Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy yinemi ağlıyorsn sen kıyamam
Bu kızın her gnü yeni aksiyon

Cukummmmmm

Anaammmm gönlümün expertiii
Bu kimmmm

Yap dayloşşş
Bizde takip ederizzzz
Git gel yaşadım şuan, bi yapasim gelyo bi bekleyesim
Cok haklisin cnm, bi yandan senin gibi dusunuyorum, bir yandan da risk her zaman var diye dusunuyorum, kafam karisti
Dimi be kuzuummmm
Kiz hamilemisin ben bu olayi nasil kacirdim inanmiyorummmmm hayirli olsun ya cok sevindim darisi digerlerin basina
Iviiiit dha cok yeni ogrendim teyzesiiiii, dua et bizeeee amin kuzummm coook cok aminnnn, cok sagolll

Herkese günaydın eşimin timinde aynı oda da kaldığı arkadaşında kovid pozitif çıkmış, hastaneye almışlar, muhtemelen bizde de çıkacak diyor çok canım sıkıldı sabah sabah
Çıkmama ihtimali var
Ki örnekleri çok etrafımda eşte çıkıp diğerinde çıkmadığı. Üzme canını eşin sağlıklıdır
Ne kadar dadluk
Bu da benim erkekimm ❤❤
Vuvvv bir de yandan yandan bakmış köfte
Ya bu hamile takvimini yapsam miiii, cok mu acele etms olurum
İçinden ne gelirse ne ağır basıyorsa onu yap canım
Kiz hamilemisin ben bu olayi nasil kacirdim inanmiyorummmmm hayirli olsun ya cok sevindim darisi digerlerin basina
Bizi boş bırakırsan kaçırırsın tabi

benim arkadaşımın annesi pozitif çıkmıştı arkadaşıma hiç bulaşmamıştı. Bazen bulaşmayabiliyor canım sonuç çıkmadan canını sıkma
Sigara da içiyormuş arkadaşı, defalarca kez o virüslü nefesi üflemiştür havaya bulaşmıştır mutlaka
Ne kadar dadluk
Bu da benim erkekimm ❤❤
Yaa yerim onun şaşkın gözlerini kurbann olurum
Ayyy yinemi ağlıyorsn sen kıyamam
Bu kızın her gnü yeni aksiyon

Cukummmmmm

Anaammmm gönlümün expertiii
Bu kimmmm

Yap dayloşşş
Bizde takip ederizzzz
Nazar mı var üstümde nedir yüzüm gülmedi
Baş ağrım var diyor yüksek ihtimal pozitif çıkacak ama çıkmaz inşallah
Kuzum arkadaşında tüm semptomlar varmış, ağır grip şekli, ağrı, öksürük vs vs. Bide sigara kullanıyormuş yani tüm nefesi küçücük konteyner odaya üfledi durdu, bulaşmıştır büyük ihtimal bakalım eşim görevde uzakta değil, bulaşırsa heralde eve gönderirler tedaviye

inşallah negatif çıkar canım..

BENDE KENDİM KULLANDIM BU AY HATTA BAŞKA DOKTORA GİDİP YUMURTALIKLARIMA BAKTIRDIM 3 TANE YUMURTAM OLUŞTU BİRİ ÇATLADI İKİSİ SÖNDÜ İNŞALLAH BENDE HAMİLE KALIRIM

Belli olmaz kuzucum bende de semptom vardı ama bulaştırmadım. Yüksek ateş, aşırı halsizlik, göğüs batması, tat ve koku kaybı ssmptomlarının tamamını yaşadım ama kimseciklere bulaştırmadım. Hatta 1 yaşındaki çok yakın bir aile dostumuzun kızını öptüm kokladım ateşlenmeden bir gün önce. Ailesi rahatsız olmuyordu bizim öpmemizden hiç, şimdi düşünüyorum keşke daha temkinli olsaymışım diye ama o aileye bile bulaşmadı. Sen sonucu görmeden sıkma canını hiç hem pozitif olsa bile benim gibi evde dinlenerek atlatacaktır bence

Hayirlisi inshallah herkes de klomen veya femara baska etki edebilir tabiki denemekte fayda var ...

Dahiliye mi bilmiyorum ben yuet disinda yasiyorum burada yasayan arkadaslar daha iyi bilir tabiki

Masallah masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin Darisi sozlere kizlaaar

Napiyim kiz yolumda yürycek hal kalmadi uyku muyku hatam oldu simdiden halio haraaaaap a dostlaaar

BENDE KENDİM KULLANDIM BU AY HATTA BAŞKA DOKTORA GİDİP YUMURTALIKLARIMA BAKTIRDIM 3 TANE YUMURTAM OLUŞTU BİRİ ÇATLADI İKİSİ SÖNDÜ İNŞALLAH BENDE HAMİLE KALIRIM
Vallaha ayni bende de böyle oldu sonra birde doktor tam tarih de vermedi 1,5 hafta icersinde catlama olur demisti

ovulasyon testi kullandim

ama o mu beni kullandi ben mu onu hala kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…