- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.281
öyle gerçekten kör olucam görücem diyeAyy kameradan sanırım göremiorm
Beklemekten başka çaremz yk
İnşallahhh net görürüz kuzummmöyle gerçekten kör olucam görücem diyeaz daha gözüme giriyordu
inşallah bal0ncuğum hayırlısıİnşallahhh net görürüz kuzummm
Ben testlerde 2.çzigiyi görücem diye şaşı kalıyordum az dahayaptım valla hayal meyal var gibi serap da görmüş olabilirim bilemedim 2gün sonra yapıcam tekrar
Geldim geldim iyiyim şükürİyiyim kuzum..
Kendine geldinmi
Ayyy cidddimiiiiiiiiiiii bizede atttttttttt
OhhhhBen testlerde 2.çzigiyi görücem diye şaşı kalıyordum az dahainşallah senin çizgiyi çook net görürüz kuzum
Geldim geldim iyiyim şükürocağımı sildim, mutfak dolabımı sildim, börek yapıp buzluğa attım, yemek yedim şimdi çay yapıcam yarın da üşenmesem temizlik yaparım sende durumlar nasıl canım
Kendiiii getirdiiiiiBu arada çok güzel yumurtluyorum ya, akıntı var ama kocam yokbide bana diyor ki seni tanıdıktan sonra hayatıma covid 19 getirdin sanki yarasayı ben mi yedim dedim
Ben testlerde 2.çzigiyi görücem diye şaşı kalıyordum az dahainşallah senin çizgiyi çook net görürüz kuzum
Geldim geldim iyiyim şükürocağımı sildim, mutfak dolabımı sildim, börek yapıp buzluğa attım, yemek yedim şimdi çay yapıcam yarın da üşenmesem temizlik yaparım sende durumlar nasıl canım
yakın demiştin sanki gelsin bence 1 2 gün kaçamakBu arada çok güzel yumurtluyorum ya, akıntı var ama kocam yokbide bana diyor ki seni tanıdıktan sonra hayatıma covid 19 getirdin sanki yarasayı ben mi yedim dedim
Evet ya bişeyler yapmadan vakit geçmiyor yoksa. Yavaş yavaş temizliyorumOhhhh
Ellerine sağlıkkk.. Bendr senin gibiyim evde tek olsamda sürekli bişeyler yapıyorumm
Kendiiii getirdiiiii
Enişteye bak
Amin inşallaaaahben de bir bulanık görmeye başladım inşallah canısı hepimiz görelim
Göreve çıkaracaklar akşam, bide öyle acil bir işi vs olmayınca asla izin vermiyorlar, bide iki kez geldi ya hayatta izin vermezleryakın demiştin sanki gelsin bence 1 2 gün kaçamak
Selam kuzum nerelerdesin merak ettik seniSelam kızlar nasilsinsiniz benim biraz canim sıkkın pek girip sizinde modunuzu dusurmek istemiyorum hepinizi opuyorum❤
Kuzum başımızın üstünde yern varSelam kızlar nasilsinsiniz benim biraz canim sıkkın pek girip sizinde modunuzu dusurmek istemiyorum hepinizi opuyorum❤
Cok özledik abla nerelerdesin...
Kafanın rahat olmasına cok sevindim
Kafa rahatlığı bu aralar banada lazımda rahatlık ne mümkün
Cok şükür gebe arkadaşlarımkz var sıranın bize gelmesini bekliyoruz usulca :)
Selam kuzum nerelerdesin merak ettik senianlatmak istersen her zaman dinleriz, biliyosun öyle anlatıp modunuzu düşürürüm diye sakın şey yapma, paylaştıkça hafifliyor dertlerimiz
Sagolun askoslar ❤ arada duygusal buhrana giriyorum ben boyle yarını tamamen kendimize ayiracagiz esimle iyi gelecek inşallahKuzum başımızın üstünde yern var
Ne demek modu düşürmek istemedim
Neyin var
Kiz hamilemisin ben bu olayi nasil kacirdim inanmiyorummmmmhayirli olsun ya cok sevindim darisi digerlerin basina
Rüyamda çok güzel bi kız bebem vardı masmavi gözlü tombiş tombişrüyası böyle güzelse gerçeği nasıldııırrr. Allahım nasip et hepimizeee
Oyy biraz kafa dağıtıp eşinle vakit geçirmek iyi gelir ya, oluyor arada hepimize öyleSagolun askoslar ❤ arada duygusal buhrana giriyorum ben boyle yarını tamamen kendimize ayiracagiz esimle iyi gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?