- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.261
Naber kuzumBaluşumm
Oyyy maşallaheşim yeşil ben mavi kuzum
Hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin dayloşumYaptımmmmaciklamalari okumak heyecanli olacak
Naber kuzum
Oyyy maşallah
Bebe manken olcak
Hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin dayloşum
Ayyy inşallah bebeğimmmmah inşallah kuzum eşimle bebekliklerimiz çok benziyor ikimize de benzer bizim bebe
İnşallah kuzuminşallah negatif çıkar canım..
Gözlerim ve başım ağrıyor diyor, bakalım belli olur yakında. Allahtan bağışıklığı çok yüksekte bulaşsa bile atlatırBelli olmaz kuzucum bende de semptom vardı ama bulaştırmadım. Yüksek ateş, aşırı halsizlik, göğüs batması, tat ve koku kaybı ssmptomlarının tamamını yaşadım ama kimseciklere bulaştırmadım. Hatta 1 yaşındaki çok yakın bir aile dostumuzun kızını öptüm kokladım ateşlenmeden bir gün önce. Ailesi rahatsız olmuyordu bizim öpmemizden hiç, şimdi düşünüyorum keşke daha temkinli olsaymışım diye ama o aileye bile bulaşmadı. Sen sonucu görmeden sıkma canını hiç hem pozitif olsa bile benim gibi evde dinlenerek atlatacaktır bence
Ay ne güzel çocuklarınız olur sizineşim yeşil ben mavi kuzum
Ben geçen ay testlere bir sürü para yatırınca bu ay çarşıya giderken yolumu değiştiriyorum eczaneye görmeyim diyetestleri görünce test yapasım geliyor niye böyleyim ya çıvdıvacamdaha 5 gün var iyi dayandın bulut biraz daha dayan azıcık daha
valla ya en iyisini yapmışsın. Bende sadece 1 tane var geçen aydan kaldı o bana bakıyor ben onaBen geçen ay testlere bir sürü para yatırınca bu ay çarşıya giderken yolumu değiştiriyorum eczaneye görmeyim diyealmadım da hiç dayanamam yaparım diye
Ayyy inşallah bebeğimmmm
Sağlıkla gelsin o günler inşallah
İnşallah kuzum
Gözlerim ve başım ağrıyor diyor, bakalım belli olur yakında. Allahtan bağışıklığı çok yüksekte bulaşsa bile atlatır
Ay ne güzel çocuklarınız olur sizinbenimde annem mavi gözlü ama ben kahve gözlüyüm, keşke mavi olsaydı derim hep diyorum Allahım inşallah genlerimde renkli göz vardır da benim bebişime geçer diyorum eşimin babasının da ela, ordan da Bi umudumuz var bakalım
Yo tam günümü söyledi tam günümdede oldu zaten ben garanti için yine gittin çatlamış mı diye de çatlamış dedi.şimdi artık beklemedeyim dua et lütfen banada sen bebeğini aldın mı sağlıkla kucağınaVallaha ayni bende de böyle oldu sonra birde doktor tam tarih de vermedi 1,5 hafta icersinde catlama olur demisti
ovulasyon testi kullandim
ama o mu beni kullandi ben mu onu hala kafamda deli sorular
Oyyy yirim yaaaa, sen doguracaksin bile nasıl tuhaf oluyor insan, elimizde büyüdü bebissKiz su gaftalar cabuk geciyor 30. yazmaya basladigi an yerinde sayiyon sanki her gün ayni seyi okuyor gibi oluyorsu
Aminnnn canim benimNaber kuzum
Oyyy maşallah
Bebe manken olcak
Hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin dayloşum
Tşk ederimHayirlisi inshallah herkes de klomen veya femara baska etki edebilir tabiki denemekte fayda var ...
Dahiliye mi bilmiyorum ben yuet disinda yasiyorum burada yasayan arkadaslar daha iyi bilir tabiki
Ya kıyamam sanaNapiyim kiz yolumda yürycek hal kalmadiuyku muyku hatam oldu simdiden halio haraaaaap a dostlaaar
Yemek yaptım şimdi oturdum çay keyfi yapıyorumNaber gençler
Ohhh sefan olsun paremmmYa kıyamam sana
Sen anlat naptın
Hastaneden çıktın mı
Prenses nasıl
Yemek yaptım şimdi oturdum çay keyfi yapıyorum
Sen napıyorsun bakalım
Yapma yapmaaaa dayanvalla ya en iyisini yapmışsın. Bende sadece 1 tane var geçen aydan kaldı o bana bakıyor ben onadayanamıyorum
Ay maşallahbenim ablam kahverengi eniştem yeşil çocukları benim gibi mavigenlerde olunca olabiliyo kuzum Rabbim gönlüne göre versin
İyidir Baloncuk şükür sendeeenNaber gençler
yaptım valla hayal meyal var gibi serap da görmüş olabilirim bilemedim 2gün sonra yapıcam tekrarYapma yapmaaaa dayan
Ay maşallahsağlıklı olsunlar da gözler ne renk olursa olsun tabi
İyidir Baloncuk şükür sendeeen
İyiyim kuzum..Yapma yapmaaaa dayan
Ay maşallahsağlıklı olsunlar da gözler ne renk olursa olsun tabi
İyidir Baloncuk şükür sendeeen
Ayyy cidddimiiiiiiiiiiii bizede attttttttttyaptım valla hayal meyal var gibi serap da görmüş olabilirim bilemedim 2gün sonra yapıcam tekrar
kamera da gözükecek kadar bir şey yok ki belki de yok bana öyle geldiİyiyim kuzum..
Kendine geldinmi
Ayyy cidddimiiiiiiiiiiii bizede atttttttttt
Ayy kameradan sanırım göremiormkamera da gözükecek kadar bir şey yok ki belki de yok bana öyle geldikameram bozuk ön kameradan anca bu kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?