- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.201
Bana da oyle geliyo kuzucumhiç yapmadım ama forumdan öğrendiğim kadarıyla dün yumurtlama bugün çatlama olmuş hadi inşallah tutar
Bende sikilmistkm gerci hala öyle simdi de seker var mi yok mu o unla ugrasiyorum ...Artık dr. Acizliğinden sıkıldım ya..
Klomen degil ama femara kullandim . Klomen cok yumurta olusturdugu icin genelde cok ama ici bos geciyormus ve yan etkisi okadsr fazlaymis ki artik yurt disinda önce femara ile baslayip sonra klomene geciliyor ...Kızlar aranızda hiç klomen kullanan yokmu ?
Bide genetik test yaptıran ?
Catlama olmus gibi bugpnü de degerlendir hatta yarini daBana da oyle geliyo kuzucum
Sali persembe pzar dun oldu bgun son vuruşu yapıp brakalim artik
Allah adi veriyomm yeterrrCatlama olmus gibi bugpnü de degerlendir hatta yarini da
Güzel değerlendirmişsiniz inşallah olurBana da oyle geliyo kuzucum
Sali persembe pzar dun oldu bgun son vuruşu yapıp brakalim artik
Ama tam siliklesmedi ya acaba diyorum bgun mu olsa yarin aksam mi ona karar veremedimGüzel değerlendirmişsiniz inşallah olurbiz de son vuruşu yapıp bıraktık bakalım gol olmuş mu 5 gün sonra öğrenicez
Bende öyle bişey yaşadım canm ve extra bitkisellerle falan dr. Doğum k. Hapı vermişti bende araştırmalarım sonucu geçtim başıma Allah yoluna Maalesef tattım o mutluluğu ama kavuşamadan kaybettim..Bende sikilmistkm gerci hala öyle simdi de seker var mi yok mu o unla ugrasiyorum ...
Ama su u diyeyim ben doktorumu dinlemedim demeyimde doktorumdan gizli arkdasimdan femara aldim kullandimVe onun sayesinde hamile kalabildim doktoruma kalsaydi hala suan korona yi hava sartini kilo vermeyi mevs vs vs bekliycektim
Hahahha bizde öyle illahllah ettiydikAllah adi veriyomm yeterrr
Iliskiye girmekten kasiklarim ağrıyor artikkk
Bgun son yeter ehhh olursa olur olmazsa kendi bilir
Simdi benim düşündüğüm tam siliklesmemis ya acaba diyorum bu aksami mi secsem, yoksa yarin akşamı miHahahha bizde öyle illahllah ettiydikyapacak birsey yok benim icin son deneyis di ya herro ya merro dedim gözümü kapadim dismi siktim
Gecmis olsun canim ama olumsuz düsünme vu topikte hamile kalmayan olmuycakBende öyle bişey yaşadım canm ve extra bitkisellerle falan dr. Doğum k. Hapı vermişti bende araştırmalarım sonucu geçtim başıma Allah yoluna Maalesef tattım o mutluluğu ama kavuşamadan kaybettim..
Şimdide sonuc çıkana kadar doğal dene dedi bende duramadım , dayanamadım bu sefer günde 2 tane kullandım ama şuan yaptırmadığım test kalmadı heralde 1 saat sonrada gidip romatzma lupus şeker hormanlar enfeksiyon falan baktırıcam bakalım inşAllah ciddi bişey çıkmaz sonuçlarımda dün bazılarını aldım yüksek değerler var netten bakıyorum lupus romatizma kanla alakalı eğilimler ne bileyim işte enfksyn. Falan hepsi karışık çıkıyor..
ben olsam onca denemişken şansa bırakmaz bugünü de yarını da değerlendirirdimAma tam siliklesmedi ya acaba diyorum bgun mu olsa yarin aksam mi ona karar veremedim
çünkü gerçekten artik halim kalmadiii hakikaten
Ayninisi ben yasamasitim ben dedim ya ya herro ya merro dedim degerlendindirm iki gün arka arkayaSimdi benim düşündüğüm tam siliklesmemis ya acaba diyorum bu aksami mi secsem, yoksa yarin akşamı mi
ya da diyorum bgun aksam 9gibi bir tane daha test yapayim ona gore karar vereyim
Etkili ve çok sonuç alınan klomen diye onu almıştım , famera duydum okudum araştırdım ama klomen kadar bi olumlusunu göremedim bende yan etki yapmadı öyle 1 kere kullanımdada işe yarayınca yumurtlama açısından ilk defa öyle bi durumun içinde oldum tekrar ondan alıyım ama bu sefer tek onu kullanacağım için 2 tane alıyım diye düşündüm şimdide dr. Güven var olmaya olmasınada bebek konusunda k.hastalıkları knusunda mettettiklerini duymadım o yüzden ikilemde kaldım gebelik sorusu olsa güvenim tam ama şimdi adama küfreder gibide ilaç kullandım ben Diyemedim..Klomen degil ama femara kullandim . Klomen cok yumurta olusturdugu icin genelde cok ama ici bos geciyormus ve yan etkisi okadsr fazlaymis ki artik yurt disinda önce femara ile baslayip sonra klomene geciliyor ...
Biliyorum canm inşAllahhh Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin tez zamanda inanıyorum herşey Güzel olacak Rabbim"n izniyle topikte kaybettiğimin bebeğimden öncesi vardım burdaki kızlardan Allah razı olsun beni strese sokturmadılar şimdi bakalım nolcak bu ay umutluyum gibi değilim gibi bilemedim..Gecmis olsun canim ama olumsuz düsünme vu topikte hamile kalmayan olmuycak
insulin direnci amh vitamin d ve tiroid e baktir istersen bunlar lnemli rol oynuyor genelde
Ahagahahaha annesine mi sikayet edecekmisAyninisi ben yasamasitim ben dedim ya ya herro ya merro dedim degerlendindirm iki gün arka arkayabenim koca isyanlardaydi anneme sikayet etcem seni diyordub
simdi iykide cildirip zorla yapmissin yoksa hic olmayackti der
Günaydn datlumGood morning kk arkilerim
ben şahsen böyle bir durumum olunca kalp atışını beklicem. erken yapıp üzülmüştüm önceden. tabi yine sen bilirsin canısı
arkadaşların dediği doğru belki negatif çıkar canını sıkma şimdiden.hem pozitif olan akraba vardı 1 hafta içinde atlattı.korkma bir şeyi yoktur inşallah
Korkuyorm ben bnlardanAma bu herkesi cokkkk severrrr
Cokkkk tatliii ah bir bilsennn
PikkkkKizlar bu dundu
Çatlamşşşş golllBu da bugun
Ay bu da yarin diyoGünaydn datlum
Korkuyorm ben bnlardan
Pikkkk
Çatlamşşşş golll
Dün pazartesiydi değerlendirmişsin..
Bugün ve yarında go go go
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?