Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaptım valla hayal meyal var gibi serap da görmüş olabilirim bilemedim 2gün sonra yapıcam tekrar
Ben testlerde 2.çzigiyi görücem diye şaşı kalıyordum az daha inşallah senin çizgiyi çook net görürüz kuzum
İyiyim kuzum..
Kendine geldinmi

Ayyy cidddimiiiiiiiiiiii bizede atttttttttt
Geldim geldim iyiyim şükürocağımı sildim, mutfak dolabımı sildim, börek yapıp buzluğa attım, yemek yedim şimdi çay yapıcamyarın da üşenmesem temizlik yaparım sende durumlar nasıl canım

Ohhhh
Ellerine sağlıkkk.. Bendr senin gibiyim evde tek olsamda sürekli bişeyler yapıyorumm
Bu arada çok güzel yumurtluyorum ya, akıntı var ama kocam yok bide bana diyor ki seni tanıdıktan sonra hayatıma covid 19 getirdin sanki yarasayı ben mi yedim dedim
Kendiiii getirdiiiii
Enişteye bak

ben de bir bulanık görmeye başladım inşallah canısı hepimiz görelim

Ohhhh
Ellerine sağlıkkk.. Bendr senin gibiyim evde tek olsamda sürekli bişeyler yapıyorumm

Kendiiii getirdiiiii
Enişteye bak
Evet ya bişeyler yapmadan vakit geçmiyor yoksa. Yavaş yavaş temizliyorum
Şimdi ona ben koronadan daha tehlikeliyim bebeğim diye mesaj atıyım
ben de bir bulanık görmeye başladım inşallah canısı hepimiz görelim
Amin inşallaaaah
yakın demiştin sanki gelsin bence 1 2 gün kaçamak
Göreve çıkaracaklar akşam, bide öyle acil bir işi vs olmayınca asla izin vermiyorlar, bide iki kez geldi ya hayatta izin vermezler artık bir sıkıntı olmazsa ay sonu gelecek, az kaldı kar yağarsa hemen geliriz diyordu dua ediyorum Allahım nolur kar yağsın diye

Selam kızlar nasilsinsiniz benim biraz canim sıkkın pek girip sizinde modunuzu dusurmek istemiyorum hepinizi opuyorum❤
Selam kuzum nerelerdesin merak ettik seni anlatmak istersen her zaman dinleriz, biliyosunöyle anlatıp modunuzu düşürürüm diye sakın şey yapma, paylaştıkça hafifliyor dertlerimiz

Selam kuzum nerelerdesin merak ettik seni anlatmak istersen her zaman dinleriz, biliyosunöyle anlatıp modunuzu düşürürüm diye sakın şey yapma, paylaştıkça hafifliyor dertlerimiz

Kuzum başımızın üstünde yern var
Ne demek modu düşürmek istemedim
Neyin var
Sagolun askoslar ❤ arada duygusal buhrana giriyorum ben boyle yarını tamamen kendimize ayiracagiz esimle iyi gelecek inşallah

Sagolun askoslar ❤ arada duygusal buhrana giriyorum ben boyle yarını tamamen kendimize ayiracagiz esimle iyi gelecek inşallah
Oyy biraz kafa dağıtıp eşinle vakit geçirmek iyi gelir ya, oluyor arada hepimize öyle güzelce vakit geçirin, şöyle Bi keyfin yerine gelsin kara bulutların dağılsın sıkma canını bize her zaman anlatabilirsin öyle modunuzu düşürmek istemedim falan deme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…