Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ayda böyle oldum çok umutlanmasam mı diyorum da bide galiba Yumurta çatladığı zaman eşim gelmişti ya ondan tuttu mu acaba diye düşünüyorum ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum, yoksa düşündükce vücudum kendi kendine belirti üretiyor sanki ama şuan bile sol kasığım bariz batıyor, ya hâlâ yumurtluyorum ya da inşallah bebiş tir inşallah hamileyizdir hepimiz hamile oluruz

Bende bende cok sinir bozucu oluyorlarr hep onlar hakli biz haksiz kendileri herseyi dogru yapiyorlar sanki bide bizi begenmezler

Oh şükür, maaşallah size, saglikla gelecek inşallah minik kuzucuk
Hahaha bende de oyle oluyor, olmayacak seyleri hatirliyorum

Takipteyimm tatlım bende görüyorum umarım gerçektir
umarım canısı çok sağol ben de seni takipteyim
inşallah inşallah üzülmüceksen umut neden etmeyesin ki :)
Kasıklarım ya da karnım ne zaman ağrısa böyle gelip özellikle kucağıma yatıyor, sıcacık ediyor beni
hissediyor mu acaba

Atoma gel

Anaamm ben sana kıyamam
10 güncük kalml hemen geçer :)
Bol şanslar tatlım
Kalp kalp kalp

Nerde yapacaksın tüp bebeği kuzum..
Herşey gönlüncr olsun inşallahhhh
6 aycık hemen geçer :)
kesin bahçeciye giderim diye düşünürken Dr Yasemin Çekmez ' e denk geldim internette ve hemen gidip muayene oldum içime çok sindi sağolasın canım her şey hepimizin gönlünce olsun insallah❤

amiin canım çok sağol Konya hava kuvvetleri çıkmış hayırlı gidip gelir inşallahh olacağız tez zamanda umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…