- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.681
Hoş geldin canım, umarım sende dahil hepimiz beklediğimize kavuşuruz22 yaşındayım, 5 aydır evliyim, 3.bebek denemesi, evst peapp uygulamasıyla, bu ay 18.11/19.11 tarihlerini değerlendirdim
Yataktan hemen kalkmadım ve ilişkiden bşr gün sonra kasıkta yanma ve batma oldu
Hamile değilim beklediğim bat tarihi 06.12 inşallah sevinçle sonuçlanır bu ay
Amin cümlemiz için inşallahHosgeldin hayırlısı olsun senin icin insallah
Amiinn inşallahHoş geldin canım, umarım sende dahil hepimiz beklediğimize kavuşuruz
Teşekkür ederim canımHosgeldin hayırlısı olsun senin icin insallah
ben de şaşırdım tarif mi gizliyor acaba dedimNiye ekran görüntüsü atmıyorsam deli miyim neyim
Ay yok aklım gitmiş poğaçanın sevdasınaben de şaşırdım tarif mi gizliyor acaba dedimteşekkür ederim en kısa zamanda denicem olmazsa senden bilirim
İkimiz de gece kuşu gibiyiz, biz varız sadeceSelaaaaammm
Ay yok aklım gitmiş poğaçanın sevdasınaattım bile fırında
denicem bunu eşim yarım ay şeklinde peynirli seviyor öyle de olur herhalde. teşekkür ederimDusunceBulutu bide kuzum tarifte yarım saat diyor ama bir saat mayalansın, ben bide hamur leğeni altına sıcak su dolu tencere koyuyorum güzel mayalanıyor, kabarıyor pamuk gibi içine zeytin koydum mesela, tepsiye dizmek için yuvarlarken elimden geldiğince parçaları çok mıncıklamıyorum ki mayası sönmesin, hemen yuvarlak yapıp koyuyorum tepsiye
İkimiz de gece kuşu gibiyiz, biz varız sadeceselam cukulataaam
Aminn cok sağ ol legomYaaaa hamileymişsinnn çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Tamam aplaUslu dur bak ayrilma sürüden
Enfeksiyonda bunlar var ama yanma olur normalde aslında yanmadan ziyade kaşıntı olur. Bende var su an felaket bir şey süt kesiği gibi akıntım oldu başta sonra yanmaya başladı, afedersin taharet bile almakta zorlanıyosun.Ve sanırım enfeksiyon oldum
Sürekli küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum tuvalette gittiğimde de azcık yapıyorum. Yanma yok ama kasık ağrısı varDaha önce hiç enfeksiyon olmadım. Olan kızlar böyle mi oluyor?
Aramıza hoşgeldin22 yaşındayım, 5 aydır evliyim, 3.bebek denemesi, evst peapp uygulamasıyla, bu ay 18.11/19.11 tarihlerini değerlendirdim
Yataktan hemen kalkmadım ve ilişkiden bşr gün sonra kasıkta yanma ve batma oldu
Hamile değilim beklediğim bat tarihi 06.12 inşallah sevinçle sonuçlanır bu ay
Hoşgeldin minnoşNerde benim balım, lokumum, çiçeğimBal0ncuk
Hoş buldum balımmmHoşgeldin minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?