Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçer gider inşallah yeterki bebeğimle bekleyeyim❤ allah razı olsun inşallah öyle olur allah hepimizi muradına kavuştursun inşallah

umarım canısı çok sağol ben de seni takipteyim

inşallah inşallah üzülmüceksen umut neden etmeyesin ki :)

hissediyor mu acaba
İşte üzüleceğim için umut etmemeye çalışıyorum, beklemezken bebek haberiyle mutlu olurum inşallah
inşallah gölge var ama gören de var görmeyen de bakalım sonuç ne olucak 2 gün bekliyim dedim bat 23 :) 1 tane testim kaldı gari
Ay hadi bakalım çok heyecanlandım bak bende
geçer gider inşallah yeterki bebeğimle bekleyeyim❤ allah razı olsun inşallah öyle olur allah hepimizi muradına kavuştursun inşallah
Amin canım inşallah

Bu saatte inanılmaz poğaça çekti canım ya, resmen burnuma poğaça kokusu geliyor

inşallah ama beklememe şansın yok ki burası gebelik planlayanlar topiği burda olduğumuz sürece hep aklımızda olcak heyecan güzel insanı diri tutuyor ben de heyecanlıyım :) ama olmasa da üzülme vaktimizi bekleriz napalım :) yap da poğaça yiyelim

Son düzenleme:
Beklemekte güzel ya hayırlısı olsun inşallah ay vallaha gece rüyama girer kalkıp yoğurcam Bi leğen poğaça efsane yumuşak Bi poğaça tarifi buldum zaten hayatımın tarifi
Dün gece bitmis banım ya
Sana gri yakışmıyor, siyah olur, yeşil olur ama gri olmaz

inşallah yap valla ama bize de link ver

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-19-23-57-27-653_com.nefisyemektarifleri.android.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2020-11-19-23-57-32-443_com.nefisyemektarifleri.android.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 24
22 yaşındayım, 5 aydır evliyim, 3.bebek denemesi, evst peapp uygulamasıyla, bu ay 18.11/19.11 tarihlerini değerlendirdim
Yataktan hemen kalkmadım ve ilişkiden bşr gün sonra kasıkta yanma ve batma oldu
Hamile değilim beklediğim bat tarihi 06.12 inşallah sevinçle sonuçlanır bu ay

Hosgeldin hayırlısı olsun senin icin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…