- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.301
Ben pek takip etmiyorum ama bazı şeylerin gerçekten doğru çıktığını biliyorumKonuyla alakasi yok ama astrolojiye inaniyor musunuz? Bu aralar cok tutturuyorlar.
Ayy inşallah benimde bi kızım olurben kizimda hep kizim oldugunu gormustum cok tatli bir kizdi:) Hayirlara ciksin insallah Konuyla alakasi yok ama astrolojiye inaniyor musunuz? Bu aralar cok tutturuyorlar.
Ben pek takip etmiyorum ama bazı şeylerin gerçekten doğru çıktığını biliyorum
Mesajını yeni görmemNaber kuzum
Oyyy maşallah
Bebe manken olcak
Hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin dayloşum
Bazen burç yorumlarım da çıkardı benim mesela, o hafta yaşadıklarımı yoruma başlardım hepben de oyle. Hic inanmaz ve takip etmezdim. Bu aralar hep gozume carpiyor. Bir astrolog yarin sabah saatlerinin yeni baslangiclar icin cok cok dogru bir zaman oldugunu soyledi. Allah bilir tabi ki ben yine buraya yazayim da:) belki yeni baslangiclar yapmak isteyenler olabilir. Sahsen benim tarihim tutmuyo
Neden nasıl bakıyoruz o haritayaAyy inşallah benimde bi kızım olur
evet ben inanıyorum ya aşırı bilgililer benim haritamda bebek konusunda zorlanacağım cıkıyor mesela gerçekten öyle
Merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın?Kizlar merhabalar nasılsınız
Çok şükür bende iyiyimNeden nasıl bakıyoruz o haritayaben zorlanacak mıyım acaba bakayım
Merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın?
Amin cümlemize inşallahAllah iyilik güzellikler versin canım
Sagol kuşum ben hep burada pozitif olmak istiyorum malum gebelikte psikoloji önemli birde benim üzüntüm paylaştıkça çoğalırOyy biraz kafa dağıtıp eşinle vakit geçirmek iyi gelir ya, oluyor arada hepimize öylegüzelce vakit geçirin, şöyle Bi keyfin yerine gelsin kara bulutların dağılsın sıkma canını bize her zaman anlatabilirsin öyle modunuzu düşürmek istemedim falan deme sakın
Sağol fıstığımOhhh sefan olsun paremmm
Afiyet şeker olsun
Aşk olsun sanaSelam kızlar nasilsinsiniz benim biraz canim sıkkın pek girip sizinde modunuzu dusurmek istemiyorum hepinizi opuyorum❤
İyi şeyler deyince inanıyorumKonuyla alakasi yok ama astrolojiye inaniyor musunuz? Bu aralar cok tutturuyorlar.
Valla koltukta çok güzel uyuya kalmışımKizlar merhabalar nasılsınız
Hayır çoğalmaz azalır hanfendicimSagol kuşum ben hep burada pozitif olmak istiyorum malum gebelikte psikoloji önemli birde benim üzüntüm paylaştıkça çoğalıryarın bomba gibi buradayim bekleyin beni
Sağol fıstığım
Aşk olsun sana
Burada kimse kimsenin modunu düşürmez bunu biliyorsun
İyi şeyler deyince inanıyorum
Valla koltukta çok güzel uyuya kalmışımçok yorulmuşum bugün
Sen nasılsın bakalım
Hayır çoğalmaz azalır hanfendicim
Seviliyorsun unutma
Ohhh muhteşem valla keşke bende uyuyakalsamSağol fıstığım
Aşk olsun sana
Burada kimse kimsenin modunu düşürmez bunu biliyorsun
İyi şeyler deyince inanıyorum
Valla koltukta çok güzel uyuya kalmışımçok yorulmuşum bugün
Sen nasılsın bakalım
Hayır çoğalmaz azalır hanfendicim
Seviliyorsun unutma
Neden nasıl bakıyoruz o haritayaben zorlanacak mıyım acaba bakayım
Merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın?
ben biliyorum nerden bakıcazcanım doğum saatini bilmen lazım. 5. Evin çocuk evi. Ordaki gezegenler burçlar açılara göre yorum yapıyolar. Bana bi arkadaşım bakmıştı önceden
ben biliyorum nerden bakıcaz
Bütün kötü düşüncelere vur kır parçalaaaaSagol kuşum ben hep burada pozitif olmak istiyorum malum gebelikte psikoloji önemli birde benim üzüntüm paylaştıkça çoğalıryarın bomba gibi buradayim bekleyin beni
Sabah 10.00 ve akşam 20.00 arası serbest kuzum, o saatler harici yasakYarın dışarı çıkacağım dedikten sonra yasakların baslamis olduğunu gormemrabbim sen büyüksün
Hatırlamıyorum da anneme sorup bakayım Bicanım doğum saatini bilmen lazım. 5. Evin çocuk evi. Ordaki gezegenler burçlar açılara göre yorum yapıyolar. Bana bi arkadaşım bakmıştı önceden
Çok şanslısınYarın dışarı çıkacağım dedikten sonra yasakların baslamis olduğunu gormemrabbim sen büyüksün
Gerçekten süperdi. Rahat olmadığın bir yerde, nasıl uyku bu kadar tatlı gelebilir anlamıyorumOhhh muhteşem valla keşke bende uyuyakalsamanca eve gidiom mesai saatleri değişti bizim derken bide duydumki eve varmadan yarın uzaktan eğitime gececekmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?