Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah negatif çıkar canım..
İnşallah kuzum
Gözlerim ve başım ağrıyor diyor, bakalım belli olur yakında. Allahtan bağışıklığı çok yüksekte bulaşsa bile atlatır
eşim yeşil ben mavi kuzum
Ay ne güzel çocuklarınız olur sizinbenimde annem mavi gözlü ama ben kahve gözlüyüm, keşke mavi olsaydı derim hep diyorum Allahım inşallah genlerimde renkli göz vardır da benim bebişime geçer diyorum eşimin babasının da ela, ordan da Bi umudumuz var bakalım

testleri görünce test yapasım geliyor niye böyleyim ya çıvdıvacam daha 5 gün var iyi dayandın bulut biraz daha dayan azıcık daha
Ben geçen ay testlere bir sürü para yatırınca bu ay çarşıya giderken yolumu değiştiriyorum eczaneye görmeyim diye almadım da hiç dayanamam yaparım diye

Ben geçen ay testlere bir sürü para yatırınca bu ay çarşıya giderken yolumu değiştiriyorum eczaneye görmeyim diye almadım da hiç dayanamam yaparım diye
valla ya en iyisini yapmışsın. Bende sadece 1 tane var geçen aydan kaldı o bana bakıyor ben ona dayanamıyorum

benim ablam kahverengi eniştem yeşil çocukları benim gibi mavi genlerde olunca olabiliyo kuzum Rabbim gönlüne göre versin

Vallaha ayni bende de böyle oldu sonra birde doktor tam tarih de vermedi 1,5 hafta icersinde catlama olur demisti

ovulasyon testi kullandim

ama o mu beni kullandi ben mu onu hala kafamda deli sorular
Yo tam günümü söyledi tam günümdede oldu zaten ben garanti için yine gittin çatlamış mı diye de çatlamış dedi.şimdi artık beklemedeyim dua et lütfen banada sen bebeğini aldın mı sağlıkla kucağına

Kiz su gaftalar cabuk geciyor 30. yazmaya basladigi an yerinde sayiyon sanki her gün ayni seyi okuyor gibi oluyorsu
Oyyy yirim yaaaa, sen doguracaksin bile nasıl tuhaf oluyor insan, elimizde büyüdü bebiss
Naber kuzum

Oyyy maşallah
Bebe manken olcak

Hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin dayloşum
Aminnnn canim benim

valla ya en iyisini yapmışsın. Bende sadece 1 tane var geçen aydan kaldı o bana bakıyor ben ona dayanamıyorum
Yapma yapmaaaa dayan
benim ablam kahverengi eniştem yeşil çocukları benim gibi mavi genlerde olunca olabiliyo kuzum Rabbim gönlüne göre versin
Ay maşallah sağlıklı olsunlar da gözler ne renk olursa olsun tabi
İyidir Baloncuk şükür sendeeen

İyiyim kuzum..
Kendine geldinmi

Ayyy cidddimiiiiiiiiiiii bizede atttttttttt
kamera da gözükecek kadar bir şey yok ki belki de yok bana öyle geldi kameram bozuk ön kameradan anca bu kadar oldu

Eklentiler

• _20201117_184316.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…