- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.621
canın sağolsunBen göremedim moral bozmak için demedim
Yaaaa canimsinnnn, nasil hatırlıyorsun valla harikasın yaMerhaba topiğin tatliş hanımları2 haftadır girememiştim maşallah her türlü muhabbet dönmüş. Ee ben kaçırır mıyım tabiki de hayır dünden beri okuyorum, tam 100 sayfa. Sonunda şimdi bitirdim ve yazdım. İşte geldim burdayım ve gördüm ki dayler dayler kuzum hamileymiş.. Çok sevindim valla daha dün gibi hatırlıyorum topiğe gelişini. Mayısdan sonra çalışmalara başlıcam diyordun ama nisanda başlamıştın dayanmayıp  sağlıkla ilerlesin inşallah. Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin. Darısı bebek isteyen tüm kızçelerime
Hafızam zayıf olsada bazı konular beynime yer etmişYaaaa canimsinnnn, nasil hatırlıyorsun valla harikasın yaamin canim benim, İnşallah hayırlısıyla alalım bebeciklerimizi kucağımıza ve isteyen herkesin, saglikla en hayirli zamanda kucağında olsun kuzucuklari keyfin yerinde mi annecik? Azcik kaldi kavusmaniza
Migren falan var mı canımKizlar 2 gundur bi bas agrisi var anlatamam beynim catlicak sanki
Yok canim havadan heraldeMigren falan var mı canımçok geçmiş olsun. Soğuk kompres yap iyi gelir
Ha onda bi ski ti yok memeden cok uc var bendeKuzum catlaktan çok ucuyla oynaki çıksın emerken bebek daha fazla catlamasin diye
Komsumunda vardı ama yaşadı kuzum Ondan hemde yağlamak catlamasini engelliyorHa onda bi ski ti yok memeden cok uc var bendeorasi i suan allah bilir ama öyle bi uc var ki skinti yasicami düsünmüyorum
Yagliyorum ztn canim sürekli hem göbüsü hemKomsumunda vardı ama yaşadı kuzum Ondan hemde yağlamak catlamasini engelliyor
Kendileri bazenleri hep haklı oldukları içindirBu erkeklere neden yaranamiyoruz bizz
Valla benimde öyle ya, başım yarılacak sanki böyle öyle hissediyorumKizlar 2 gundur bi bas agrisi var anlatamam beynim catlicak sanki
Önden bildirimlerimi gönderip sonra kendim geldim
hoşgeldin canısı :* evet tek testim var dışarısı da soğuk hiç çıkmak istemiyorum.2 taneyle teste doydum galibaÖnden bildirimlerimi gönderip sonra kendim geldimsenin belirtiler ne alemde kuzum, bata kaç gün kaldı 2 gün sonra yapcam yazmışsın
Kız dur kimyasala bağlama hemenhoşgeldin canısı :* evet tek testim var dışarısı da soğuk hiç çıkmak istemiyorum.2 taneyle teste doydum galibaişte gaz var pırt pırt,akıntı var süt gibi.arada karın altı şişkinliği.ama hiç kafa yormuyorum belki de reglidir belki de kimyasaldır. hayırlısını diledim :) sen ne alemdesin ?
aşerme hariçKız dur kimyasala bağlama hemenvalla benim de kasık kasık batması var, gaz var, aşerme var ama o hamilelik değil ben sürekli aşeriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?