- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.641
Takipteyimm tatlım bende görüyorum umarım gerçektirbugün bir tık daha belirgin inşallah regl günü iyice belli olurön kameram anca böyle çekiyor
Geçen ayda böyle oldum çok umutlanmasam mı diyorum daaşerme hariçsenin belirtiler de gebelik işareti.yok kendimi kimyasal değil normal gebe olarak hissediyorum çünkü bnm belirtiler yumurtlamadan sonra başladı ama güzel sonuçlanır inşallah bakalım.senin de erkenden bu belirtileri görmen bir işarettir belki
Hadi inşallah bebiş ler hedefe ulaşmıştır inşallahBende bu arada bitirdim artik dinlenmeye cekildim bitti olduysa ne ala olmadiysada arrtik amaannnn
Ay insallah yaaaHadi inşallah bebiş ler hedefe ulaşmıştır inşallah
Bende bende cok sinir bozucu oluyorlarr hep onlar hakliKendileri bazenleri hep haklı oldukları içindirara sıra tüm erkeklere gıcık oluyorum sebepsizce, kendi eşim dahil sonra geçiyor
Valla benimde öyle ya, başım yarılacak sanki böyle öyle hissediyorum
İyi akşamlar güzel hanımlaarnasılsınız iyisiniz inşallah? Eşimin arkadaşı negatif çıkmış çok mutlu oldum. lego canım inşallah bulaşmamıştır, yine de tedbire c vitamini al bol bol, kekik kaynat iç, sarımsaklı şeyler tüket
Anası gibi azimli olsunda hedefe varsın o bebekler hemeeeenAy insallah yaaa
Vallahi bu kadar emege de gelmezse yaziklarim olsun ona
Bide sende kızdıkları şeyleri kendileri yapmıyor mu sinir oluyorumBende bende cok sinir bozucu oluyorlarr hep onlar haklibiz haksiz kendileri herseyi dogru yapiyorlar sanki bide bizi begenmezler
Bebekler mi Allah mi soyletti kizAnası gibi azimli olsunda hedefe varsın o bebekler hemeeeen
Bide sende kızdıkları şeyleri kendileri yapmıyor mu sinir oluyorum
Oh şükür, maaşallah size, saglikla gelecek inşallah minik kuzucukHafızam zayıf olsada bazı konular beynime yer etmişçok şükür iyiyiz bizde ya bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda hamd olsun. Artık 2 haftada 1 e düştü kontroller. Bugün ilk nst me de girdim
Ayyy galiba ya neden olmasın şöyle ikizBebekler mi Allah mi soyletti kiz
Onlar hic yaparmiiiAnası gibi azimli olsunda hedefe varsın o bebekler hemeeeen
Bide sende kızdıkları şeyleri kendileri yapmıyor mu sinir oluyorum
Ikizi Rabbim isteyene versinAyyy galiba ya neden olmasın şöyle ikiz
Amaan benimki de laf ya püüüühh banaOnlar hic yaparmiii
Cok ayip ettin
Ayrı ayrı doğurursun sende kız madem ikiz zor diyosunIkizi Rabbim isteyene versin
ben tek e raziyim ikiz zor kiz çevremde var bliyom
Arkdsmn cocuklari ikiz daha 1 yasindalar kiz 1 sene de 20 yil birden çöktü
Kıyamam sanaBende bu arada bitirdim artik dinlenmeye cekildim bitti olduysa ne ala olmadiysada arrtik amaannnn
Yaaaa tatlişkooooooKasıklarım ya da karnım ne zaman ağrısa böyle gelip özellikle kucağıma yatıyor, sıcacık ediyor beni
Yaaaa hamileymişsinnn çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallahOh şükür, maaşallah size, saglikla gelecek inşallah minik kuzucuk
Hahaha bende de oyle oluyor, olmayacak seyleri hatirliyorum
umarım canısı çok sağolTakipteyimm tatlım bende görüyorum umarım gerçektir
inşallah inşallahGeçen ayda böyle oldum çok umutlanmasam mı diyorum dabide galiba Yumurta çatladığı zaman eşim gelmişti ya ondan tuttu mu acaba diye düşünüyorum ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum, yoksa düşündükce vücudum kendi kendine belirti üretiyor sanki ama şuan bile sol kasığım bariz batıyor, ya hâlâ yumurtluyorum ya da inşallah bebiş tir inşallah hamileyizdir hepimiz hamile oluruz
hissediyor mu acabaKasıklarım ya da karnım ne zaman ağrısa böyle gelip özellikle kucağıma yatıyor, sıcacık ediyor beni
inşallah
kesin bahçeciye giderim diye düşünürken Dr Yasemin Çekmez ' e denk geldim internette ve hemen gidip muayene oldum içime çok sindiAtoma gel
Anaamm ben sana kıyamam
10 güncük kalml hemen geçer :)
Bol şanslar tatlım
Kalp kalp kalp
Nerde yapacaksın tüp bebeği kuzum..
Herşey gönlüncr olsun inşallahhhh
6 aycık hemen geçer :)
amiin canım çok sağolTabiki eklerim canım.
Nerde yapacak askerliği? Hayırlı tezkereleri olsun. Göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçsin..
Her zaman hepiniz duamdasınız. Herşey gönlünce olsun... Aminnnn inşallah anne olacağız canım
Ben prowomen alıyorum. Ara vermiyorum hiç
Bu bebiş uğurlu geldi
Ah benim minnak haşhaşım
İyi ki doğdun fıstık nice güzel yaşların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?