- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.481
Anammm legoşşşşşşşş ne oliiiKızlaaar pozitif temaslı olup pozitif çıkan var mııııı
Deli korkuyorum ya
Bir de yumurtlama haftam tüküreyim ya
Günaydınnnnn cukuuuummmmmmBal0ncuk nerdesiiin senin çoktan günaydınnn demen lazımdııı
Arkamdan knuşma kız
Anaammm geçmiş olsun expertimKizlar son 3 gunu atiyorumm acilllll fikirverin
dun degerlendiremedim gece cokkk kotuydum. Dun aksam saat9 gibi tekrar test yaptim dun oglen yaptgm ile ayni koyulukta cikti o yuzden onu eklemeyecegm
asagida
Ilk gun
Dun
Bugun seklinde
Varrr gariii varrrYani kisacasi bgun degerlendirmeye gerek varmi dun bos gecildi maalesef
Bakkk nasılda biliyor kıyamadığımmmmmiziliykende erkenden geliyodu baloncukk uyuyamıyorum izinliykense diyoduuu. Kocişi gelcekti belki ona hazırlık yapıyodue
Yettimmmmmmm
Soyleyeydin ne bileyim bananeeeAnammm legoşşşşşşşş ne oliii
Günaydınnnnn cukuuuummmmmm
Arkamdan knuşma kız
Hastane işlerm vardı günahıma girme
Anaammm geçmiş olsun expertim
Madem dün olmadı bugün olsun bari
Daha iyiysen
Varrr gariii varrr
Bakkk nasılda biliyor kıyamadığımmmmm
Kocişim cumadan geldi, okullar kapandı hiç gitmiecek :)
Yettimmmmmmm
Iyi uykular canim gorusuruz yarinİyi akşamlarrrrrrr
Bunu begenirken hangi ifadeyi kullanacagimi bilemedimBugün sitede 1. Yılımı tamamlamışım ve hala gebe değilim
Teşekkürler sayın seyırciler
Ani oldu yksa dedikodudan geri bırakmam siziSoyleyeydin ne bileyim bananeee
Iyi uykular canim gorusuruz yarin
Sen gelmeden dedikoduya baslamadikAni oldu yksa dedikodudan geri bırakmam sizi
Yok yok ilaç yazdırmam lazmdı felan ağrı kesici tarzında..Sen gelmeden dedikoduya baslamadim
Onemli bisey degil demii??
Ozaman iyi kotu bisey olmasindaYok yok ilaç yazdırmam lazmdı felan ağrı kesici tarzında..
Ama girdim ve kk bana ileti göndermiş 1. Senen bitti diye
Efkarlandım
Hee ne demezsinOzaman iyi kotu bisey olmasinda
Hahaha belkide yildonumu hediyesi olucak
Bi umut isteHee ne demezsin
Bugun sakin bayaNerde bu millettttt
Nerde bu devlettttt
Dünki astrolojiden sonra herkes yorgun düştüBi umut iste
Bugun sakin baya
devleti bilmem de bdv a bakıyordumNerde bu millettttt
Nerde bu devlettttt
Herkes 5. Ev arastirmasinda olabilirDünki astrolojiden sonra herkes yorgun düştü
Benim durum kötüHerkes 5. Ev arastirmasinda olabilir
Kizlar son 3 gunu atiyorumm acilllll fikirverin
dun degerlendiremedim gece cokkk kotuydum. Dun aksam saat9 gibi tekrar test yaptim dun oglen yaptgm ile ayni koyulukta cikti o yuzden onu eklemeyecegm
asagida
Ilk gun
Dun
Bugun seklinde
Canım sanki dün yumurtlamışsın. Yumurta 24-36 saat canlı kalabiliyor diyorlar. Sen işini garantiye al ne yap ne et iyileş bugün enişte beyle ilgilenYani kisacasi bgun degerlendirmeye gerek varmi dun bos gecildi maalesef
Ben çok iyiyim tat ve koku duyumu tamamen kaybetmiştim o biraz geç geliyor sadece. Bana işyeri hemşiremiz, semptomlarım çıktıktan 1 hafta sonra falan bulaştırmış olsanız şimdiye kadar diğer kişilerde de hastalık semptomlarını gösterirdi bu zamana kadar demişti. Sen birkaç gün daha kendini dinle semptom çıkmazsa birşeyin yoktur büyük ihtimalle. Bu arada bağışıklık güçlendirici takviyeler alabilirsin, faydalı olur benceYaaa içimi nasıl rahatlattın anlatamam
Fiziksel temasımız hiç yoktu ama kahvaltı yaptık kafede maskeli olsam rahat olcam ama bilmiyorum biz pazar buluştuk bugün de çarşamba
Olsa hissederdim bi şeyler sanki diye bekliyorum ama gerçekten çok zor bir psikoloji ya
Sana da çok çok çok geçmiş olsun
Şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun kendini
yumurtan çatlamış zaten ama sadece yumurtanın çatladığı günler değil sonraki günler de ilişkiye girilmeli zaten
O yüzden bugün dahil 3 günü değerlendirmelisiniz bence,spermlerde sorun varsa bugün ilişki yarın ara sonraki gün ilişki deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?