Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben zaten gözardı et butonunu cok kullananlardanım
Sürekli gözüme batacak biriyse direk gözardı et diyorum missss
bugün o kısmı T Tamam sayesinde öğrendim. demek ordan telefondayım bir de

öğrendim kiiii
Aynen cnm orası

Yıllık izin candır ya..
Bende bu hafta yıllık izindeyim :)
Bende kullanmak için can atıyorum zorla veriyorlar
1 ay snra bir daha almayı hedefliyorm

bu gün çatlatma iğnemin 12. Günü bu gün tansiyon düşmesi gibi birşey yaşadım 10 dk uzandım ve geçti 2 gündür bel ağrım var ve bu gün beyaz kremsi akıntım oldu sizce var mı

Yeni gördüm haklı bence çok var öyle göze sokanlar. bir de üstten bakıp kaba saba konuşan tipler de var ben en çok onlara ayar oluyorum.her çeşit insan var işte napcan

Ben silik çizgiyi görüyorum

Bal0ncuk ben yıllık izni gezmeye giderken kullanmak isteyenlerdenim. Evde oturulan yıllık izin ziyan olmuş gibi geliyo bana

Yeni gördüm haklı bence çok var öyle göze sokanlar. bir de üstten bakıp kaba saba konuşan tipler de var ben en çok onlara ayar oluyorum.her çeşit insan var işte napcan
İşte herkesin fikri

Ben silik çizgiyi görüyorum

Bal0ncuk ben yıllık izni gezmeye giderken kullanmak isteyenlerdenim. Evde oturulan yıllık izin ziyan olmuş gibi geliyo bana
Kışın en sevdiğim şey evde oturarak yıllık izin geçmesi ama eşim gelince bir başka olduu

İşte herkesin fikri

Kışın en sevdiğim şey evde oturarak yıllık izin geçmesi ama eşim gelince bir başka olduu
Ya şöyle güzel bir kar yağsa o zaman evde geçirilen izni severim bak. Sıcak kahveni içerken balkondan şehir manzarası izleyeceksin

Enişte bey yanında tabi senin şu an yıllık izni sevmek için başka sebeplerin var

En güzelini yapıyorsun canım

Kırmızı oda sonrası how i met your Mother dizisi kim bilir kaçıncı izleyişim orası ayrı çok iyi geldi
Ağlama krizi sonrası gülme krizi sanırım belgelendi deliliğim

Çok güzel bir dizi ama öyle bir son varken tekrar izlenir mi bilemedim

Kizlaaerrrrr. Ben sizi ozledim ya. Bal0ncuk beni etiketlemissin hep canim benim vefalim! Nasilsin nasil gidiyor her sey seni cok merak ediyorum en cok da. bir de Paresilaaa yi.
Ne kadar cok hamilemiz olmus ne mutluuuuuu maasallah. Bende bir degisiklik yok. Takip yok, calisma yok, test yok, bisi yok. Resmen akisina biraktik. Boyle daha rahat kafam hayirlisi. Upuzuunn bir tatil yaptik. Cok da yorucu zamanlar gecirdik. kis moduna gectim anca. Size bir merhaba diyeyim dedim.

Ne iyi ettinde merhaba dedin
Biliyor musun seni listeden sileli 2 gün anca oluyorgelmeyecek artık herhalde dedim
Evet çok hamilemiz var. En çıtır hamilemiz dayler dayler
Umarım o tatil sana çok iyi gelmiştir. Tüm yorgunluklarını atmışsındır...
Ben aynıyım... en son nasıl bıraktıysan öyle... Daha tadamadım çift çizgiyi...
Umarım isteyen herkes çok yakında kavuşur
Bizi unutmadığına çok sevindim

Canım neden umudun kırıldı
Ne oldu
Klomen bittikten 2 gün sonramı ne gittim işte dr. Olgunlaşmaya yakın çatlayan bi yumurta göremiyorum dedi sıvıda görükmüyor dedi ama dr. Gitmeden bi gün önve resmen yumurtlama yaşadım ben hatta kaçırdım diye bıraktım..
Ve bana sağ sol yumurtalıklar normal dedi polikistik over demedi bu sefer pco gidiyomu öyle geçiyomu yada bende öyle oluştu temizledik mi o konuda bilgim yok maalesef acaba diyorum karnmdan faln net göremedimi rahm duvarı ölçümüne 7 dedi hani normal herşey ara kanama olursa regl 3. Gün gel bida hormonlara bakalım dedi anlamadım gitti yani hap işemi yaramadı erken miydi yada doz fazla geldi ne var ne yok çatlattı götürdümü aklımda karışık..
Kamerayla bakılcaktı dün rahime dr. Kaybettim yani anlıcağn saçma sapan bişeyin içindeyim üst üste gelmeye başladı yine bişeyler bebek konusu bi yandan bana okutanlar falan varmış bi yandan bakalım bunlarda geçer..
Dünde bazı sonuçlar çıkmış Balımm anlamadım ama yüksek değerler var anlarmısın yazsam ?

:)) Sildiniz mi bak herkese baktim listede hamile var mi diye bir kendime bakmamisim. Olsun hakettim:) Ekleme canim ben git gel akilliyim son zamanlarda. takibi de biraktim dedigim gibi. Ugrarim boyle ara arar. dayler dayler `i hatirliyorum sanirim yaa cook sevindim. Hayirli olsun. Darisi hayirlisiyla tum isteyenlere olsun

Cok özledik abla nerelerdesin...
Kafanın rahat olmasına cok sevindim
Kafa rahatlığı bu aralar banada lazımda rahatlık ne mümkün
Cok şükür gebe arkadaşlarımkz var sıranın bize gelmesini bekliyoruz usulca :)

Hiç klomen kullanmadım hiç bilmiyorum pco tamamen geçer mi bilemedim ama ilaçlarla azaltılır... Hee ay regl olsak bile yumurtlayamayabiliyoruz. Acabaların çok.. doktoruna güvenmiyor musun? Bir daha ki gidişinde aklına takılan herşeyi sor. At bakalım değerlerine anlamasam bile buradan anlayan çıkar bence
Haketmedin hep bekledim...
Açıkçası benimde senden farkım yok. Yani git geller çok bende de... Umarım duygu durumumuz düzelir ne deyiminşallah bir gün gelir bizi hiç bırakmazsın.... Amin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…