitkisellerle falan dr. Doğum k. Hapı vermişti bende araştırmalarım sonucu geçtim başıma Allah yoluna Maalesef tattım o mutluluğu ama kavuşamadan kaybettim..
Şimdide sonuc çıkana kadar doğal dene dedi bende duramadım , dayanamadım bu sefer günde 2 tane kullandım ama şuan yaptırmadığım test kalmadı heralde 1 saat sonrada gidip romatzma lupus şeker hormanlar enfeksiyon falan baktırıcam bakalım inşAllah ciddi bişey çıkmaz sonuçlarımda dün bazılarını aldım yüksek değerler var netten bakıyorum lupus romatizma kanla alakalı eğilimler ne bileyim işte enfksyn. Falan hepsi karışık çıkıyor..

Allah adi veriyomm yeterrr
Iliskiye girmekten kasiklarim ağrıyor artikkk
Bgun son yeter ehhh olursa olur olmazsa kendi bilir
Hahahha bizde öyle illahllah ettiydik yapacak birsey yok benim icin son deneyis di ya herro ya merro dedim gözümü kapadim dismi siktim

Hahahha bizde öyle illahllah ettiydik yapacak birsey yok benim icin son deneyis di ya herro ya merro dedim gözümü kapadim dismi siktim
Simdi benim düşündüğüm tam siliklesmemis ya acaba diyorum bu aksami mi secsem, yoksa yarin akşamı mi
ya da diyorum bgun aksam 9gibi bir tane daha test yapayim ona gore karar vereyim

Gecmis olsun canim ama olumsuz düsünme vu topikte hamile kalmayan olmuycak

insulin direnci amh vitamin d ve tiroid e baktir istersen bunlar lnemli rol oynuyor genelde

Ama tam siliklesmedi ya acaba diyorum bgun mu olsa yarin aksam mi ona karar veremedim
çünkü gerçekten artik halim kalmadiii hakikaten
ben olsam onca denemişken şansa bırakmaz bugünü de yarını da değerlendirirdim eşim bir ara sıkıldı hatta isteyerek olmuyorsa zorla güzellik olur insan yoruluyor ama napcan bel ağrısı varsa bugün değerlendir

Simdi benim düşündüğüm tam siliklesmemis ya acaba diyorum bu aksami mi secsem, yoksa yarin akşamı mi
ya da diyorum bgun aksam 9gibi bir tane daha test yapayim ona gore karar vereyim
Ayninisi ben yasamasitim ben dedim ya ya herro ya merro dedim degerlendindirm iki gün arka arkaya benim koca isyanlardaydi anneme sikayet etcem seni diyordub

simdi iykide cildirip zorla yapmissin yoksa hic olmayackti der

Klomen degil ama femara kullandim . Klomen cok yumurta olusturdugu icin genelde cok ama ici bos geciyormus ve yan etkisi okadsr fazlaymis ki artik yurt disinda önce femara ile baslayip sonra klomene geciliyor ...
Etkili ve çok sonuç alınan klomen diye onu almıştım , famera duydum okudum araştırdım ama klomen kadar bi olumlusunu göremedim bende yan etki yapmadı öyle 1 kere kullanımdada işe yarayınca yumurtlama açısından ilk defa öyle bi durumun içinde oldum tekrar ondan alıyım ama bu sefer tek onu kullanacağım için 2 tane alıyım diye düşündüm şimdide dr. Güven var olmaya olmasınada bebek konusunda k.hastalıkları knusunda mettettiklerini duymadım o yüzden ikilemde kaldım gebelik sorusu olsa güvenim tam ama şimdi adama küfreder gibide ilaç kullandım ben Diyemedim..

Gecmis olsun canim ama olumsuz düsünme vu topikte hamile kalmayan olmuycak

insulin direnci amh vitamin d ve tiroid e baktir istersen bunlar lnemli rol oynuyor genelde
Biliyorum canm inşAllahhh Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin tez zamanda inanıyorum herşey Güzel olacak Rabbim"n izniyle topikte kaybettiğimin bebeğimden öncesi vardım burdaki kızlardan Allah razı olsun beni strese sokturmadılar şimdi bakalım nolcak bu ay umutluyum gibi değilim gibi bilemedim..
Dahiliyede mi bakılıyor amh insulin
vitamin falan ?
Troid tsh değilmi canm ?

Ayninisi ben yasamasitim ben dedim ya ya herro ya merro dedim degerlendindirm iki gün arka arkaya benim koca isyanlardaydi anneme sikayet etcem seni diyordub

simdi iykide cildirip zorla yapmissin yoksa hic olmayackti der
Ahagahahaha annesine mi sikayet edecekmis
Ya benim anlamadigim tamam her dedgnze okey ama sonucta bu sperm 2 gun yaşıyor iceride hatta uygun sartlar varsa bu 3 gune cikiyor
Biz sali persembe pzar pzartsi yaptikk daha pazar gnu sabah atilan spermler henuz icrde yanii snucta olacagi varsa tek kurşunla bile kalan var
Gerçekten daha bende esimde yorulduk yaww bir de salı gununun oncesi de var yani onlari hc soylemiyorum
Suan benim aşırı dereCede sag kask batmasi var resmen sizim sizim sizliyor
Bence ben bu aksam bir test daha yapayım baktim siliklesior gece atalim topuya gol olur ya ofsayt Allah buyuk

Günaydn datlum
Ama bu herkesi cokkkk severrrr
Cokkkk tatliii ah bir bilsennn
Korkuyorm ben bnlardan

Pikkkk
Çatlamşşşş golll
Dün pazartesiydi değerlendirmişsin..
Bugün ve yarında go go go

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…