Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar pozitif temaslı olup pozitif çıkan var mııııı
Deli korkuyorum ya
Bir de yumurtlama haftam tüküreyim ya
Anammm legoşşşşşşşş ne oliii

Bal0ncuk nerdesiiin senin çoktan günaydınnn demen lazımdııı
Günaydınnnnn cukuuuummmmmm

Bal0ncuk izinli ya uyuyorr
Ben gec gelince bana laf ediyordu bi gelsin ben ona neler dicemm
Arkamdan knuşma kız
Hastane işlerm vardı günahıma girme

Kizlar son 3 gunu atiyorumm acilllll fikirverin
dun degerlendiremedim gece cokkk kotuydum. Dun aksam saat9 gibi tekrar test yaptim dun oglen yaptgm ile ayni koyulukta cikti o yuzden onu eklemeyecegm
asagida
Ilk gun
Dun
Bugun seklinde
Anaammm geçmiş olsun expertim
Madem dün olmadı bugün olsun bari
Daha iyiysen

Yani kisacasi bgun degerlendirmeye gerek varmi dun bos gecildi maalesef
Varrr gariii varrr

iziliykende erkenden geliyodu baloncukk uyuyamıyorum izinliykense diyoduuu. Kocişi gelcekti belki ona hazırlık yapıyodue
Bakkk nasılda biliyor kıyamadığımmmmm
Kocişim cumadan geldi, okullar kapandı hiç gitmiecek :)

Yettimmmmmmm

Soyleyeydin ne bileyim bananeee
İyi akşamlarrrrrrr
Iyi uykular canim gorusuruz yarin

Kizlar son 3 gunu atiyorumm acilllll fikirverin
dun degerlendiremedim gece cokkk kotuydum. Dun aksam saat9 gibi tekrar test yaptim dun oglen yaptgm ile ayni koyulukta cikti o yuzden onu eklemeyecegm
asagida
Ilk gun
Dun
Bugun seklinde

Yani kisacasi bgun degerlendirmeye gerek varmi dun bos gecildi maalesef
Canım sanki dün yumurtlamışsın. Yumurta 24-36 saat canlı kalabiliyor diyorlar. Sen işini garantiye al ne yap ne et iyileş bugün enişte beyle ilgilen

Ben çok iyiyim tat ve koku duyumu tamamen kaybetmiştim o biraz geç geliyor sadece. Bana işyeri hemşiremiz, semptomlarım çıktıktan 1 hafta sonra falan bulaştırmış olsanız şimdiye kadar diğer kişilerde de hastalık semptomlarını gösterirdi bu zamana kadar demişti. Sen birkaç gün daha kendini dinle semptom çıkmazsa birşeyin yoktur büyük ihtimalle. Bu arada bağışıklık güçlendirici takviyeler alabilirsin, faydalı olur bence
Dikkat et kendine bu dönemde ekstra. Dönemini kaçırma bence değerlendir tedbiren açın camları direkt sonuç bölümüne gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…