Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba topiğin tatliş hanımları 2 haftadır girememiştim maşallah her türlü muhabbet dönmüş. Ee ben kaçırır mıyım tabiki de hayır dünden beri okuyorum, tam 100 sayfa. Sonunda şimdi bitirdim ve yazdım. İşte geldim burdayım ve gördüm ki dayler dayler kuzum hamileymiş.. Çok sevindim valla daha dün gibi hatırlıyorum topiğe gelişini. Mayısdan sonra çalışmalara başlıcam diyordun ama nisanda başlamıştın dayanmayıp  sağlıkla ilerlesin inşallah. Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin. Darısı bebek isteyen tüm kızçelerime

Yaaaa canimsinnnn, nasil hatırlıyorsun valla harikasın ya amin canim benim, İnşallah hayırlısıyla alalım bebeciklerimizi kucağımıza ve isteyen herkesin, saglikla en hayirli zamanda kucağında olsun kuzucuklari keyfin yerinde mi annecik? Azcik kaldi kavusmaniza

Hafızam zayıf olsada bazı konular beynime yer etmiş çok şükür iyiyiz bizde ya bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda hamd olsun. Artık 2 haftada 1 e düştü kontroller. Bugün ilk nst me de girdim

Bu erkeklere neden yaranamiyoruz bizz
Kendileri bazenleri hep haklı oldukları içindir ara sıra tüm erkeklere gıcık oluyorum sebepsizce, kendi eşim dahil sonra geçiyor
Kizlar 2 gundur bi bas agrisi var anlatamam beynim catlicak sanki
Valla benimde öyle ya, başım yarılacak sanki böyle öyle hissediyorum

İyi akşamlar güzel hanımlaarnasılsınız iyisiniz inşallah? Eşimin arkadaşı negatif çıkmış çok mutlu oldum. lego canım inşallah bulaşmamıştır, yine de tedbire c vitamini al bol bol, kekik kaynat iç, sarımsaklı şeyler tüket

Önden bildirimlerimi gönderip sonra kendim geldim senin belirtiler ne alemde kuzum, bata kaç gün kaldı 2 gün sonra yapcam yazmışsın
hoşgeldin canısı :* evet tek testim var dışarısı da soğuk hiç çıkmak istemiyorum.2 taneyle teste doydum galiba işte gaz var pırt pırt,akıntı var süt gibi.arada karın altı şişkinliği.ama hiç kafa yormuyorum belki de reglidir belki de kimyasaldır. hayırlısını diledim :) sen ne alemdesin ?

Kız dur kimyasala bağlama hemen valla benim de kasık kasık batması var, gaz var, aşerme var ama o hamilelik değil ben sürekli aşeriyorum

Kız dur kimyasala bağlama hemen valla benim de kasık kasık batması var, gaz var, aşerme var ama o hamilelik değil ben sürekli aşeriyorum
aşerme hariç senin belirtiler de gebelik işareti.yok kendimi kimyasal değil normal gebe olarak hissediyorum çünkü bnm belirtiler yumurtlamadan sonra başladı ama güzel sonuçlanır inşallah bakalım.senin de erkenden bu belirtileri görmen bir işarettir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…