- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.241
Hakkındır vallaAmaaaaaa o gunun golu ile o bebe tutarsa tatlis bir bebe olursa o zaman ona sorucam btun istegmi kacirdin ondan bu cocuk boyle diyeee
Git gel yaşadım şuan, bi yapasim gelyo bi bekleyesimAyyy yinemi ağlıyorsn sen kıyamam
Bu kızın her gnü yeni aksiyon
Cukummmmmm
Anaammmm gönlümün expertiii
Bu kimmmm
Yap dayloşşş
Bizde takip ederizzzz
Cok haklisin cnm, bi yandan senin gibi dusunuyorum, bir yandan da risk her zaman var diye dusunuyorum, kafam karistiGood morning kk arkilerim
ben şahsen böyle bir durumum olunca kalp atışını beklicem. erken yapıp üzülmüştüm önceden. tabi yine sen bilirsin canısı
arkadaşların dediği doğru belki negatif çıkar canını sıkma şimdiden.hem pozitif olan akraba vardı 1 hafta içinde atlattı.korkma bir şeyi yoktur inşallah
Dimi be kuzuummmmCanım semptom olmayınca bulaştırıcılık azalıyor diyolar. Biliyosun ben geçen haftalarda geçirdim maskesiz yakın temasta bulunduğum 7 kişi vardı hiçbirinde çıkmadı. Ben de bir çok hastaya nazaran hafif geçirdim. Hemen sıkma canını belki hiç bulaşmamıştır ya da bulaşsa da siz de grip gibi geçirirsiniz
Yap be daylerim onca zamandır bekliyosun stresini nasıl derinden yaşadınsa mutluluğunu da öyle yaşa
Iviiiit dha cok yeni ogrendim teyzesiiiii, dua et bizeeeeKiz hamilemisin ben bu olayi nasil kacirdim inanmiyorummmmmhayirli olsun ya cok sevindim darisi digerlerin basina
Çıkmama ihtimali varHerkese günaydıneşimin timinde aynı oda da kaldığı arkadaşında kovid pozitif çıkmış, hastaneye almışlar, muhtemelen bizde de çıkacak diyor çok canım sıkıldı sabah sabah
Vuvvv bir de yandan yandan bakmış köfteNe kadar dadluk
Bu da benim erkekimm❤❤
İçinden ne gelirse ne ağır basıyorsa onu yap canımYa bu hamile takvimini yapsam miiii, cok mu acele etms olurum
Bizi boş bırakırsan kaçırırsın tabiKiz hamilemisin ben bu olayi nasil kacirdim inanmiyorummmmmhayirli olsun ya cok sevindim darisi digerlerin basina
Sigara da içiyormuş arkadaşı, defalarca kez o virüslü nefesi üflemiştür havaya bulaşmıştır mutlakabenim arkadaşımın annesi pozitif çıkmıştı arkadaşıma hiç bulaşmamıştı. Bazen bulaşmayabiliyor canım sonuç çıkmadan canını sıkma
Yaa yerim onun şaşkın gözlerini kurbann olurumNe kadar dadluk
Bu da benim erkekimm❤❤
Nazar mı var üstümde nedir yüzüm gülmediAyyy yinemi ağlıyorsn sen kıyamam
Bu kızın her gnü yeni aksiyon
Cukummmmmm
Anaammmm gönlümün expertiii
Bu kimmmm
Yap dayloşşş
Bizde takip ederizzzz
Baş ağrım var diyor yüksek ihtimal pozitif çıkacak ama çıkmaz inşallahGood morning kk arkilerim
ben şahsen böyle bir durumum olunca kalp atışını beklicem. erken yapıp üzülmüştüm önceden. tabi yine sen bilirsin canısı
arkadaşların dediği doğru belki negatif çıkar canını sıkma şimdiden.hem pozitif olan akraba vardı 1 hafta içinde atlattı.korkma bir şeyi yoktur inşallah
Kuzum arkadaşında tüm semptomlar varmış, ağır grip şekli, ağrı, öksürük vs vs. Bide sigara kullanıyormuş yani tüm nefesi küçücük konteyner odaya üfledi durdu, bulaşmıştır büyük ihtimal bakalımCanım semptom olmayınca bulaştırıcılık azalıyor diyolar. Biliyosun ben geçen haftalarda geçirdim maskesiz yakın temasta bulunduğum 7 kişi vardı hiçbirinde çıkmadı. Ben de bir çok hastaya nazaran hafif geçirdim. Hemen sıkma canını belki hiç bulaşmamıştır ya da bulaşsa da siz de grip gibi geçirirsiniz
Yap be daylerim onca zamandır bekliyosun stresini nasıl derinden yaşadınsa mutluluğunu da öyle yaşa
Sigara da içiyormuş arkadaşı, defalarca kez o virüslü nefesi üflemiştür havaya bulaşmıştır mutlaka
Yaa yerim onun şaşkın gözlerini kurbann olurum
Nazar mı var üstümde nedir yüzüm gülmedi
Baş ağrım var diyor yüksek ihtimal pozitif çıkacak ama çıkmaz inşallah
Kuzum arkadaşında tüm semptomlar varmış, ağır grip şekli, ağrı, öksürük vs vs. Bide sigara kullanıyormuş yani tüm nefesi küçücük konteyner odaya üfledi durdu, bulaşmıştır büyük ihtimal bakalımeşim görevde uzakta değil, bulaşırsa heralde eve gönderirler tedaviye
BENDE KENDİM KULLANDIM BU AY HATTA BAŞKA DOKTORA GİDİP YUMURTALIKLARIMA BAKTIRDIM 3 TANE YUMURTAM OLUŞTU BİRİ ÇATLADI İKİSİ SÖNDÜ İNŞALLAH BENDE HAMİLE KALIRIMBende sikilmistkm gerci hala öyle simdi de seker var mi yok mu o unla ugrasiyorum ...
Ama su u diyeyim ben doktorumu dinlemedim demeyimde doktorumdan gizli arkdasimdan femara aldim kullandimVe onun sayesinde hamile kalabildim doktoruma kalsaydi hala suan korona yi hava sartini kilo vermeyi mevs vs vs bekliycektim
Cukum sen veya eşin mavi gözlümüRüyamda çok güzel bi kız bebem vardı masmavi gözlü tombiş tombişrüyası böyle güzelse gerçeği nasıldııırrr. Allahım nasip et hepimizeee
Belli olmaz kuzucum bende de semptom vardı ama bulaştırmadım. Yüksek ateş, aşırı halsizlik, göğüs batması, tat ve koku kaybı ssmptomlarının tamamını yaşadım ama kimseciklere bulaştırmadım. Hatta 1 yaşındaki çok yakın bir aile dostumuzun kızını öptüm kokladım ateşlenmeden bir gün önce. Ailesi rahatsız olmuyordu bizim öpmemizden hiç, şimdi düşünüyorum keşke daha temkinli olsaymışım diye ama o aileye bile bulaşmadı. Sen sonucu görmeden sıkma canını hiç hem pozitif olsa bile benim gibi evde dinlenerek atlatacaktır benceSigara da içiyormuş arkadaşı, defalarca kez o virüslü nefesi üflemiştür havaya bulaşmıştır mutlaka
Yaa yerim onun şaşkın gözlerini kurbann olurum
Nazar mı var üstümde nedir yüzüm gülmedi
Baş ağrım var diyor yüksek ihtimal pozitif çıkacak ama çıkmaz inşallah
Kuzum arkadaşında tüm semptomlar varmış, ağır grip şekli, ağrı, öksürük vs vs. Bide sigara kullanıyormuş yani tüm nefesi küçücük konteyner odaya üfledi durdu, bulaşmıştır büyük ihtimal bakalımeşim görevde uzakta değil, bulaşırsa heralde eve gönderirler tedaviye
OliveeemmmmmKızlaaar
Cukum sen veya eşin mavi gözlümü
Hayirlisi inshallah herkes de klomen veya femara baska etki edebilir tabiki denemekte fayda var ...Biliyorum canm inşAllahhh Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin tez zamanda inanıyorum herşey Güzel olacak Rabbim"n izniyle topikte kaybettiğimin bebeğimden öncesi vardım burdaki kızlardan Allah razı olsun beni strese sokturmadılar şimdi bakalım nolcak bu ay umutluyum gibi değilim gibi bilemedim..
Dahiliyede mi bakılıyor amh insulin
vitamin falan ?
Troid tsh değilmi canm ?
Masallah masallahGit gel yaşadım şuan, bi yapasim gelyo bi bekleyesim
Cok haklisin cnm, bi yandan senin gibi dusunuyorum, bir yandan da risk her zaman var diye dusunuyorum, kafam karisti
Dimi be kuzuummmm
Iviiiit dha cok yeni ogrendim teyzesiiiii, dua et bizeeeeamin kuzummm coook cok aminnnn, cok sagolll
Napiyim kiz yolumda yürycek hal kalmadiÇıkmama ihtimali var
Ki örnekleri çok etrafımda eşte çıkıp diğerinde çıkmadığı. Üzme canını eşin sağlıklıdır
Vuvvv bir de yandan yandan bakmış köfte
İçinden ne gelirse ne ağır basıyorsa onu yap canım
Bizi boş bırakırsan kaçırırsın tabi
Aminnnn canim benimmmmmMasallah masallahrabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin Darisi sozlere kizlaaar
Vallaha ayni bende de böyle oldu sonra birde doktor tam tarih de vermedi 1,5 hafta icersinde catlama olur demistiBENDE KENDİM KULLANDIM BU AY HATTA BAŞKA DOKTORA GİDİP YUMURTALIKLARIMA BAKTIRDIM 3 TANE YUMURTAM OLUŞTU BİRİ ÇATLADI İKİSİ SÖNDÜ İNŞALLAH BENDE HAMİLE KALIRIM
Kiz su gaftalar cabuk geciyor 30. yazmaya basladigi an yerinde sayiyon sanki her gün ayni seyi okuyor gibi oluyorsuYaptımmmmaciklamalari okumak heyecanli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?