Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben kizimda hep kizim oldugunu gormustum cok tatli bir kizdi:) Hayirlara ciksin insallah Konuyla alakasi yok ama astrolojiye inaniyor musunuz? Bu aralar cok tutturuyorlar.
Ayy inşallah benimde bi kızım olur

evet ben inanıyorum ya aşırı bilgililer benim haritamda bebek konusunda zorlanacağım cıkıyor mesela gerçekten öyle

Ben pek takip etmiyorum ama bazı şeylerin gerçekten doğru çıktığını biliyorum

ben de oyle. Hic inanmaz ve takip etmezdim. Bu aralar hep gozume carpiyor. Bir astrolog yarin sabah saatlerinin yeni baslangiclar icin cok cok dogru bir zaman oldugunu soyledi. Allah bilir tabi ki ben yine buraya yazayim da:) belki yeni baslangiclar yapmak isteyenler olabilir. Sahsen benim tarihim tutmuyo

Bazen burç yorumlarım da çıkardı benim mesela, o hafta yaşadıklarımı yoruma başlardım hep hayırlısı olsun inşallah güzel başlangıçlar olsun diyelim

Sagol kuşum ben hep burada pozitif olmak istiyorum malum gebelikte psikoloji önemli birde benim üzüntüm paylaştıkça çoğalır yarın bomba gibi buradayim bekleyin beni

Ohhh sefan olsun paremmm
Afiyet şeker olsun
Sağol fıstığım
Selam kızlar nasilsinsiniz benim biraz canim sıkkın pek girip sizinde modunuzu dusurmek istemiyorum hepinizi opuyorum❤
Aşk olsun sana
Burada kimse kimsenin modunu düşürmez bunu biliyorsun
Konuyla alakasi yok ama astrolojiye inaniyor musunuz? Bu aralar cok tutturuyorlar.
İyi şeyler deyince inanıyorum
Kizlar merhabalar nasılsınız
Valla koltukta çok güzel uyuya kalmışım çok yorulmuşum bugün
Sen nasılsın bakalım
Sagol kuşum ben hep burada pozitif olmak istiyorum malum gebelikte psikoloji önemli birde benim üzüntüm paylaştıkça çoğalır yarın bomba gibi buradayim bekleyin beni
Hayır çoğalmaz azalır hanfendicim
Seviliyorsun unutma

Ohhh muhteşem valla keşke bende uyuyakalsam anca eve gidiom mesai saatleri değişti bizim derken bide duydumki eve varmadan yarın uzaktan eğitime gececekmisiz

Bütün kötü düşüncelere vur kır parçalaaaa
Yarın dışarı çıkacağım dedikten sonra yasakların baslamis olduğunu gormem rabbim sen büyüksün
Sabah 10.00 ve akşam 20.00 arası serbest kuzum, o saatler harici yasak
canım doğum saatini bilmen lazım. 5. Evin çocuk evi. Ordaki gezegenler burçlar açılara göre yorum yapıyolar. Bana bi arkadaşım bakmıştı önceden
Hatırlamıyorum da anneme sorup bakayım Bi

Yarın dışarı çıkacağım dedikten sonra yasakların baslamis olduğunu gormem rabbim sen büyüksün
Çok şanslısın
Ohhh muhteşem valla keşke bende uyuyakalsam anca eve gidiom mesai saatleri değişti bizim derken bide duydumki eve varmadan yarın uzaktan eğitime gececekmisiz
Gerçekten süperdi. Rahat olmadığın bir yerde, nasıl uyku bu kadar tatlı gelebilir anlamıyorum
Evet yine uzaktan eğitime dönülmüş
Acaba ne zaman normale döneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…